HAAZE

Divers


Dénomination : HAAZE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.291.994

Publication

06/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

º%~ 1 ln de bijlagen bij het Belgjsch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

llI1lmu1x111um!!ijIlm

I Poe, rc+~-fr";L.r-é"àá~

2 3 SEP. 2014

RiCMT ,q{~ KODPHAN~~~

Ondernemingsnr : 0840.291.994

Benaming

(voluit) : HAAZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Buisstraat 29, 9031 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VEREFFENING IN EEN AKTE.

Op de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap HAAZE, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 september 2014, werden volgende beslissingen genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van de jaarrekening, bestaande uit een balans en resultatenrekening, over het boekjaar ingegaan op 01 juli 2013 en afgesloten op 30 juni 2014.

De zaakvoerder verklaart dat er sedert 30 juni 2014 niets meer gewijzigd is aan de boekhoudkundige toestand van de vennootschap,

Vervolgens bespreekt de algemene vergadering de jaarrekening en keurt deze goed, inclusief de door de zaakvoerder voorgestelde bestemming van het resultaat.

2, Toelichting van het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder, samen met een staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014.

3. Vervroegde ontbinding van de vennootschap met dadelijke iinvereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De voorzitter verklaart dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen,

De algemene vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals ingevoerd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde staat van activa en passiva, beslist de algemene vergadering van de Comm.V. HAAZE, te ontbinden vanaf heden met dadelijke iinvereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De algemene vergadering beslist tevens dat het resterend actief in natura en in cash door de vennoten zal worden teruggenomen.

Mocht blijken dat er, ondanks het bovenstaande, toch nog een schuld zou bestaan van de vennootschap, dan zal deze door de zaakvoerder, Elger Haaze worden gedragen.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder in functie zijnde de heer Eiger Haaze, voornoemd.

4. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Gelet op het voorgaande beslist de algemene vergadering de vereffening onmiddellijk te sluiten en stelt zij

vast de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan vanaf heden.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de

wet verplichte termijn op volgend adres: Buisstraat 29, 9031 Gent (Drongen).

Elger Haaze

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

*-XY In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:el,~



11111 *13136746* b

NEERGELEGD

2 7 AU6. 2013

RBCeltti .taJK VAN

KOO9HANnFi TF TENT

Ondernerningsnr : 0840.291.994

Benaming

(voluit) : HAAZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Buisstraat 29, 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte :. WIJZIGING VAN VENNOOT - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 26 augustus 2013 werden volgende beslissingen genomen. Mevrouw Angelique Decomble, houder van vlerenzeventig aandelen, draagt al haar aandelen over aan Elger Haaze, wonende te Buistraat 29, 9031 Gent. Mevrouw Angelique Decomble bezit niet langer aandelen in de vennootschap en verlaat de vennootschap. Zij dient haar ontslag in als zaakvoerder met ingang van 26 augustus 2013, en dit ontslag werd door de algemene vergadering aanvaard. Zij krijgt tevens ontlasting voor het door haar uitgeoefend mandaat. De buitengewone algemene vergadering benoemt Eiger Haaze als nieuwe zaakvoerder vanaf 26/0812013. Na de aandelenoverdracht bezit Elger Haaze vierenzeventig aandelen en Guy Haaze één aandeel. Guy Haaze Is stille vennoot.

Elger Haaze

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012
ÿþ Wod Wo,d 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0840.291.994

Benaming

(voluit) : HAAZE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Buisstraat 29, 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN VENNOTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van 29 augustus 2012 werden volgende beslissingen genomen. De heer Elger Haaze, houder van vierenzeventig aandelen draagt drieenzeventig aandelen over aan Angelique Decomble, wonende te Buistraat 29, 9031 Gent, en één aandeel aan Guy Haaze, wonende te 9031 Gent, Slingerstraat 5. De heer Elger Haaze bezit niet Langer aandelen in de vennootschap en verlaat de vennootschap. Hij dient zijn ontslag in als zaakvoerder, met ingang van 29 augustus 2012, en dit ontslag werd door de algemene vergadering aanvaard. Hij krijgt tevens ontlasting voor het door hem uitgeoefend mandaat. De buitengewone algemene vergadering benoemt Angelique Decomble als nieuwe zaakvoerder vanaf 29/0812012. Na de aandelenoverdracht bezit Angelique Decomble vierenzeventig aandelen en Guy Haaze één aandeel. Guy Haaze is stille vennoot.

Angelique Decomble

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II III MIN

*12152485*

Vc i

behc

aar

Beli

Staat





IB

NEERGELEGD

3 0 AUG. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANrlfe CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2011
ÿþ Mua 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIlI III III II Ill IIlI IIl III lI II

-iiieaaoa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : b40. 1'34_ 9 4

Benaming

(voluit) : HAAZE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Buisstraat 29, 9031 Gent.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte dd. 10 oktober 2011 te Gent, geregistreerd te Gent op 12 oktober 2011, blijkt dat de heer Elger Dora Haaze, bediende, geboren te Gent op 18 mei 1981 ongehuwd, wonende te Buisstraat 29, 9031 Gent (Drongen), en mevrouw Angelique Decomble, bediende, geboren te Roeselare op 03 februari 1983, ongehuwd, wonende te Buisstraat 29, 9031 Gent (Drongen), een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de naam "HAAZE", met als maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Buisstraat 29.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en aile dienstverlening in dit verband, zowel voor eigen rekening en in naam van derden als in deelneming met derden.

De vennootschap zal eveneens als doel hebben, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

d) De organisatie van de boekhouddiensten en van de administratieve diensten van de ondernemingen evenals het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, fiscale of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën en algemeen bestuur.

e) Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals het verrichten van marktonderzoeken, het opzetten, leiden en controleren van een verkoopsorganisatie, en in het algemeen alles doen met het oog op een doelmatig management.

f) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen. In de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen Inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

h) Het onderzoeken, vervaardigen en ontwikkelen van prototypes, producten, uitvindingen en know-how die nuttig zijn voor de ontwikkeling van de toekomstige activiteiten van de onderneming.

i) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how, merknamen, en alle aanverwante immateriële duurzame activa.

j) Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag in welke vorm dan ook, een belang nemen in alle ondernemingen die van aard zijn om de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks een belang nemen in alle ondernemingen van dezelfde soort als de hare, samensmelten of samengaan met andere Belgische of buitenlandse (vreemde)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vennootschappen of ondernemingen, vennootschappen oprichten tot exploitatie van de ondernemingen die zij' verworven, opgericht of ontworpen zou hebben, en de maatschappelijke bezittingen geheel of ten dele, in welke vorm dan ook, overdragen of inbrengen.

In het algemeen gezegd, mag zij alle onroerende, financiële, industriële of commerciële transacties verrichten die geheel of ten dele, rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel samenhangen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en vijftig euro en werd volstort. Het wordt vertegenwoordigd door vijfenzeventig aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één vijfenzeventigste van het kapitaal. De aandelen zijn op naam. De heer Elger Haaze heeft ingeschreven op vierenzeventig aandelen en heeft volstort, mevrouw Angeleque Decomble heeft ingetekend op één aandeel en heeft volstort.

Er zijn twee soorten vennoten: beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn. Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkel persoon, indien een stille vennoot wegvalt wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen afs zijn opvolger mits deze door de andere vennoot wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, dan wordt hij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoot wordt aangenomen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten vervangen. Zij zijn individueel bevoegd om te beslissen over alle aangelegenheden die vennootschap betreffen, mits ze niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Uitsluitend de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Zaakvoerder is de heer Elger Haaze, voornoemd. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap. Zijn mandaat is bezoldigd.

Jaarvergadering: de jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand december om tien uur. Indien de dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen van het vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij éénpang besluit van de vennoten.

Boekjaar : het boekjaar loopt van 01 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar

OVERGANGSBEPALINGEN:

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2013 en begint op datum van de neerlegging van de statuten.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2013.

Dit uittreksel is uitgereikt na voorafgaande registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarma kingsve rei ste n.

Voor ontledend uittreksel,

Eiger Haaze

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HAAZE

Adresse
Zetel : Buisstraat 29, 9031 Gent (volledig adres)

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande