HABO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HABO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.642.116

Publication

24/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310455*

Neergelegd

22-06-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hoogstraat 179 Bus D

Ondernemingsnummer :

0632642116

Benaming (voluit) : Habo Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

1. De Heer HANSSENS Peter Jacques Jan, wonende te 9890 Gavere (Dikkelvenne), Nijverheidsstraat 3.

2. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Nederlands recht Agro  de Arend B.V, met maatschappelijke zetel te Kesteren (vestigingsadres: 4041CS Kesteren, Tielsestraat 95), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55291732, ondernemingsnummer 0631.957.671 RP. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan Pieter Loof op 11 mei 2012 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd ingevolge akte de dato 31 augustus 2012. Hier overeenkomstig de statuten vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om alleen te handelen, daartoe benoemd op 11 mei 2012: de Besloten vennootschap naar Nederlands recht  Agro Buren B.V. , met statutaire zetel te Lienden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 11041978, opgericht ingevolge akte verleden de dato 9 januari 1998, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Bernard Jan Joost Beltman te Hulst de dato 4 april 2007, op haar beurt vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om alleen te handelen, daartoe benoemd de dato 31 december 2003: de Heer van KESSEL Hendrikus Martinus Petrus Maria, wonende te 5473 XV Heeswijk-Dinther, Den Doolhof 1.

Comparantenoprichters welke mij verklaard hebben over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "HABO BELGIUM"

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9550 Herzele, Hoogstraat 179/D.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A/De aan- en verkoop, in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in alle bomen, struiken, planten, bloemen, zaden, meststoffen en alle machines, werktuigen, toebehoren en benodigdheden voor boomkwekerijen, land- en tuinbouwbedrijven, parken en tuinen in het algemeen, alsmede het verstrekken van adviezen met betrekking tot alle voormelde producten;

B/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Er blijkt uit een akte verleden op achttien juni tweeduizend vijftien

Voor Meester Marc Sobrie,geassocieerd notaris te Zwalm (Munkzwalm),

Dat zijn verschenen:

9550 Herzele

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

C/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

D/ Het uitvoeren van consultancyopdrachten, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

F/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

I/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de leasing en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achthonderdduizend euro gesplitst in 8.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen volmachtdragers aanstellen en hun machten, en vergoedingen bepalen. De volmachten van deze aangestelden dienen beperkt te zijn tot één of meer rechtshandelingen, of tot een reeks van rechtshandelingen.

Het overlijden van een zaakvoerder om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet te weeg. Deze regel geldt ook in geval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder. Het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van één zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Evenwel zal de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering vereist zijn voor alle handelingen die betrekking hebben op:

- de aan- en verkoop van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, het toekennen, aangaan, wijzigen of beëindigen van dergelijke zakelijke rechten, of van genots- of huurrechten op onroerende goederen;

- het aangaan van investeringen of het aangaan of toekennen van leningen en kredieten en het verstrekken van zakelijke zekerheden en borgstellingen, voor zover deze de som van 50.000,00 EUR overschrijden (waarbij voor de berekening hiervan deelverrichtingen voor eenzelfde handeling worden samengeteld);

- de aan- of verkoop van deelnemingen in andere vennootschappen;

- de aan- en verkoop van bedrijfsafdelingen en de wijziging aan de bedrijfsactiviteiten van de vennootschap;

- het aanwerven of ontslaan van personeelsleden en de wijziging aan hun arbeidsvoorwaarden Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats die verplicht in België dient te zijn.

Deze gewone algemene vergadering of ook jaarvergadering genoemd, vindt plaats op de eerste maandag van de maand juni om 19.00 uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste drie dagen voor de vergadering.

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens in de door de wet of deze statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elk jaar, op éénendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van een één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Geen uitkering van geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vennootschap kan ook in één enkele akte worden ontbonden en vereffend, onder de voorwaarden en binnen de beperkingen door de wet gesteld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van heden tot eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

INTEKENINGEN STORTINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

1. De heer HANSSENS Peter, voornoemd, verklaart in te tekenen op het kapitaal als volgt: Intekening op 3.920 aandelen door inbreng in natura:

De Heer Hanssens Peter, voornoemd, verklaart in te brengen zijn volledige handelsfonds, zijnde een eenmanszaak gespecialiseerd in de handel in alle toebehoren voor boomkwekerijen en uitgebaat te 9550 Herzele, Hoogstraat 179D onder het ondernemingsnummer 0592.977.529, met een netto inbrengwaarde van 1.665.000 EUR (één miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend euro). De bestanddelen van deze inbreng werden vastgesteld op 1 juni 2015 en omvatten in het bijzonder:

Goodwill 800.000,00

· Kosten website

13.263,75

· Waarde mva Galle

49.300,00

· Waarde nieuwe heftruck

62.352,32

· Voorraad

818.508,81

· Totaal aktief 1.743.424,88

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aktief  Passief 1.665.929,95

Afgerond, netto: 1.665.000,00

Voormelde bestanddelen worden meer specifiek en ruimer omschreven in het navermeld verslag van

de revisor.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. Deze inbreng wordt gedaan onder de voorwaarden als naar recht, zuiver van alle lasten en zijn niet belast met enige schuld van welke aard ook, al dan niet bevoorrecht, behoudens voormelde schulden welke mee worden ingebracht.

2. De goederen en rechten worden ingebracht in de staat waarin zij zich bevinden zonder verhaal op de inbrenger om welke reden ook.

3. De vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen bekomen vanaf 1 juni laatstleden.

Vanaf deze datum gerealiseerde opbrengsten, gemaakte kosten, aangegane verbintenissen en ontstane rechten worden geacht te zijn aangegaan door en voor rekening van onderhavige vennootschap.

4. Alle belastingen en taksen, welke op de ingebrachte goederen worden geheven of in de toekomst kunnen geheven worden, zo op het vermogen als op de inkomsten, vallen ten laste van de vennootschap te rekenen vanaf 1 juni laatstleden.

5. De vennootschap zal al de nog lopende verzekeringscontracten tegen brandgevaar en andere risico s kunnen voortzetten die zouden kunnen bestaan omtrent de ingebrachte goederen en de premies en rechten ervan betalen vanaf hun eerstkomende vervaldag.

6. De vennootschap zal alle door de wet vereiste pleegvormen vervullen om de overdracht van de rechten welke in de inbreng begrepen zijn, tegen derden mogen inroepen, in het bijzonder in casu van het recht op huurcelen, tegen derden mogen inroepen.

7. De afwikkeling van de handelsdebiteuren en - crediteuren ontstaan uit de beroepsactiviteit van de Heer Hanssens Peter, voornoemd, gedurende de periode tot en met 31 mei laatstleden, gebeurt voor persoonlijke rekening.

8. De voormelde inbrengen van handelszaak gebeurden met toepassing van de artikelen 11 en 18, §3 van het BTW-Wetboek.

10. Mits al wat voorafgaat verklaart de inbrenger de vennootschap in het bezit te stellen van de beschreven goederen en haar te subrogeren in de rechten en plichten die hij, inbrenger erop heeft. Het verslag van de bedrijfsrevisor BV ovve BVBA  Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt , te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, opgesteld op 17 juni laatstleden aangaande de inbrengen in natura, besluit letterlijk als volgt:

 De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA  HABO BELGIUM bestaat uit de inbreng van de éénmanszaak van de heer Peter HANSSENS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap

· Financiering heftruck

· Provisie vakantiegeld 2014 - 5.317,44

· Provisie VG bediende 2015

· Provisie VG arbeider 2015 - 977,73

· Provisie EJP bediende 2015

· Totaal passief

- 77.494,93

- 62.352,32

- 2.216,30

- 6.631,14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De globale waarde van de inbreng in natura is een conventionele waarde tussen de oprichters.

Voor de inbreng in natura ontvangt de heer Peter HANSSENS drieduizend negenhonderd twintig (3.920) uit te geven aandelen van BVBA  HABO BELGIUM zonder vermelding van nominale waarde, die een kapitaal vertegenwoordigen van ¬ 392.000,00. Daarenboven wordt de inbreng eveneens vergoed met ¬ 1.273.000,00 ten gunste van de heer Peter HANSSENS onder de vorm van een rekening courant.

Het kapitaal wordt ook deels onderschreven in geld ad ¬ 408.000,00 tegen vergoeding van 4.080 aandelen die een kapitaal vertegenwoordigen van ¬ 408.000,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Izegem, 17 juni 2015

Voor BV o.v.v.e. BVBA  Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt

Jacky GODEFROIDT - bedrijfsrevisor

Overeenkomstig artikel 219 Wetboek Vennootschappen werd betreffende voormelde inbreng in natura een verslag opgemaakt door de oprichter de dato 17 juni 2015.

Een exemplaar van het voormelde verslag van de bedrijfrevisor en van de oprichters zal samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Als vergoeding voor de inbreng in natura ten bedrage van in totaal (netto) 1.665.000,00 EUR worden aan de heer Hanssens Peter toegekend 3.920 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volstort en een opleg in geld van 1.273.000,00 die in eerste instantie wordt geboekt op het credit van de rekening courant die op zijn naam gecreëerd wordt in de boeken van de op te richten vennootschap.

1. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Nederlands recht Agro  de Arend B.V, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaart in te tekenen op het kapitaal als volgt:

Intekening op 4.080 aandelen door inbreng in speciën

De Agro  de Arend B.V, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, verklaart dat elk ingetekend aandeel volledig volgestort werd.

Het totaal bedrag van de stortingen in specien, hetzij 408.000,00 (vierhonderd en achtduizend euro) staat geboekt op een speciale rekening ten name van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Worden door de comparanten tot niet statutaire zaakvoerders benoemd en aangesteld voor onbepaalde duur:

De Heer HANSSENS Peter, voornoemd, die aanvaardt en de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Nederlands recht Agro  de Arend B.V, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, voor welke werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger: de Heer Gerrit Jan van Nifterik, geboren te Wageningen op 9 oktober 1975, wonende te 4043 CS Kesteren (Nederland), Tielsestraat 97, die aanvaardt.

De benoemde zaakvoerders verklaren niet verhinderd te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van het hen toegekende mandaat. Hun eventuele vergoeding zal vastgesteld worden bij besluit van de algemene vergadering.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN-ONDERNEMINGSLOKET- SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Accountantskantoor Decostere & C° bvba, te 8580 Avelgem, Burchthof 10/11 alsmede aan al diens zaakvoerders en werknemers afzonderlijk om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, desgevallend via een ondernemingsloket alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de sociale en fiscale administraties. (Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
HABO BELGIUM

Adresse
HOOGSTRAAT 179, BUS D 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande