GTAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GTAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.702.023

Publication

09/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-02-2015

Griffie

*15302464*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597702023

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GTAX

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Wachtebekestraat 103 9060 Zelzate

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent op 05 februari 2015, ter registratie neergelegd, dat

1) De heer EL HABACHI Aziz, geboren te Gent op 10/02/1977, nationaal nummer 77.02.10-015.55, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Harrouni Laïla, wonende te 9000 Gent, Schaverdijnstraat 18.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkscontract.

2) Mevrouw SEDEYNS Vanessa, geboren te Gent op 28/01/1983, nationaal nummer 83.01.28-

042.92, van Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 9031 Gent, Drongenstationstraat 8.

Een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  gtax

Zetel: 9060 Zelzate, Wachtebekestraat 103

Duur: de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vananf de neerlegging van

de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel:

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

" Personenvervoer;

" Exploitatie van taxi s;

" Verhuur van personenwagen met chauffeur;

" Luchthavenvervoer;

" Koerierdienst.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die elke een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld als volgt:

-door de heer El Habachi Aziz, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

-door mevrouw Sedeyns Vanessa, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

Totaal: in totaal werd op alle honderd (100) aandelen ingeschreven, voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende bedragen gestort:

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende bedragen gestort:

- door de heer El Habachi Aziz voornoemd werd een bedrag gestort van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Hij is derhalve op de door hem onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd aan de vennootschap van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

- door mevrouw Sedeyns Vanessa voornoemd werd een bedrag gestort van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00). Zij is derhalve op de door haar onderschreven aandelen nog een bedrag verschuldigd aan de vennootschap van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het totaal bedrag der stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Werd gestort op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, kantoor Gent De Sterre, met als nummer BE64 7310 4021 4252, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Zoals blijkt uit bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 29 januari 2015 dat hem is overhandigd en dat wordt bewaard in het dossier. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gesteld van de vennootschap.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vòòr de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op op de laatste donderdag van mei om 18 uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar-winstverdeling

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken in de vorm en met de inhoud bepaald door de Koning. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Met uitzondering van de kleine vennootschappen dienen de zaakvoerders van elke vennootschap op het einde van elk boekjaar een verslag op te stellen waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het jaarverslag dient de bepalingen te bevatten opgesomd in artikel 96 Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na goedkeuring. Indien de jaarrekening niet werd neergelegd zoals bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Tegelijk met de jaarrekening worden de stukken neergelegd opgesomd in artikel 100 Wetboek van Vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De vereffening

De vennootschap wordt na haar ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken van de ontbonden vennootschap dienen de staat van vereffening te vermelden.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tevens een of meerdere vereffenaars benoemt. De benoeming van de vereffenaars dient gehomologeerd te worden door de rechtbank van koophandel. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars kunnen met machtiging van de algemene vergadering, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van schulden, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen, en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen. Zij kunnen van de vennoten betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en kosten van vereffening te voldoen. Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de vennoten verdeeld.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun beleid.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken. Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris, of bij ontstentenis, door de individuele vennoten, die zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffening en het verlenen van kwijting. De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de artikelen 67, 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOTBEPALINGEN:

-Benoeming zaakvoerder

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd, de heer El Habachi Aziz voornoemd.

- Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

*De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei 2016 om 18 uur.

*Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

-Commissaris

- De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen geen commissaris-revisor te

benoemen.

-VOLMACHT

Met het oog op het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor

Ondememingen, het Ondernemingsloket en de diverse fiscale administraties, wordt een bijzondere

volmacht verleend aan de heer Mohsin Elahi Khan te 8370 Blankenberge, Kerkstraat 386.

Voor ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GTAX

Adresse
WACHTEBEKESTRAAT 103 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande