GURPAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GURPAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.889.186

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-05-2015

Griffie

*15308900*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630889186

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GURPAL

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Lessensestraat 71 Bus 1 9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Hubert Van de Steene, standplaats te Denderleeuw, op 21 mei 2015 en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oudenaarde, vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° Oprichters - vennoten:

1. Mevrouw SUKHVINDER KAUR, geboren te Sixteen GB (India) op 10 januari 1969, wonende te 9470 Denderleeuw, Guido Gezellestraat 70

2. De heer KARAMBIR, geboren te Fatehpur (India) op 20 maart 1976, wonende te 9500

Geraardsbergen, Lessensestraat 71/bus 1

2° Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "GURPAL .

3° Zetel

De zetel is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Lessensestraat 71 bus 1. De zetel mag bij beslissing

van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht, mits inachtneming van

de taalwetgeving en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België.

4° Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitbating van groot- en kleinhandel in algemene voedingswaren, waters en limonades, op basis van melk gemaakte dranken, sigaretten, exotische producten, cosmetica, onderhoudsproducten, lederwaren en kledij;

2. Uitbating van café, bar, snack, drankgelegenheden, cafetaria, tea-room, restaurant, cybercafé, taverne, discotheek en horeca in het algemeen;

3. Uitbating van taxi s, car-wash, benzinestations, garage met werkplaats van reparatie en handelaar van nieuwe motorvoertuigen, onderhoud en herstellingen alsmede aankoop, verkoop en export en import van auto-onderdelen, nieuw en tweedehands;

4. Nationaal vervoer, inbegrepen expresvervoer en pakketjes;

5. Uitbating nachtwinkel;

6. Uitbating kapsalon;

7. Uitbating wasserette;

8. In- en uitvoer en ambulante handel met betrekking tot al deze activiteiten;

9. Leveren van alle diensten aan particulieren of handelsondernemingen met in het bijzonder schoonmaak en onderhoud van gebouwen;

10. Uitbating Call-shop en bijhorende diensten;

11. Aan- en verkoop van informatica en kantoormateriaal en GSM-producten en -accessoires. Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel.

5° Duur

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

6° Kapitaal

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderdste

(1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Dit kapitaal wordt onderschreven door volgende inbrengen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Door Mevrouw Sukhvinder Kaur, voornoemd, een bedrag van 16.740 EUR in speciën en die hiervoor 90 aandelen zonder nominale waarde ontvangt;

2. Door de heer Karambir, voornoemd, een bedrag van 1.860 EUR in speciën en die hiervoor 10 aandelen zonder nominale waarde ontvangt.

De stortingen in geld werden gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE34 3631 4782 3390 op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

7° Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden worden op 20 juni van elk jaar, om 11.00 uur, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. 8° Bestuur en controle

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd worden uitgeoefend.

Intern bestuur

Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Controle

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, notulen en over het algemeen al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien. Elke aandeelhouder welke bijstand vraagt van een derde persoon zal persoonlijk instaan voor deze bijkomende kosten.

9° Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (01/01) en eindigt op éénendertig december (31/12) van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat alle gegevens, bedoeld in het artikel conform het Wetboek van vennootschappen.

10° Reserves - winstverdeling  vereffeningssaldo

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder noodzaak aan bijzondere machtiging van de algemene vergadering. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Slotbepalingen

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal afsluiten op éénendertig december tweeduizend en zestien (31/12/2016).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op 20 juni 2017 om 11.00 uur.

2. Benoeming zaakvoerder

In aansluiting met de oprichting is bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering en werd met

éénparigheid van stemmen beslist, met ingang van heden, als niet-statutaire zaakvoerder te

benoemen:

Mevrouw Sukhvinder Kaur, wonende te 9470 Denderleeuw, Guido Gezellestraat 70.

Zij wordt benoemd voor onbepaalde duur. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Hubert Van de Steene te Denderleeuw

26 mei 2015

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

04/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111I11.1j1e111111 Gent

Afa eiin3 Oudenaarde

2 4 JULI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0630.889.186

Benaming

(voluit) : GURPAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lessensestraat 71 BUS 1 9500 Geraardsbergen

" (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming werkende vennoot / Benoeming zaakvoerder / Ontslag

" zaakvoerder

Uitreksel uit de PV van de BAV gehouden op 28-05-2015 op de maatschappelijke zetel en uitreksel uit de PV van de BAV gehouden op 19-07-2015 op de maatschappelijké zetel

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschàp van KAUR SUKHVINDER .De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders, die samen alle aandelen bezitten, aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn zodat de vergadering geldig kan beraadslagen over de agendapunten niettegenstaande de wettelijke 'formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering niet werden nageleefd. De zaakvoerder is aanwezig op de vergadering

1.Benoeming Keselova Denise als werkende vennoot

De vergadering keurt het mandaat van Keselova Denisa ais Werkende vennoot goed vanaf 28-05-2015

Z. Benoeming Singh Talvinder als werkende vennoot

De vergadering keurt het mandaat van Singh Talvinder als Werkende vennoot goed vanaf 28-05-2015

3, Benoeming Singh Sukhwinder als zaakvoerder

De vergadering keurt het mandaat van Singh Sukhwinder als zaakvoerder goed vanaf 28-05-2015

4. Benoeming Singh Maninder als zaakvoerder

De vergadering keurt het mandaat van Singh Maninder als zaakvoerder goed vanaf 19-07-2015

5.Ontslag Kaur Sukhvinder als zaakvoerder

De vergadering keurt het ontslag van Kaur Sukhvinder als zaakvoerder goed vanaf 19-07-2015

Er worden geen bijkomende vragen gesteld aan de zaakvoerder met betrekking tot zijn verslag,

KAUR SUKHVINDER

Zaakvoerder/ aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GURPAL

Adresse
LESSENSESTRAAT 71, BUS 1 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande