H.P.S.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H.P.S.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.668.368

Publication

02/07/2014
ÿþ mod 11.1

1'4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0 6611,

Benaming (voluit) : H.P.S.C.

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Oude Hofstraat 44

Onderwerp akte :Oprichting

II lift de akte verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de; rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN,; VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter; 27, op negentien juni tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat:

1. De heer Ellegiers, Tom, gedomicilieerd en verblijvende te 9850 Nevele, Oulehofstraat 44, en "

2, De heer Ellegiers, Jean Paul Daniël Denise, gedomicilieerd en verblijvende te 9031 Gent (Drongen), Lammeken 2,

zijn verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de g naam "H.P.S.C.", met maatschappelijke zetel te 9850 Nevele, Oude Hofstraat 44, waarvan het geplaatste

;i maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt, vertegenwoordigd door 1000 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

g Op deze 1000 aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van achttien euro zestig cent (¬

;i

De oprichter verklaart en erkent vervolgens:

Dat elk aandeel volgestort is tot beloop van één derde voor een totaal bedrag per aandeel van zes euro twintig

cent (E 6,20) .

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting

bij BNP Paribas Fortis NV.

:1Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 18 juni 2014, wordt aan de

ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven,

;! Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) tot haar

beschikking heeft.

De inschrijver verklaart en erkent dat zij op ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven nog een bedrag

dienen te volstorten van twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

;i Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de:

naam "H.P.aC." .

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de

afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting

"SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

!: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele, Oude Hofstraat 44.

i; De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetaligi landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

g De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en;

!i in het buitenland op te richten.

Artikel & Maatschappelijk doel "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

RM1191.111

NEERGELEGD

23 JUNJ 20%

RECHTBANK VAN

KOOPHANffliffrie E NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. door de heer Ellegiers Tom, op negenhonderdnegenennegentig aandelen. 999

2. door de heer Ellegiers Jean Paul, op één aandeel. 1

Samen: duizend aandelen 1000

9850 Nevele

moc111.1

Voorbehouden aan het 4 Belgisch Staats bled



De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigenrekening of voor rekening van derden:

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren. Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op man

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat:

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsook het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2. de aanduiding van de gedane stortingen;

3, de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mac111.1

p " Ir, Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verdet te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd

De heer Ellegiers, Tom, ongehuwd, geboren te Gent op 24 november 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 9850 Nevele, Oudehofstraat 44.

In geval van overlijden van de statutaire zaakvoerder of van het verkeren van deze zaakvoerder in een toestand van onbekwaamheid tot het voeren van het beheer van de vennootschap wordt tot opvolgend statutaire zaakvoerder benoemd

De heer Ellegiers, Jean Paul Daniël Denise, geboren te Gent op 26 december 1954, echtgenoot van mevrouw Stefens, Renata, gedomicilieerd en verblijvende te 9031 Gent (Drongen), Lammeken 2.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 20: Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op derde vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen er om vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen venfrr de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mcgen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschiltende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekiaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

De eerste iaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 19 juni 2016.

Zaakvoerder

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan "CPO Accountacy & Tax" BV BVBA, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 44, ondememingsnummer 08911193.769, RPR Antwerpen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid 'Lot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap aile documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

m., V

g Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/10/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







~.-

i i~ r. M.. M M ~:a V w. *.. .. rw

2 4 SEP, 20üt

Koó7~~~1;!K ViaN

lpO({~AüotiQE GEN'`

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr; 0554.668.368

Benaming (voluit) : H.P.S.C.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Oude Hofstraat 44

9850 Nevele

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke3, vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met<< zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op zestien september tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat dei= buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren:_ beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen

KAPITAALVERHOGING IN NATURA

- Verslag van de zaakvoerder - artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder, de dato 28 augustus 2014, opgesteld overeenkomstig' '; artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de. inbreng in natura en het belang van de inbreng voor de vennootschap.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn.

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin,:; bedrijfsrevisor, de dato 8 september 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt ais volgt;

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging door inbreng in natura van 500 aandelen van de NV AIR COMPACT BELGIUM bij de BVBA H,P S.C. kan ik besluiten dat:

T, de kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der ' Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

2. de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4, de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een 26.882 aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde, met een waarde van 18,60 EUR per aandeel, hetgeen overeenstemt

met de huidige fractiewaarde van de aandelen, zodat geen uitgiftepremie is verschuldigd door de inbrenger.

1Mj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

' De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 8 september 2014

BVBA BednjfsrevisorenkantoorDujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd doordhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten belope van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00).

De kapitaalverhoging za! verwezenlijkt worden door inbreng van 500 aandelen van de naamloze vennootschap "AIR COMPACT BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Brusselsesteenweg 427, ondernemingsnummer 0414.983,915, RPR Gent, voor het totale bedrag van de kapitaal verhoging van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van zesentwintigduizend achthonderdtweeëntachtig (26.882) nieuwe aandelen zonder nominale waarde die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging In natura daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00) vertegenwoordigd door zevenentwintigduizend achthonderdtweeëntachtig (27.882) kapitaalaandelen zonder nominale waarde,

; STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten;

De tekst van artikel 5 wordt integraal vervangen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdachttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00). Het is verdeeld in zevenentwintigduizend achthonderdtweeëntachtig (27.882) aandelen zonder vermelding van nominale waarde"

~ e *VOPJ prhouden r aan het Belgisch Staatsblad

k~



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Pannentier

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

Het verslag van zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen;

- Het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen; De gecodrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0150-013

Coordonnées
H.P.S.C.

Adresse
OUDE HOFSTRAAT 44 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande