HAIRRODS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAIRRODS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.982.918

Publication

10/03/2015
ÿþmad 11.1

rLie

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: d ~ 5 3 qj 31 Benaming (voluit) : HAIRRODS

fiEERGELEG~

~

2 6 -02- 2015

Griffie

RECHTBANK VAN

-KOOPHANDEL-TE GEYT F-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noordstraat 32

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting-benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Wouter BOSSUYT te Brugge op 24 februari 2015 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "HAIRRODS is opgericht door:

*1.De heer DERRIKS Marcus Augustinus Jacobus Maria, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 24 augustus 1960, van Nederlandse nationaliteit,

en zijn echtgenote,

2.Mevrouw DE PREST Francine Nicole, geboren te Beernem op 15 november 1959, van Belgische nationaliteit, samen wonende te 1500 Halle, Boonlaan 22.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract.

*De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "HAIRRODS".

*De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Noordstraat 32.

*De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een kapsalon voor heren, dames en kinderen, de verkoop en aankoop van parfumerie en cosmetische producten in de breedste zin van het woord, evenals de verkoop en aankoop van alle producten die betrekking hebben op deze uitbating.

Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend pedicure en manicure, het plaatsen van; kunstnagels, lichaams- en gelaatsverzorging, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's,:' stoombaden, solariums, gelaatsverzorging, massages, evenals de verkoop en aankoop van alle producten die betrekking hebben op deze uitbating.

- De import en export van, de groot- en kleinhandel in cosmetische en schoonheidsproducten, geschenkartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen en aanverwante toestellen, producten en goederen.

Het uitbaten van een wellnesscentrum, omvattende alle verzorging, massage, baden enzovoort evenals de verkoop en aankoop van alle producten die betrekking hebben op deze uitbating.

- Verhuur van alle toestellen zoals zonnebank, zwembad en alle toestellen welke gebruikt worden , in de wellness en in schoonheidsinstituten;

- De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen en tentoonstellingen over en met betrekking tot deze uitbatingen.

- het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor behoyid'en flans het, Belgisch Staatsblad

4\7

mod 11.1

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

*De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

*Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op heden is het kapitaal volstort gestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ ' 6.200,00) hetzij door:

- de Heer Derriks Marcus, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00),

-Mevrouw De Prest Francine, voornoemd, ten bedrage van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00);

Het genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening, op naam van de BVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering aan de notaris overhandigd die het in zijn dossier zal bewaren,

*Een aandelenregister wordt in de zetel van de vennootschap gehouden.

Het bevat: de juiste aanduiding van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen, de vermelding van de verrichte stortingen, de overdrachten van de aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

*Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

*ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

*iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

*Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

*Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, moeten de zaakvoerders, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een ' vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

*De vennootschap is niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen, tenzij in de gevallen door de wet bepaald.

*leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de laatste maandag van de maand mei om twintig uur in de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

*Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

*Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

*Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

*Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële, uitzonderlijke en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

*In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 15 februari 2015 onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer DERRIKS Marcus Augustinus Jacobus Maria, voornoemd, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 24 augustus 1960, wonende te 1500 Halle, Boonlaan 22,

die Verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart dat hij niet getroffen is door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Z¬ jn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDERS

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf 24/2/2015 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de oprichters en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar is ingegaan op vijftien februari tweeduizend vijftien en eindigt op eenendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei van het jaar tweeduizend zeventien om twintig uur.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichters wordt met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Yves Huysentruyt BVBA, Jan Lernoutstraat 10 te Brugge aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor : het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UIITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden

" aars+ hei Belgisch Staatsblad

«\5

Coordonnées
HAIRRODS

Adresse
NOORDSTRAAT 32 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande