GUY D'OOSTERLINCK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GUY D'OOSTERLINCK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.003.705

Publication

16/05/2011
ÿþMoC 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o$ 3 acb 345

Benaming

tvchüt) : GUY D'OOSTERLINCK

Rechtsvorm : ' , Vennootschap onder Firma, afgekort V.O.F.

Zetel : Hanestraat 19 - 9810 Nazareth

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

ONDERGETEKENDEN,

1.De Heer D'OOSTERLINCK Guy,

zelfstandige (landbouwer  veehandelaar), echtgenoot van D'HAENE Veerle, RRnr. 69.09.15-439.41,

wonende te 9810 Nazareth, Hanestraat 19

2.Mevrouw D'HAENE Veerle,

zelfstandig helpster, echtgenoot van D'OOSTERLINCK Guy, RRnr. 73.09.04-160.55,

wonende te 9810 Nazareth, Hanestraat 19

3.De Heer D'OOSTERLINCK Jules, Roger,

zelfstandige (landbouwer  veehandelaar), echtgenoot van VAN CAENEGEM Lea, RRnr. 40.08.27-301.76,

wonende te 9810 Nazareth, Hanestraat 14

VERKLAREN op heden en onder mekaar een commerciële vennootschap op te richten die de rechtsvorm van een Vennootschap onder Firma ( V.O.F. j zal aannemen.

Het startkapitaal zal 5.000,00 EUR ( lees : vijfduizend Euro) bedragen.

Dit bedrag werd door de oprichters gestort in speciën.

Genoemde partijen bepalen de STATUTEN van de vennootschap als volgt.

A.VORM  BENAMING  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL 1  VORM EN MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

" De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een " Vennootschap onder Firma, waarvan de

benaming luidt : 'GUY D'OOSTERLINCK", voorafgegaan of gevolgd door de vermelding 'Vennootschap onder Firma' of de afkorting daarvan 'V.O.F.'.

ARTIKEL 2  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9810 Nazareth, Hanestraat 19.

Bij éénparige beslissing van de vennoten mag de maatschappelijke zetel zonder statutenwijziging overgebracht worden naar een andere plaats in België.

Elke verandering van maatschappelijke zetel zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch . Staatsblad.

Op de laatste blz. van Lisí( B vermelden : Recto : Naam er hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de aerso(o).1;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegecwocrdigen

Verso : Naaap en handteltening.

!IIfI !II llh! II1 1111111111 IIII 11111 Ill II1

x11073309*

NEERGELEGD

-4 -05- 2011

RECHTBAIarifegeN Krinl?HQNIIFL TF GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3  DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel :

-Aan en verkoop van paarden, pony's, veulens, ezels, zowel in binnen als buitenland, -Aan en verkoop van vee ( waaronder varkens, runderen, ... )

-Verhuur van paarden, pony's, veulens, zowel in binnen- als buitenland

-De aankoop, verkoop, huur, verhuur van alle mogelijke onroerende goederen en aankoop en verkoop van alle mogelijke waarden en maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille, dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de Wei van 04 december 1990 en het K.B. van 08.08.1991.

-Zij kan deelnemen, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijvings-participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verenigingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

-Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

-De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Deze voormelde opsomming is niet-limitatief.

De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

ARTIKEL 4 -- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Behoudens eventuele ontbinding door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

B.VERMOGEN  AANDELEN - VENNOTEN

ARTIKEL 5  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN INBRENGEN

1.Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bepaald op 5.000,00 EUR (tees: vijfduizend euro ), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één honderdste (1/100e) van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal is onderschreven als volgt :

a.De Heer D'OOSTERLINCK Guy, voornoemd, brengt in de vennootschap een geldsom in ten belope van 2.500,00 EUR ( lees : tweeduizend vijfhonder euro ), wat overeenkomt met een waarde van 50% van het vermogen van de vennootschap onder firma en 50 aandelen vertegenwoordigt ;

b.Mevrouw D'HAENE Veerle, voornoemd, brengt in de vennootschap een geldsom in ten belope van 2.450,00 EUR ( lees : tweeduizend vierhonderd en vijftig euro ), wat overeenkomt met een waarde van 49% van het vermogen van de vennootschap onder firma en 49 aandelen vertegenwoordigt ;

c.De Heer D'OOSTERLINCK Jules, Roger, voornoemd, brengt in de vennootschap een geldsom in ten belope van 50,00 EUR ( lees : vijftig euro ), wat overeenkomt met een waarde van 1% van het vermogen van de vennootschap onder firma en 1 aandeel vertegenwoordigt ;

2. Volstorting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De oprichters stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven geheel volstort zijn in speciën, door storting op de daartoe op naam van de bij deze opgerichte vennootschap geopende rekening nr. 737-0332358-79 ( IBAN : BE58 7370 3323 5879 - BIC : KREDBEBB ).

Deze inbrengen worden aanvaard door alle vennoten.

ARTIKEL 6  WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Mits éénparige beslissing van alle in algemene vergadering verenigde vennoten, kan het maatschappelijk kapitaal worden verhoogd of verminderd.

Elke wijziging van het maatschappelijk kapitaal zal worden bekend gemaakt in de Bijlagen lot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 7  AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam en dienen steeds volledig volgestort te zijn.

Ter zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden, waarin nauwkeurig worden vermeld :

1.De nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen.

2.De gedane stortingen.

3.De overdrachten en overgangen van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, of door een zaakvoerder en/of rechtsverkrijger in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8  AANSPRAKELIJKHEID VAN DE VENNOTEN

Vanaf de aanvang van de vennootschap zijn de vennoten ten overstaan van derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief. De professionele aansprakelijkheid van elke vennoot is onbeperkt.

ARTIKEL 9  VENNOTEN : AANTAL, TOELATING, UITTREDING

1.Het aantal vennoten mag niet kleiner zijn dan twee.

2.Elke overdracht, ook in geval van overlijden, aan om het even welke derde en toetreden van een nieuwe vennoot, natuurlijke of rechtspersoon, zal slechts mogelijk zijn, mits unaniem akkoord van alle andere vennoten, welke unanieme instemming  onder voorbehoud van hetgeen gesteld infra sub art. 9.3  zal moeten blijken uit de instemming van alle in algemene vergadering verenigde vennoten.

Deze overdracht zal slechts geldig zijn mits voorafgaande toetreding door die derde tot de onderhavige statuten.

3.Bij overdracht van aandelen aan een derde die aan de gestelde voorwaarden voldoet, zal de vennoot-overdrager zijn voornemen met verzoek tot goedkeuring ervan te kennen geven aan de andere vennoten bij ter post aangetekende brief, waarin de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de kandidaat die voor overdracht in aanmerking komt worden kenbaar gemaakt, evenals het aantal aandelen dat voor de overdracht in aanmerking komt en de daarvoor geboden prijs.

Indien de mede-vennoten niet antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht binnen de maand vanaf de ter post aangetekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Bij weigering zijn de weigerende vennoten gehouden de participatie zelf in te kopen.

4.Bij de uittreding of toetreding van een vennoot wordt de waarde van de aandelen vastgesteld in onderling akkoord tussen de vennoten.

Bij de waardering zal rekening worden gehouden met de intrinsieke waarde van elk aandeel, rekening houdend met de eventuele meer- en/of minderwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bij betwisting nopens de waardering zal de hulp worden ingeroepen van een extern accountant, erkend door het Instituut der Accountants en Bedrijfsrevisoren ( IAB ), die daartoe door de algemene vergadering der vennoten zal worden aangesteld.

5.De overeengekomen overnameprijs dient door de overnemer te worden betaald aan de verkoper, binnen de maand na de definitieve waardebepaling.

Laattijdige betaling zal aanleiding geven tot een interestvergoeding die één procent hoger ligt dan de interestvoet die van toepassing is op de laatst uitgegeven staatslening op vijfjaar of meer.

ARTIKEL 10  OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Ook in geval van overlijden dient elke overdracht te worden goedgekeurd door alle vennoten, verenigd in algemene vergadering, ongeacht de rechtverkrijgende. De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet aan de gestelde voorwaarden voldoen, hebben het recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals is voorzien in artikel 9 van de statuten.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zulten de weduwe, weduwnaar en/of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Indien de erfgenamen van de overledene als vennoot de plaats kunnen innemen van hun rechtsvoorganger gelet op het eenparig goedvinden van de overige vennoten, moeten zij zich in voorkomend geval bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

C.BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

ARTIKEL 11  AANDUIDING EN HERROEPING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet gekozen onder de vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap :

-de Heer D'OOSTERLINCK Guy, voornoemd, wonende te 9810 Nazareth, Hanestraat 19, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden.

In geval van ontslag, herroeping of overlijden van een vennoot-zaakvoerder, zullen de overige vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding bij eenparigheid van stemmen van een nieuwe zaakvoerder.

ARTIKEL 12 - BEZOLDIGING

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Mits goedkeuring door de algemene vergadering der aandeelhouders kan evenwel een vergoeding worden toegekend.

ARTIKEL 13  BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt belast met het volledig bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel zoals het is vastgelegd in artikel 3 van de statuten en onder voorbehoud van hetgeen infra in dit artikel wordt gesteld.

De zaakvoerder Is binnen de hierna vermelde beperking bevoegd om afzonderlijk alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De zaakvoerder is evenwel niet bevoegd voor het afzonderlijk stellen van daden van beschikking die een bedrag van 25.000,00 EUR overschrijden, evenmin als voor wat betreft het kopen, verkopen of de hypotheekstelling van onroerende goederen, het aangaan van leningen, het verlenen van borgstellingen en het aanwerven of ontslaan van personeel.

Voor de beslissingen of contracten bedoeld in de voorgaande alinea dienen naast de zaakvoerder tevens alle overige vennoten samen op te treden, op straffe van nietigheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 14  AANSPRAKELIJKHEID

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor het goed beheer volgens de gewone regels van de lastgeving. ARTIKEL 15  NON-CONCURRENTIEBEDING

Zolang de vennootschap duurt, zal de zaakvoerder zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige onderneming van éénzelfde aard in Vlaanderen, behoudens eenparige instemming van alle vennoten.

D. CONTROLE

ARTIKEL 18  CONTROLEBEVOEGDHEDEN DER VENNOTEN

De vennoten-niet zaakvoerder hebben steeds het recht om, samen of individueel, onbeperkt daden van controle en toezicht te stellen op alle verrichtingen van de vennootschap, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en alle maatschappelijke bescheiden van de vennootschap, welke hij ter locatie van de maatschappelijke zetel van de vennootschap te allen tijde kunnen inzien.

E.VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 17  ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van de vennootschap, jaarvergadering genoemd, gevormd door alle vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen, om te beslissen over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerders zijn ertoe gehouden een bijzondere vergadering bijeen te roepen telkens wanneer één of meerdere vennoten, die alleen of gezamenlijk één tiende van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, daarom verzoeken.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

De oproepingen geschieden door toedoen van de zaakvoerder per aangetekende of voor ontvangst getekende brief of per telefax of per email ten laatste vijftien dagen voor de vergadering. Deze oproepingsbrief moet de dagorde vermelden.

ARTIKEL 19  BESLUITVORMING - NOTULEN

De vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de zaakvoerder, die een secretaris en desgevallend een stemopnemer aanstelt.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

In geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens de bijzondere meerderheden die door de wet en de onderhavige statuten worden voorzien.

De onderhavige statuten kunnen slechts mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering, worden aangepast inzoverre de wettelijke voorschriften terzake worden geëerbiedigd.

Er zal tevens éénparigheid vereist zijn voor het stellen van daden van beschikking die een bedrag van 25.000,00 EUR overschrijden, evenals voor wat betreft het kopen, verkopen of de hypotheekstelling van onroerende goederen, het aangaan van leningen, het verlenen van borgstellingen en het aanwerven of ontslaan van personeel.

Elke vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die eveneens

" vennoot is. Geen enkele vennoot mag evenwel drager zijn van meer dan één mandaat.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt door de secretaris. Indien uittreksels uit deze notulen warden afgeleverd, dienen deze getekend te worden door de zaakvoerder.

F.BOEKHOUDING  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

ARTIKEL 21  BOEKHOUDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet terzake de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Overeenkomstig artikel 5 van de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen, gewijzigd bij KB van 15 december 1978, is het de V.O.F. toegelaten een vereenvoudigde boekhouding te voeren indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan.

De maatschappelijke bescheiden van de vennootschap worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De zaakvoerders moeten de wettelijke vereiste boeken en stukken bijhouden en voorleggen teneinde de vereiste elementen van de jaarrekening te kunnen opmaken.

De vereiste elementen van de jaarrekening van de vennootschap worden op definitieve wijze goedgekeurd door de in algemene vergadering verenigde vennoten. De algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar volgend op de afsluiting van elk boekjaar.

Voor het opmaken van de rekeningen, begint het boekjaar op 01 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar.

In overeenstemming met artikel 4, zal het eerste boekjaar de periode omvatten die loopt vanaf de aanvang van de vennootschap tot 31 december 2011.

De eerste algemene vergadering zal plaatshebben op de derde vrijdag van juni 2012 om 20.00 uur. ARTIKEL 22  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het positief resultaat dat blijkt uit de opgemaakte elementen van de jaarrekening, na verrekening van alle lasten, kosten, provisies, afschrijvingen en belastingen, maakt het resultaat uit van de vennootschap.

Van het eventuele positieve resultaat wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijke kapitaal bedraagt.

De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer deze wettelijke reserve 10% bedraagt van het maatschappelijke kapitaal, maar moet opnieuw warden aangelegd indien om het even welke reden dit reservefonds beneden de 10% is gedaald.

De vergadering der vennoten beslist jaarlijks, bij gewone meerderheid van stemmen, over de verdere bestemming van het resultaat.

Ingeval van uitkering van de winst, zal deze verdeeld warden tussen de vennoten in verhouding van het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

G.ONTBINDING  VEREFFENING

ARTIKEL 23  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Indien één vennoot zijn lidmaatschap van de vennootschap opzegt, zal de vennootschap voortduren met de overblijvende vennoten.

Het overlijden, de onbekwaamverklaring, noch de uittreding van een vennoot brengt de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de vergadering der vennoten beslissen, met eenparigheid van stemmen, met uitsluiting van de stemmen verbonden aan de ï aandelen van de onbekwame of verhinderde vennoot, dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap.

Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. ARTIKEL 24  VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

in geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door één of meer vennoten, aangeduid door de in algemene vergadering verenigde vennoten, overeenkomstig artikel 184 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld.

Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de vergadering van vennoten hoeven te vragen.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

ARTIKEL 25  DIVERSEN

Alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt geregeld door de relevante bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle met de voormelde wet en komende wetgeving strijdige statutaire bepalingen zullen als ongeschreven worden beschouwd.

Dwingende bepalingen uit de van kracht zijnde wetten zullen andersluidende bepalingen in deze statuten uitschakelen en de leemtes in de statuten aanvullen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten, zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Na de oprichting wordt direct een eerste ALGEMENE VERGADERING gehouden waarbij, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde overgangsbepalingen worden vastgelegd :

1.AIle verbintenissen aangegaan door de oprichters vanaf 01 mei 2011 welke rechtstreeks kaderen in het doel van de vennootschap zoals bepaald in artikel 3 van de statuten, worden door de vennootschap overgenomen en bekrachtigd.

De comparanten verklaren verder bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en te name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf deze datum.

2.Aangezien de vennootschap pas rechtspersoonlijkheid verkrijgt op het ogenblik van neerlegging van een uittreksel uit de statuten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Gent, wordt door de oprichters, met het oog op het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten, met eenparigheid van stemmen volmacht verleend aan JOLIE Ann ( wonende te 9620 Zottegem, Velzekestraat 84 ), om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

De krachtens dit mandaat gestelde verrichtingen en de verbintenissen die eruit voortvloeien zullen geacht worden van bij de oorsprong door de vennootschap onderschreven te zijn.

Aldus opgemaakt en ondertekend door de oprichters te 9810 Nazareth op 29 april 2011.

D'OOSTERLINCK Guy, D'HAENE Veerle

oprichter  vennoot  zaakvoerder. oprichter - vennoot

D'OOSTERLINCK Jules, Roger,

oprichter  vennoot.

Opde laatste verrnelcen: Recto: Naam enh _.._...._.__v ment erso(o)....

~ ------ oedanigne~d van de instrumenterende notaris, hetzij van oe uer:~o;c3n{en;

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwnord gon Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GUY D'OOSTERLINCK

Adresse
HANESTRAAT 19 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande