HALEAKALA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HALEAKALA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.684.523

Publication

19/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iffeï1(.!11111,1111111(

OudenaarCk:

O 6 titi 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0 54a 6 Lj Sg.3

Benaming

(voluit) : HALEAKALA

(verkort)

Rechts'torm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9750 Zingeur, Oost Beertegemstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA HALEAKALA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, geassocieérd notaris in de associatie van notarissen "Anne PEDE & Paul HENRIST, geassocieerde notarissen" met zetel te Merelbeke (Bottelare), Rid. Stas de Richellelaan, 8, op 31 oktober 2013, dat:

* 1, De heer WEYMAERE Nico Jean-Marie, geboren te Gent op negenentwintig maart negentienhonderd vierenzestig, met rijksregister nummer 64.03.29-215.86, echtgenoot van mevrouw Ingrid HAUCOURT, samenwonende te 9750 Zingeur, Oost Beertegemstraat 18,

2, Mevrouw HAUCOURT Ingrid Maria Jean, geboren te Niel op drie juni negentienhonderd vierenzestig, met rijksregister nummer 64.06.03-170.59, echtgenote van de heer Nico WEYMAERE, samenwonende te 9750 Zingem, Oost Beertegemstraat 18.

De verschijners sub 1, en 2. zijn gehuwd te Evergem op 28 augustus 1987 onder het wettelijk stelsel' blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris WILLEMS Eric te Gent op 20 augustus 1987, gewijzigd, doch zonder vereffening van hun huwelijksvermogensstelsel, blijkens akte verleden voor notaris Anne Pede te Merelbeke-Bottelare, op 23 december 2009, welk stelsel volgens verklaring tot op heden niet werd gewijzigd.

3. Mejuffrouw WEYMAERE Evi Ingrid, geboren te Gent op elf mei negentienhonderd eenennegentig, met rijksregister nummer 91.05.11-146.15, ongehuwd, wonende te 9750 Zingem, Oost Beertegemstraat 18,

4. Mejuffrouw WEYMAERE Jana Ingrid, geboren te Gent op zeventien maart negentienhonderd vierennegentig, met rijksregister nummer 94.03.17-294.27, ongehuwd, wonende te 9750 Zingem, Oost Beertegemstraat 18.

De verschijnsters sub 3. en 4, zijn alhier vertegenwoordigd door voornoemde mevrouw Ingrid HAUCOURT, blijkens onderhandse volmacht de dato 26 oktober 2013, welke aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur hebben opgericht onder de naam van "HALEAKALA", met zetel te 9750 Zingem, Oost Beertegemstraat 18; waarvan het kapitaal 18.600,00 ¬ bedraagt, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste (1/100e) van het kapitaal; door de heer Nico WEYMAERE werd ingeschreven op zevenennegentig (97) aandelen; door mevrouwingrid HAUCOURT werd ingeschreven op één (1) aandeel; door mejuffrouw Evi WEYMAERE werd ingeschreven op één (1) aandeel, en door mejuffrouw Jana WEYMAERE werd ingeschreven op één (1) aandeel.

* de aandelen waarop 41 hebben ingeschreven zijn volgestort tot beloop van 6200,00 ¬ welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van BELFIUS Bank dd. 14/10/2013 dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* de zetel mag zonder statutenwijziging worden verplaatst naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad; De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in

België of het buitenland oprichten. '

* de aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar. Zij zijn ingeschreven in een register van

vennoten, gehouden in de zetel,

* de vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in

het buitenland:

" a. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer op het vlak van financiën, administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

b. Bemiddeling in familie-, burgerlijke-en handelszaken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

T1ijlagenTi j het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

c. Het ontwikkelen, organiseren en deelnemen van en aan evenementen, beurzen, voordrachten en optredens;

d. Het aankopen, verkopenen verdelen van wijnen;

e. het online verkopen via een webwinkel van goederen en diensten van allerlei aard;

f. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen. Het optreden voor eigen rekening en/of voor rekening van derden bij onderhandelingen voor gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of participaties. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wize interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen en organisaties en hieraan leningen verstrekken,

g. Het verkrijgen, bezitten, vervreemden, beheren, ontwikkelen, verhuren, verpachten, hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht op of belang in onroerende goederen.

h. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen binnen dit kader;

í. Alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten;

j. Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en /of effecten allerlei van vennootschappen en /of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en /of onroerende waarden, tegoeden en /of vorderingen;

k. Het vestigen; aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hogergenoemde activiteiten.

I. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden;

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming; inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen, economische samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

* de aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerders is Onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van" de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon; deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vast vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen en beperken; zodanige verdeling en/of beperking van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar de derde vrijdag van de maand maart om 18.30 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Een bijzondere algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering mag te allen tijde bijeengeroepen worden om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één{vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot een. algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap Werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De oproeping kan ook door andere middelen gebeuren mits unaniem akkoord van de vennoten.

Efk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de, uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst; zolang de onverdeelde eigenaars niet door één enkel persoon zijn vertegenwoordigd worden de rechten die aan deze

aandelen verbonden zijn, opgeschort; wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en

vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens ander akkoord tussen de partijen,

Elke vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber; elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen; elke vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen; sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda of die daarin niet impliciet zijn vervat, tenzij in de vergadering aile aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen . waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe oproeping nodig en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige en vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht. het aantal van de op de vergadering aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden niet meegeteld.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen; onthoudingen, blanco-stemmen en nietige stemmen worden als stemmen tegen beschouwd.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek Vennootschappen, en beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Het boekjaar begint jaarlijks op één oktober en eindigt op dertig september erna.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet ranger verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo van de nettowinst wordt als dividend onder de" aandeelhouders verdeeld naar verhouding van 'ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen en daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt

op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. "

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de

rechter, of bij besluit van de algemene vergadering p$aatsheeft, aks rechtspersoon voortbestaan voor haar

" vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en bepaalt zij de wijze van vereffening; de benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd; de bevoegde rechtbank is die van het arrondissement

waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. "

Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding werd verplaatst, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van de alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan we! door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap, De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift is ingediend.

De vereffenaars vormen eeri college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

Zijn er geen verefferiaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars beschikken over aile bevoegdheden genoemd in de artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tenzij de algemene vergadering deze bevoegdheden beperkt.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van dé activa zal het batig saldo van de vereffening onder de' vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met dè gebiedende bepalingen van dit wetboek, warden als ongeschreven beschouwd,

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of Legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald in deze statuten niet van toepassing, Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit,

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, onverminderd hetgeen hiervoor is bepaald omtrent de rechten van de vruchtgebruiker, dan worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot moeten zijn, Indien er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Indien een derde tot zaakvoerder benoemd is, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en nadien worden opgenomen in een register dat op de werkelijke zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd,,onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens artikel 14 van de statuten.

* Slot- en overgangsbepalingen;

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer Nico WEYMAERE, voornoemd, die het mandaat verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet,

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De instrumenterende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissarissen wenst te benoemen zodat de vennootschap niet beschikt over een afzonderlijk controleorgaan,

Het eerste boekjaar neemt een, aanvang " bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2015,

De eerste jaarve gaslering zal gehouden Worden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend zestien om 18 uur 30,

De oprichters verienen bij deze bijzondere en beperkte volmacht voor het vervullen van aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten inzake de kruispuntbank voor ondernemingen (KBO), het ondernemingsloket, de BTW-administratie, het sociaal verzekeringsfonds, de sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties aan Accountancy & Taks Solutions CVBA, te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 39, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

- een uittreksel;

Geassocieerd Notaris Paul HENRIST,

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HALEAKALA

Adresse
OOST BEERTEGEMSTRAAT 18 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande