HAERENS EVELYNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAERENS EVELYNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.465.131

Publication

16/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 053(:) . t,'L5 . 43A

Benaming

(voluit): HAERENS EVELYNE

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Latemstraat 25

9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 25 juni 2013, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAERENS EVELYNE", opgericht is geworden met als vennoten:

11 De heer HAERENS Jozef Arnold Irené, geboren te Sint-Martens-Laten op 20 juli 1949, nationaal nummer 490720 423 55 echtgenoot van mevrouw THYBAERT Monique Julia Gabrielle, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 25.

2/ Mevrouw HAERENS Evelyne Josée Albertine, geboren te Gent op 13 mei 1979, nationaal nummer 790513 204 33, echtgenote van de heer DE MOOR David Gilbert Norbert, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Paddenhoek 31.

1. De vennootschap wordt opgericht onder de maatschappelijke benaming "HAERENS EVELYNE". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in afkorting "BVBA".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9830 Sint-Martens-Latem, Latemstraat 25.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Uitvaartverzorging

- Verzorging van overledenen: gereedmaken voor de begrafenis of de crematie, balsemen

- Verlenen van diensten rond de begrafenis of crematie: verhuur van ingerichte ruimten in mortuaria

- Verlenen van diensten rond de begrafenis of crematie: drukwerk

- Verzorgen van de begrafenis of de crematie van overledenen

- Verzorgen van de begrafenis of de crematie van dieren

- Thanatopraxie

- Ceremonie

- Overige drukkerijen

- Zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier

- Vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en goudstempelen van bedrukte

vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, enz.

- Detailhandel in bloemen en planten

- Goederenvervoer over de weg

- Overige vervoerondersteunende activiteiten

- Overige zakelijke dienstverlening

- Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz

- Handel in eigen onroerend goed

- Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen en niet voor bewoning bestemde gebouwen,

grond

- Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

- Verhuur van niet-residentiële gebouwen, zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten,

enz.

Op de le¢stste b1z van i.uik_B verme!den ° recto Naam vn hoe,da<ligherd van de rnstrunienterende notaris hr'tzg viii pc.rsoo)n(en)

bevoeçtc) d rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegereoorciigen

Verso Naam en h,andtakening

VOC' Wo'tl 1"

In de bijlagen bij het Belgis - - .. - " " -kend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y deNUERGELEGD

- 5 11!L1 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Voor-

behoudE aan het Belgiscl

Staatsbar

~4.

w , 4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge ,

- Verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's

- Verhuur van handelszaken

- Verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd voor landbouwdoeleinden

- Schatten en evalueren van onroerend goed

- Management voor andere vennootschappen

- Holdings

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend,

doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving

terzake.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op de som van TWINTIGDUIZEND (20.000,-) euro vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/tweehonderdste (11200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van 20.000 euro is volledig in geld geplaatst, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort is en vertegenwoordigd is door TWEEHONDERD (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- Mevrouw Haerens Evelyne, voornoemd, die een som gestort heeft van vierduizend negenhonderd zestig euro (¬ 4.960,00), waarvoor haar honderdzestig (160) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- De heer Haerens Jozef, voornoemd, die een som gestort heeft van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00), waarvoor hem veertig (40) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 3E16 7370 3852 0974 bij KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 21 juni 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrenger verklaart de haar toegekende vergoedingen te aanvaarden.

6.De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van een aandeel, dan mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Aile rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en naakte eigendom toebehorende aandelen zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend.

7.Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen. Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn:

De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk.

Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging.

De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden.

De algemene vergadering die over een afstand van aandelen moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen.

De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

De beslissingen zullen door een bij de post aangetekende brief ter kennis van de belanghebbende gebracht worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van toestemming zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen aan de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel elf hiervoor.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen aan deze terugkoop deelnemen.

De verdeling zal dan geschieden in verhouding tot het getal aandelen dat elke vennoot bezit.

De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen overnemen dan gezegd pro rata.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vinden artikels 237 en 344 van het Wetboek Vennootschappen toepassing bij overlijden van de enige vennoot.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: bij het overlijden van een vennoot zullen de erfgenamen van de overleden vennoot moeten aanvaard worden mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Wat de erfgenamen en legatarissen betreft, die nog geen vennoot zijn, deze zullen moeten aanvaard worden, mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien de vennootschap slechts twee Leden zou tellen, zal bij het overlijden één hunner, en zo deze geen afstammelingen in rechte lijn nalaat, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten ter kennis gebracht worden, door een bij de post aangetekende brief, binnen de maand na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten, dan wordt binnen de maand na het overlijden door de zaakvoerders een algemene vergadering van de vennoten bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden ter kennis gebracht door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding - weigering welke zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van artikel elf en twaalf hiervoor.

De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel elf van de statuten.

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

Als statutair zaakvoerder wordt mevrouw HAERENS Evelyne Josée Albertine, geboren te Gent op 13 mei 1979, nationaal nummer 790513 204 33, echtgenote van de heer De Moor David Gilbert Norbert, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Paddenhoek 31 voor onbeperkte duur benoemd.

9. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

10. De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

11. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de derde maandag van de maand juni om 18.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief, en voor de eerste maal in 2015.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerst volgende werkdag om 18.00 uur doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de

Voor- behouden

aan he; ,Belgisch Staatsblad

vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

12. ledere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

13.1-let maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar begint op 25 juni 2013 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

14. Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

15. De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het

overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.

ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde

zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen,

wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van

vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de

vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal

aandelen waarvan zij titularis zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte vóér registratie

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend) notaris Liesbeth Matthys

Op de laatste blz van Luth B vermelden . Recto Naaira en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij ,,an de Oerso(oln(ef) oevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordegen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
HAERENS EVELYNE

Adresse
LATEMSTRAAT 25 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande