GVL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GVL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.304.250

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0281-013
16/01/2012
ÿþmod 11.1

Lu?1ks-° In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V11 AI~INI II VIIIIIIII~

" iaoiiea3"

NEERGELEGD

2 JAIS. 2OI2

RECHTBANK VAN

KOOPHAN D ECTLMENT

8

Ondernemingsnr : v f i g 3 (DU S° Benaming (voluit) : GVL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lindestraat 76

9090 Melle

Onderwerp akte : Oprichting BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen, met standplaats te Merelbeke, op achtentwintig,; j: december tweeduizend en elf, afgeleverd voor registratie, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid "GVL" werd opgericht met volgende kenmerken:

;: 1. Zetel: 9090 Melle, Lindestraat 76

2. Duur: onbepaalde duur

3. Oprichters: De heer VAN LAETHEM Geert Pascal, geboren te Geraardsbergen op veertien april; negentienhonderd achtenzestig en zijn echtgenote mevrouw DE SMET Tania Louisa, geboren te Gent op; negentien februari negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9090 Melle, Lindestraat 76.

le

;

"

ik. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),;; verdeeld in 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De oprichters hebben als volgt ingeschreven: - de heer Geert VAN LAETHEM, voornoemd, op tachtig (80) aandelen, hetzij voor veertienduizend achthonderd; tachtig euro (¬ 14.880,00). mevrouw Tania DE SMET, voornoemd, op twintig (20) aandelen, hetzij voor drieduizend zevenhonderd twintig; euro (¬ 3.720,00). Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. Comparanten hebben verklaard dat elk aandeel voor één/derde werd volstort, hetzij in totaal zesduizen« j tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door storting in geld door hen uitgevoerd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00),; voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen,,; gedeponeerd werd bij Delta Lloyd Bank (attest afgeleverd op 27/12/2011).

[ 5. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december

6. Reserves: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na;: afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het;

F.

maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het; laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering;; zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,;j vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient; gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van hete maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

7. Zaakvoerder: tot statutaire zaakvoerder is voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer Geert VAN;: LAETHEM, voornoemd, die aanvaard en bevestigd heeft dat de aanvaarding van zijn taak hem niet verboden inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer tweeëntwintig van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

; 8. Vertegenwoordiging: (1) Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in aile akten en in:j rechte.

(2) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat de vennootschap vertegenwoordigt in alle;; akten en in rechte wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De beslissingen worden genomen met een meerderheid van stemmen. Nochtans zullen alle zaakvoerders gezamenlijk hun toestemming,; ;, _moeten__ya[legeq _goor __elke Takte_ houdertde__,aae.kaop, __v_e[vreemsün.g .of _ hypotheeksielLing_; va.n._ _onrperende::

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere vorm van

externe financiering. ,

9. Commissarissen: geen

10. Doel: De vennootschap heeft als doel:

' -Het maken van technische tekeningen voor architecten, ingenieurs, aannemers en bouwbedrijven. De aard van de tekeningen kunnen zijn: voorontwerpen, bouwaanvragen, uitvoeringstekeningen, enz....

-Het maken van 3D-presentaties,

-Het uitpiotten en afdrukken van tekeningen en erbij horende dienstverlening,

-Het uitvoeren van topografische metingen, dat zowel het opmeten van bestaande gebouwen als het uitzetten van gebouwen inhoudt.

-Het maken van meetstaten en bestekken.

-Het berekenen van energieprestatienormen zoals de EPB-normen,...

-Het geven van opleidingen, cursussen en seminaries aan zowel openbare als private instanties in bouw, informatica- en elektronica en aanverwante disciplines.

-Houden van werftoezicht op allerhande werven.

-Coördinatie van bouwwerken.

-De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

-Het verlenen van adviezen van bedrijfskundige, financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; daartoe behorende assistentie op gebied van management, engineering en consultancy;

-Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

-De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende of financiële verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

11. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien mei om veertien uur. Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden In de oproepingen te vermelden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op woensdag vijftien mei tweeduizend dertien om veertien uur.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

"Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GVL

Adresse
LINDESTRAAT 76 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande