HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.056.745

Publication

22/05/2014
ÿþ mod 11.1



B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ifl

*14109755 111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2011

AFDELING nueRMONDE

Ondernemingsnr : 0417.056.745

Benaming (voluit) : HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL

(verkort) : Hebama

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijken 56

9400 Ninove (Denderwindeke)

Onderwerp akte :ONTBINDING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap;, onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke,

fi

;Halsesteenweg 17, op negenentwintig maart tweeduizend en ;;veertien, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat;, geen buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NV HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN;: ;;PLAATSTAAL", afgekort "HEBAMA", met zetel, te 9400v

Denderwindeke, Nijken 56, ingeschreven in het;;

;rechtspersonenregister te Dendermonde met als;,

ondernemingsnummer 0417.056.745 en onderworpen aan de Belasting ;over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0417.056.745, is? ;;bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende; besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving R;

.De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de;. ;,voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan,;',

fi

houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en vat-0 ;:het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor;; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek ;;vennootschappen.

het verslag van het bestuursorgaan is een staat van ;;activa en passiva gevoegd afgesloten per eenendertig december ;tweeduizend dertien. ;De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er ;voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. iTWEEDE BESLISSING - Ontbinding vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en. stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Derhalve ';bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mai 11.1

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de

beslissing tot ontbinding die voorafgaat de bestuurders:

1) De heer VIAENE Adhemar, voornoemd.

2) De heer VIAENE Hendrik voornoemd.

3) Mevrouw DE PAUW Linda, voornoemd.

van rechtswege ontslagnemend zijn.

De vergadering verleent aan deze ontslagnemende bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar:

De heer VIAENE Adhemar Jules, geboren te Izegem op acht januari negentienhonderd achtenveertig, nationaal nummer 48.01.08-265.25 , identiteitskaartnummer 591-3559382-69, echtgescheiden niet-herhuwd, wonende te 9400 Denderwindeke, Nijken 56, die verklaart dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing 'van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle

bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,

overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het, plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding en de in vereffening stelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist alle artikelen van de statuten, behoudens het artikel waarin het maatschappelijk doel, het kapitaal, het boekjaar en de jaarvergadering van de vennootschap wordt omschreven op te heffen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

door behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap is een naamloze vennootschap met als benaming: "NV HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL", afgekort "HEBAMA".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening. Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in ijzer, staal en technische artikelen en de vertegenwoordiging van binnen-en buitenlandse huizen daarin. Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap zal zowel in het buitenland als in het binnenland door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, borgstelling of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove Denderwindeke, Nijken 56 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (? 62.000,00-).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde:

- Vijfhonderd (500) aandelen reeks A

- Vijfhonderd (500) aandelen reeks B.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

*oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle

bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,

overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden als jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer. Het mandaat van vereffenaar wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 8.

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op eenendertig mei.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd. Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van het vermogen van de vennootschap voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en wordt de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden . "

ZEVENDE BESLISSING - Coordinatie

De vergadering beslist dat de integrale vervanging van de tekst van de statuten door een nieuwe tekst geldt als coordinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel 75 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent volmacht aan de naamloze vennootschap "Van Havermaet Groenweghe BV", met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek oitt vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de raad van bestuur, staat van actief en passief, verslag van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e mod 11.1

4 .



. s Voor-

behouden

aan het

Betesch

Staatsblad

bedrijfsrevisor, afschrift vonnis rechtbank van koophandel te

Dendermonde en gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Verso : Naam en handtekening

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 25.07.2014 14339-0454-013
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 05.06.2012 12147-0026-015
20/01/2012
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0417.056.745

Benaming (voluit) : HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL

I111 1111 ff1111111 II~IIn~INI

`12019619+

ui GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i 1 JAN 201Z

DENDWVIONDE





(verkort) : HEBAMA

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijken 56

9400 Ninove - Denderwindeke

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Thierry Van Sinay, geassocieerd notaris te; Ninove-Meerbeke, op 28 december 2011, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "NV: 1-IANDELSMAATSCHAPPII VOOR BAND- EN PLAATSTAAL", afgekorts "HEBAMA", met zetel te Denderwindeke, Nijken 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met alsii ondernemingsnummer 0417.056.745 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE417.056.745, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende; besluiten werden genomen:

1) Rekening houdende met de bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder (B.S. 23 december 2005, erratum 6 februari 2006), verbeterd en aangevuld door wetten van 25 april 2007 en 21 december 2007, houdende diverse bepalingen (B.S. 8 mei 2007 en 31 december 2007), beslist de vergadering de effecten aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Aangezien alle effecten aan toonder hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn, worden zij terstond en in dezelfde verhouding omgezet in aandelen op naam. In de zetel van de vennootschap zal een register gehouden worden van de aandelen op naam.

,: Derhalve wordt artikel zes van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

" "Artikel 6 -- Vorm van de aandelen

' L Alle aandelen zijn op naam.

2. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in bloot eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de bloot eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

2) De vergadering verleent machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten. :3) Na afhandeling van alle voormelde agendapunten en de besluitvorming daaromtrent, verzoeken: alle aandeelhouders, aanwezig zoals gezegd, de ondergetekende notaris uitdrukkelijk te akteren dat:' zij allen, gebruik makend van het recht voorzien in artikel 462 van liet Wetboek van;: Vennootschappen, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsti

Voorbehoud aan he Selgisc Staatsba

1.

o

l{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 1,.1

Hiertoe doen alle aandeelhouders terstond afgifte van hun effecten aan toonder aan de gedelegeerd

bestuurder, de heer Adhemar Viaene, voornoemd, die voor ondergetekende notaris, onmiddellijk

overgaat tot vernietiging van deze aandelen.

Hierna gaat de gedelegeerd bestuurder over tot de inschrijving van hun respectieve naam van hun

aandelenbezit in het aandelenregister van de vennootschap, hetgeen door ondergetekende notaris

geakteerd wordt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 23.06.2011 11191-0360-013
22/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0417.056.745

Benaming

(voruit) : HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijken 56 te 9400 Denderwindeke

Onderwerp akte : HERBENOEMING RAAD VAN BESTUUR

Blijkens de notulen van de Gewone Algemene Vergadering en van de Vergadering van de Raad van Bestuur d.d. 31 mei 2011 werd beslist:

* het aantal bestuurders te behouden op 3.

* te herbenoemen voor een termijn van 6 jaar, zijnde tot na de jaarvergadering van 2017:

- de heer Adhemar VIAENE, wonende te 9400 Denderwindeke, Nijken 56,

als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur,

- de heer Hendrik VIAENE, wonende te 9000 Gent, De Pintelaan 236,

als bestuurder,

- mevrouw Linda DE PAUW, wonende te 9400 Denderwindeke, Nijken 56,

als bestuurder.

Het mandaat van de heer Hendrik VIAENE en van mevrouw Linda DE PAUW is onbezoldigd.

Getekend, Adhemar VIAENE, gedelegeerd bestuurder.

MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van tje akte

GRIFFIE \/MN

IlI II 11111 I I I III II III I II

" 11092775*

Griffie

"

~ Î

bel a; BE Sta

0 8. 06, 2011

DENQERtd~n~'" ~G E

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 01.06.2010 10141-0210-013
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 22.06.2009 09270-0250-013
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 02.06.2008 08171-0027-012
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 01.06.2007 07168-0085-013
17/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 15.06.2005 05258-5001-013
22/06/2004 : AA047945
26/06/2003 : AA047945
25/06/2003 : AA047945
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 24.08.2015 15488-0064-010
30/06/2001 : AA047945
16/06/1995 : AA47945
01/01/1993 : AA47945
27/06/1992 : AA47945
24/06/1989 : AA47945
01/01/1989 : AA47945
01/01/1988 : AA47945
20/02/1986 : AA47945
01/01/1986 : AA47945
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.12.2015, NGL 31.08.2016 16515-0537-010

Coordonnées
HANDELSMAATSCHAPPIJ VOOR BAND- EN PLAATSTAAL

Adresse
NIJKEN 56 9400 DENDERWINDEKE

Code postal : 9400
Localité : Denderwindeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande