HANS VAN DEN NESTE

Divers


Dénomination : HANS VAN DEN NESTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.796.416

Publication

15/07/2015
ÿþMOD. 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15312050*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

13-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Leopoldlaan 20

Ondernemingsnummer :

0633796416

Benaming (voluit) : Hans VAN dEN NESTE

(verkort) :

Rechtsvorm : Private stichting

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Julie LEROY, geassocieerd notaris met standplaats te

Maldegem, op 2 juli 2015.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer VAN dEN NESTE Hans Theo Stephaan, geboren te Brugge op 10 november 1968, [Rijksregister nummer 68.11.10-353.76], echtgescheiden, wonende te 9900 Eeklo, Sint-Jansdreef 15.

2. De heer DE BAETS Alex Stefaan Maurice, accountant-belastingconsulent, [Rijksregister nummer 66.01.11-229.58], geboren te Eeklo op 11 januari 1966, echtgescheiden, wonende te 9900 Eeklo, 1ste Regiment Grenadierslaan 14.

3. De heer STOLLE Luc Albert Celina Anna, advocaat, [Rijksregister nummer 65.04.20-303.05], geboren te Eeklo op 20 april 1965, echtgenoot van mevrouw PANTELEY Oxana Leonidiwna, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Kleine Wedepad 1/301.

De comparant sub 1 verschijnt als enige stichter/oprichter van de private stichting.

De comparanten sub 2, 3 en 4 verschijnen voor kennisname van de oprichting en aanvaarding van hun mandaat als bestuurder van de private stichting.

Comparanten verklaren overeenkomstig artikelen 27 en volgende van de Wet va 27 juni 1921, gewijzigd bij Wet van 2 mei 2002 betreffende de Verenigingen zonder Winstoogmerk, de Internationale Verenigingen zonder winstoogmerk en de Stichtingen, een private stichting op te richten waarvan de statuten luiden als volgt:

TITEL 1. STATUTEN.

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM

De private stichting draagt de benaming "Hans VAN dEN NESTE".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van een stichting, vermelden de naam van de stichting, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  private stichting en het adres van de zetel van de stichting.

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de private stichting is gevestigd te 9900 EEKLO, Leopoldlaan 20, gelegen in het gerechtelijke arrondissement Gent-Eeklo.

De zetel van de private stichting mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de enige stichter of, wanneer deze overleden is of in de psychische of fysische onmogelijkheid verkeert om beslissingen te nemen, bij beslissing van de raad van bestuur, steeds mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3. DOEL

De stichting heeft tot doel in eigen naam: het beheer van de aandelen en aandelenparticipaties die overeenkomstig de artikelen 242 en 503 van het Wetboek van vennootschap door haar tussenkomst zijn gecertificeerd, voor zover het aandelen en effecten betreft uitgegeven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN dEN NESTE (RPR-nummer 0466.341.059) én de belosten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEHARENT (RPR-nummer 0892.013.582) en eventuele met genoemde vennootschappen verbonden of geassocieerde vennootschappen.

9900 Eeklo

Oprichting

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

De stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichters, de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangenloos doel van deze stichting.

Artikel 4. VERMOGEN

Het vermogen van de stichting bestaat uit vijfduizend euro (¬ 5.000,00). De voornoemde heer Van den Neste Hans, oprichter, verbindt er zich toe voormeld bedrag te deponeren op een bijzondere rekening op naam van de private stichting.

Daar de private stichting enkel is opgericht voor de certificatie van aandelen en daar de doorstorting van de inkomsten en opbrengsten van de gecertificeerde aandelen zal gebeuren onder aftrek van de voor de inning gemaakte kosten, volstaat de voormeld bedrag om de werking van de stichting op te starten en gedurende een eerste periode te financieren.

Indien in de toekomst zou blijken dat voormeld bedrag ontoereikend is voor de goede werking van de stichting, verbindt de oprichter er hemzelf en zijn rechtverkrijgenden toe de stichting op verzoek van de raad van bestuur extra middelen te verstrekken tot bestrijding van haar kosten.

Artikel 5. ACTIVITEITEN

De stichting zal, ter verwezenlijking van haar doel, tegen de uitgifte van certificaten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, de aandelen van vennootschappen ten titel van beheer verkrijgen, en alle rechten verbonden aan de gecertificeerde aandelen, waaronder onder meer begrepen het stemrecht, uitoefenen, onder de verplichting de inkomsten en opbrengsten van de aandelen, na aftrek van eventuele kosten, onmiddellijk door te storten aan de certificaathouders. De stichting zal de aan de gecertificeerde aandelen verbonden rechten uitoefenen.

De administratie van de aandelen, de uitoefening van de daaraan verbonden rechten en alle overige activiteiten hier daarmee verband houden, geschieden met inachtneming van de toepasselijke certificatievoorwaarden.

Indien de certificatievoorwaarden het toelaten, kan de private stichting de aandelen verkopen aan derden, op voorwaarde evenwel dat zij de ontvangen opbrengst doorstort aan de certificaathouder. De private stichting kan niet om niet beschikken over de gecertificeerde aandelen.

Artikel 6. DUUR

De private stichting wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Evenwel kan de stichter alleen of, na zijn overlijden/onbekwaamheid, de door de stichter aangewezen bestuurders, dan wel na overlijden/onbekwaamheid van één van hen, de langstlevende(n) onder deze bestuurders, dan wel na overlijden/onbekwaamheid van alle door de stichter aangewezen bestuurders, de raad van bestuur, beslissen tot vroegtijdige ontbinding van de private stichting.

Deze beslissing tot ontbinding wordt in alle gevallen genomen met eenparigheid van stemmen. HOOFDSTUK II. CERTIFICATEN

Artikel 7. UITGIFTE VAN CERTIFICATEN

De private stichting kent voor elk haar overeenkomstig de artikelen 242 en 503 van het Wetboek van vennootschappen, overgedragen effect één certificaat toe.

De uitgifte van de certificaten is ten koste van de betrokken vennootschap indien de vennootschap heeft meegewerkt aan de certificatie en, in het andere geval, ten koste van de certificaathouder. De private stichting moet, onmiddellijk na de certificatie, haar hoedanigheid bekendmaken aan de vennootschap die de gecertificeerde effecten heeft uitgegeven.

Artikel 8. CERTIFICATENREGISTER

De certificaten worden ingeschreven in een daartoe aangelegd register van certificaathouders. Het register wordt gehouden op de zetel van private stichting en bevat dezelfde aantekeningen als de aantekeningen die overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen moeten worden opgenomen in de registers van de effecten waarvoor de certificaten zijn toegekend.

De inschrijving gebeurt door toedoen van de raad van bestuur en wordt ondertekend door de certificatiehouder of door diens wettelijke vertegenwoordiger.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BE-STUUR

De private stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, samen-ge¬steld uit tenmin¬ste drie leden, natuurlijke of rechts¬perso¬nen.

Artikel 10. BENOEMING VAN BESTUURDERS

De leden van de raad van bestuur worden benoemd bij de oprichting van de private stichting, en later, met naleving van de hierna beschreven procedure.

Bij de oprichting worden de volgende personen benoemd tot bestuurder van de private stichting:

1) de heer Hans VAN dEN NESTE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

2) de heer Alex DE BAETS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

3) de heer Luc STOLLE, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Wanneer het mandaat van één van de bestuurders ten einde komt en wanneer daardoor het aantal

in functie zijnde bestuurders beneden drie daalt, zal de heer Hans VAN dEN NESTE, enige stichter,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

één of meerdere nieuwe bestuurders benoemen zodat het totaal aantal bestuurders opnieuw drie

bedraagt.

Wanneer het mandaat van één van de bestuurders ten einde komt en daardoor het aantal in functie

zijnde bestuurders beneden drie daalt en wanneer op dat moment de heer Hans VAN dEN NESTE is

overleden of in de psychische of fysische onmogelijkheid verkeert, zullen de resterende bestuurders

één of meerdere nieuwe bestuurders benoemen zodat het totaal aantal bestuurders opnieuw drie

bedraagt.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de heer Hans VAN dEN NESTE en, bij zijn

afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 11. EINDE VAN HET BESTUURDERSMANDAAT

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders is van onbepaalde duur. De bestuurder houdt op

bestuurder te zijn:

- op het moment van zijn of haar overlijden;

- op het moment dat zijn of haar wettelijke of feitelijke onmogelijkheid om het mandaat uit te oefenen

is vastgesteld;

- door zijn of haar vrijwillig aftreden;

- door afzetting door de enige stichter;

- door afzetting door de bevoegde rechtbank.

Artikel 12. BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BE-SLUIT¬VOR-MING

A. Bijeenroeping

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen telkens wanneer een bestuurder dit vraagt en in ieder geval terstond na het ontvangen van een oproeping tot een algemene vergadering van aandeelhouders van een vennootschap wiens aandelen door tussenkomst van de private stichting zijn gecertificeerd.

De raad van bestuur wordt bijeenge¬roepen door de voorzitter of de gedele¬geerd bestuur¬der, tenminste acht dagen vóór de datum voorzien voor de vergade¬ring.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en bevat de plaats en het tijdstip van de vergadering en de in de vergadering te behandelen onderwerpen.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegen¬woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel¬matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig was. De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de plaats aangeduid in de oproeping en die gelegen is binnen het gerechtelijk arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, behoudens akkoord van de voltallige raad van bestuur.

B. Volmacht

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening, zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) en waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuur¬der mag meerdere van zijn collega-bestuurders verte-genwoor¬digen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmach¬ten heeft ontvangen.

C. Aanwezigheid

De raad van be¬stuur kan slechts geldig beraadsla¬gen en beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders tegenwoordig of verte¬gen¬woor-digd is.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. De notulen worden in voorkomend geval aan iedere deelnemer aan de vergadering overgemaakt ter ondertekening, per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De bestuurder die deze notulen tekent, bevestigt door ondertekening zijn aanwezigheid en zijn akkoord met de inhoud van de notulen.

D. Beslissingsmeerderheden

Behoudens wettelijke of statutaire uitzondering, wordt elke beslissing van de raad van bestuur genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of verte¬gen¬woordigde bestuurders.

De heer Hans VAN dEN NESTE heeft evenwel een vetorecht tegen elke beslissing die door de raad van bestuur wordt genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter door¬slagge¬vend.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen eveneens worden genomen bij schriftelijk akkoord van de bestuurders met de vooraf opgemaakte notulen, zijnde door schrif¬telijke  voor akkoord -ondertekening door alle bestuurders van deze vooraf opgemaakte notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

Voor beslissingen van de raad van bestuur die kaderen in het beheer van de gecertificeerde aandelen kan in de certificeringsvoorwaarden afgeweken worden van de bepalingen inzake aanwezigheidsvereisten en meerderheden en zullen deze bijzondere regels gelden.

E. Notulen en afschriften

De besluiten van de raad van be¬stuur worden vastge¬legd in notulen die onderte¬kend worden door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Deze notulen worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel van de stichting.

De vol¬machten worden ge¬hecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. De afschriften of uittreksels die bij een rechtsple¬ging of elders moeten worden voorge¬legd, worden geldig onderte¬kend door de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuur¬ders.

Artikel 13. BELANGENCONFLICTEN

Een bestuurder die, rechtstreeks of onrecht¬streeks, een belang van vermogensrechtelij¬ke aard heeft dat strijdig is met het belang van de stichting of met het belang van één of meerdere vennootschappen waarvan de effecten door tussenkomst van de private stichting zijn gecertificeerd, dient dit voorafgaand aan de betreffende verrichting of beslissing mede te delen aan de andere bestuur¬ders.

Het besluit van de raad van bestuur vermeldt de verklaring van de betrokken bestuurder, de eventuele rechtvaardigingsgronden op basis waarvan de beslissing toch wordt genomen of de verrichting toch wordt gesteld, en de mogelijke vermogensrechtelijke gevolgen voor de stichting en/of voor de betrokken vennootschap(pen).

In voorkomend geval wordt een kopie van het besluit van de raad van bestuur medegedeeld aan de raad van bestuur van de betrokken vennootschap(pen) én aan de commissaris van deze vennootschap(pen).

Artikel 14. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge¬brei¬de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de private stichting.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de private stichting delegeren aan hetzij één of meer bestuur¬ders, vol¬macht¬dragers, al dan niet bestuurders.

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer bestuurders teneinde haar beslissingen uit te voeren.

Artikel 15. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De private stichting wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte als eiser of als verweerder, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte¬naar of een notaris vereist is, geldig verte¬gen¬woordigd hetzij door de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders waaronder steeds de stichter indien deze nog in leven is én nog een bestuursmandaat bekleedt, hetzij door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd bestuurder.

Behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur, is de gede¬le¬geerd bestuurder even¬eens be¬voegd om de private stichting te vertegen-woordi¬gen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere rechtspersoon.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de private stichting tevens geldig vertegen¬woordigd door een gevol¬machtigde tot dit bestuur.

Tot gedelegeerd bestuurder en tot persoon bevoegd voor het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dat bestuur betreft, wordt benoemd: de heer Hans VAN dEN NESTE, voornoemd. Wanneer de heer Hans VAN dEN NESTE overlijdt of in de psychische of fysische onmogelijkheid verkeert om de betreffende functie waar te nemen, wordt deze functie waargenomen door de persoon die door de heer Hans VAN dEN NESTE is aangeduid of, bij gebreke daaraan, door de persoon of personen die worden aangeduid door de raad van bestuur.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigden voor het dage¬lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid speci¬fieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken¬nen.

Bovendien kan de private stichting in het buitenland verte¬gen¬woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daar¬toe aangesteld door de gedelegeerd bestuurder of door de raad van bestuur.

Artikel 16. KOSTEN/UITGAVEN VAN DE BESTUURDERS.

De uitgaven en kosten van de bestuurders zullen niet worden vergoed door de stichting.

Artikel 17. CONTROLE.

Indien de private stichting verplicht is de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid ten aanzien van de wet en de statuten van de in de jaarrekening weer te geven verrichting te onderwerpen aan de revisorale controle, zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd door de raad van bestuur, onder de leden, natuurlijke personen of rechts¬personen, van het Instituut der Bedrijfsreviso¬-ren.

De commissaris¬sen worden in voorkomend geval benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

jaar.

HOOFDSTUK IV. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Artikel 18. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Onverminderd het recht van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft om, overeenkomstig artikel 30, § 3 van de Wet van 27 juli 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de statuten te wijzigen, kunnen de statuten van de stichting slechts worden gewijzigd bij beslissing van de stichter, of wanneer deze niet meer in leven is of in de psychische of fysische onmogelijkheid is om rechtsgeldige handelingen te stellen, bij eenparige beslissing van de raad van bestuur.

Behoudens de beslissing tot wijziging van de zetel van de stichting, dient elke statutenwijziging te gebeuren bij authentieke akte.

HOOFDSTUK V. BOEKJAAR JAARREKENINGEN

Artikel 19. BOEKJAAR - ¬JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De stichting voert een boekhouding en stelt een jaarrekening op overeenkomstig de wettelijke voorschriften terzake.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg¬ging geldig onderte¬kend door twee bestuurders.

HOOFDSTUK VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 20. ONTBINDING EN VEREFFENING

Alleen de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van een stichter of van een van zijn rechthebbenden, van een of meer bestuurders of van het openbaar ministerie, de ontbinding uitspreken van een stichting in de in artikel 39, eerste lid van de Wet van 27 juli 1921 genoemde gevallen.

De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van de vereffening beslissen, hetzij de vereffeningwijze bepalen en één of meer vereffenaars aanwijzen. Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars verslag uit bij de rechtbank, waarbij een overzicht van de waarden van de stichting en van het gebruik ervan, alsmede het voorstel van bestemming wordt voorgelegd.

Na terugname door de stichter of zijn rechthebbenden van de goederen of een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen die de stichter aan de verwezenlijking van het doel van de stichting heeft besteed, zal het resterende vermogen na vereffening worden toebedeeld aan een vereniging of stichting met een belangenloos doel, en dat volgens beslissing van leden van de raad van bestuur of, indien deze niet meer kan samenkomen, van de vereffenaars.

De gecertificeerde effecten vallen niet in het vermogen van de private stichting maar worden enkel aangehouden ten titel van beheer.

De rechtbank verleent toestemming om de goederen te bestemmen met inachtneming van de statuten en spreekt de afsluiting van de vereffening uit.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE EN OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 21. KEUZE VAN WOONPLAATS

Iedere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de private stichting die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonst¬keuze te hebben gedaan op de zetel van de private stichting waar hem alle mededelin¬gen, beteke¬ningen en dagvaar¬dingen geldig kunnen worden gedaan. De houders van certificaten op naam zijn verplicht de private stichting kennis te geven van elke verande¬ring van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woon¬plaats te hebben gedaan in de aan de private stichting laatst bekende woonplaats.

TITEL 2. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De private stichting zal in toepassing van artikel 29, § 1 van Wet van 27 juli 1921 rechtsper¬soonlijkheid verkrijgen vanaf de dag dat haar statuten en de akten betreffende de benoeming van de bestuurders worden neergelegd in het dossier bedoeld in artikel 31, § 1 van dezelfde wet.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de stichting voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de wettelijke criteria, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen. BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK¬JAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

NOTARIS Julie Leroy

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Geassocieerd notaris

Met standplaats te Maldegem

Samen neergelegd:

° afschrift van de akte

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

MOD. 2.2

Coordonnées
HANS VAN DEN NESTE

Adresse
LEOPOLDLAAN 20 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande