GYM PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GYM PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.555.905

Publication

11/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303347*

Neergelegd

07-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535555905

Benaming (voluit): Gym Project

(commerciële benaming): CrossFit Gym Project

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 9 bus F

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 3 juni 2013, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming Gym Project en met als commerciële benaming CrossFit Gym Project.

2. Zetel : August De Boeckstraat 9F, 9100 Sint-Niklaas.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : 1) de heer Thijs Seppe Oscar MOONEN, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Ster 23, 2) de heer Cédric Martine Hugo DENECKER, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Eikenlaan 100, 3) de heer Johannes Florentinus Josephina MOONEN, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Ster 23 en 4) de heer Guy Walter Auguste Maria DENECKER, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Eikenlaan 100 die op hun inbreng niets meer dienen te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 50.000 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 juni 2014.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werden aangesteld tot gewone, niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap: de heer Thijs Moonen en de heer Cédric Denecker, beiden voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

- de exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, speel- en sportterreinen, centra voor de beoefening van onder meer aerobic, bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, inclusief de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied;

- het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging en  beweging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer maar niet uitsluitend diensten verleend in personal training studio s en fitnesscentra, inrichtingen voor thalassotherapie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, parafysiotherapie, schoonheidssalons, zonnebankcentra en sauna s;

- de studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen die het lichaam ondergaat, procedés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten aan onder meer personal trainers en sportclubs;

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen, voedingssupplementen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen, met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden en gadgets; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en schoenwaren;

- import en export van, groot- en kleinhandel in en handelsbemiddeling in sportartikelen met betrekking tot vrijetijdsbesteding met inbegrip van sportkleding en sportschoeisel en andere textiel- en schoenwaren voor vrije tijd, met in het bijzonder surf- en skategerief, met inbegrip van textiel- en schoenwaren en alle diverse randartikelen in verband met surfen en skaten, alsook van allerhande uurwerken, chronometers, hartslagmeters, kilometertellers en andere toestellen en meetapparatuur voor de weergave van sportprestaties;

- alle verhuur met betrekking tot de hoger bedoelde artikelen van vrijetijdsbesteding;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande instructies, initiatielessen, opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, met inbegrip van het organiseren van wedstrijden en evenementen die verband houden met het voorgaande.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2014.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de heer Bram Vermeulen, stagiair erkend boekhouder-fiscalist, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Cauwerbrug 119B, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 50.000,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0355-010
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 09.01.2016 16011-0108-011
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.12.2016, NGL 26.01.2017 17031-0120-011

Coordonnées
GYM PROJECT

Adresse
AUGUST DE BOECKSTRAAT 9F 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande