HANGAR 22

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANGAR 22
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.744.888

Publication

29/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301836*

Neergelegd

27-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0844744888

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

(voluit): HANGAR 22

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Voorhavenlaan 31/001

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op tweeëntwintig maart tweeduizend twaalf dat tussen:

De Heer BOLLAERTS Kris Mathieu, en zijn echtgenote Mevrouw CERSTIAENS Cornelia Julia Paula Rita, samen wonende te 1380 Lasne, Rue du Village 66.

Een naamloze vennootschap werd opgericht onder de benaming "HANGAR 22", met zetel te 9000 Gent, Voorhavenlaan 31/001.

* De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Aan- en verkoop, het bouwen, huur en verhuur, beheer en administratie van alle roerende en onroerende goederen en van vennootschappen;

- Het ter beschikking stellen van haar roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders;

- De engineering, adviezen en expertises;

- De dienstverlening op het gebied van management, logistiek, bestuur, beheer en onderhoud voor andere firma s evenals het ter beschikking stellen van personeel aan andere firma s en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- Het participeren in bedrijven en vennootschappen en het beheer ervan;

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders, aandeelhouders en andere vennootschappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

* De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

* Het kapitaal is bepaald op vierhonderdduizend euro (400.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, die elk één tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, ingedeeld als volgt in categorieën: honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de categorie A en honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de categorie B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap is voor driehonderd vijftigduizend euro nul cent (¬ 350.000,00)

volstort.

* De oprichters verklaren het kapitaal volledig als volgt te onderschrijven in geld:

1. Mevrouw CERSTIAENS Conny, voornoemd, schrijft met eigen vermogen in op honderd (100) aandelen voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvan honderd vijfenzeventigduizend euro nul cent (¬ 175.000,00) volstort is.

2. De echtgenoten BOLLAERTS-CERSTIAENS, beiden voornoemd, schrijven met hun gemeenschappelijk vermogen in op honderd (100) aandelen voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvan honderd vijfenzeventigduizend euro nul cent (¬ 175.000,00) volstort is.

Totaal: vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), waarvan driehonderd vijftigduizend euro nul cent (¬ 350.000,00) volstort is.

In vergelding van deze stortingen worden aan elke comparant de aandelen waarop deze heeft ingeschreven toegekend, hetzij aan:

1. Mevrouw CERSTIAENS Conny, voornoemd, honderd (100) aandelen, waarvan honderd (100) aandelen categorie A en nul (0) aandelen categorie B.

2. De echtgenoten BOLLAERTS - CERSTIAENS, beiden voornoemd, honderd (100) aandelen, waarvan nul (0) aandelen categorie A en honderd (100) aandelen categorie B. De echtgenoten BOLLAERTS - CERSTIAENS duiden hierbij de heer BOLLAERTS Kris aan om ten aanzien van de vennootschap de aan deze aandelen verbonden lidmaatschapsrechten uit te oefenen.

* De raad van bestuur is samengesteld uit drie bestuurders. Indien het wettelijk toegelaten is om slechts twee bestuurders te benoemen, mag de raad van bestuur slechts samengesteld zijn uit twee bestuurders. Eén bestuurder wordt gekozen uit een kandidatenlijst opgesteld door de aandeelhouders van categorie A en één bestuurder uit een kandidatenlijst opgesteld door de aandeelhouders van categorie B. Indien een derde bestuurder benoemd wordt, wordt deze derde bestuurder door de algemene vergadering met unanimiteit der stemmen benoemd.

Indien een categorie aandelen komt te verdwijnen, vervalt tevens het (de) desbetreffende bestuurdersmanda(a)t(en).

Alle bestuurders worden in één stemronde verkozen, waarbij de kandidaten die de meeste stemmen per categorie verkrijgen worden verkozen.

Wanneer één of meerdere plaatsen openvallen door overlijden, ontslag of een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in deze vacature te voorzien, waarbij de nieuwe bestuurder steeds gekozen wordt uit een lijst opgesteld door de zelfde categorie aandeelhouders als deze die de weggevallen bestuurder hadden voorgesteld.

In dat geval zal de algemene vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, tot de definitieve benoeming overgaan.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt haar bestuursorgaan onder haar aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor rekening zou vervullen.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Bij diens afwezigheid neemt de oudste bestuurder het voorzitterschap waar. De voorzitter heeft geen doorslaggevende stem.

* Binnen de wettelijke grenzen en modaliteiten, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in overeenstemming met artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen.

* De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere personen, die al dan niet lid zijn van de raad van bestuur. Indien het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan een lid van de raad van bestuur, draagt deze de titel van gedelegeerd bestuurder. Indien het dagelijks bestuur aan een derde niet lid van de raad van bestuur wordt toevertrouwd, draagt deze de titel van directeur. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

* Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de gedelegeerde bestuurder(s) en de directeur(s) voor daden van dagelijks bestuur, zijn twee bestuurders, bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen.

* De gewone algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden de tweede zaterdag van juni om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in iedere andere plaats bepaald in de oproeping. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

op hetzelfde uur.

* De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in juni 2014.

* Ieder aandeel geeft recht op één stem.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en maakt de raad van bestuur, in overeenstemming met de wet, de inventaris en de jaarrekening op, evenals een jaarverslag, indien daartoe niet vrijgesteld krachtens artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

* Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

* De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

* De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

* De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

* De betaling van dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid.

Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividenden toekennen en uitkeren op de door de wet voorziene wijze.

* Na betaling van alle schulden en vereffeningkosten of na de consignatie van de bedragen die nodig zijn om deze te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder alle aandelen, na zo nodig, alle aandelen gelijkgesteld te hebben inzake afbetaling of aflossing.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van kophandel.

* De comparanten besluiten, nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de eerste raad van bestuur.

De comparanten besluiten het aantal leden van de raad van bestuur vast te stellen op twee (2). Worden in die hoedanigheid voor een periode van zes (6) jaar benoemd:

- Mevrouw CERSTIAENS Cornelia, wonende te 1380 Lasne, Rue du Village 66, die dit aanvaardt;

- de Heer BOLLAERTS Kris, wonende te 1380 Lasne, Rue du Village 66, die dit aanvaardt; Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019.

Hun opdracht zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, tot gedelegeerd bestuurder van de voornoemde vennootschap voor een periode van zes (6) jaar:

De Heer BOLLAERTS Kris, voornoemd, die dit aanvaardt.

VOLMACHT

De oprichter(s) stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk AEM, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 132, RPR Gent 0423.100.736, en haar aangestelden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 24.07.2015 15370-0494-013

Coordonnées
HANGAR 22

Adresse
VOORHAVENLAAN 31, BUS 001 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande