GUNGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUNGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.681.029

Publication

08/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Schrijnwerk van hout of van kunststof, deuren, vensters, kozijnen, trappen, inbouwkeukens, winkelinrichting, verplaatsbare tussenwanden, wanden, plafonds, en dergelijke; maatwerk; - Metaalschrijnwerk; de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, en dergelijke;

- De vervaardiging, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in, bekleding en inrichting van keukens, huishoudapparatuur, meubels en modulaire meubelelementen voor inbouwkeukens, badkamers en badkamermeubels, meubilair en andere producten;

- Verrichten van managementdiensten in het algemeen; geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen. Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van onroerende en roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2016.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Kegel, Vervliet & Partners, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 100.000,00 euro voor de vennootschap in

oprichting bij de naamloze vennootschap Delta Lloyd Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

19/08/2015
ÿþ... Mod Word 11.1

Cfkit 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

E RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 AUG, 2015

AFDELING D MONDE

IR !IMIV.11 il

Ondernemingsnr : 0555.681.029 Benaming

(voluit) : GUNGO

(verkort) :

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PARKLAAN 50 - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor met betrekking tot de quasi-inbreng en neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Werden neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Dendermonde.

1) Verslag quasi-inbreng opgemaakt te Sint-Niklaas dd.23/06/2015 door de BV BVBA "A&F Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Dhr. Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 9100 Sint-Niklaas, Ptezantstraat 8b, IBR nr. B000601;

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerder in uitvoering van art. 220-222 W. Venn., opgemaakt te Sint-Niklaas dd. 23/06/2015.

Govaerts Gunther

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lac BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16503-0083-015

Coordonnées
GUNGO

Adresse
PARKLAAN 50 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande