HAP & TAP

Société en commandite simple


Dénomination : HAP & TAP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 518.931.489

Publication

23/04/2014
ÿþhiod Warli 11.5

t emied In de-billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de.

Jwwiiri~~11[ui1iRi

.milizai _

,.. >., -

: .9 0 APR. 2014

RECHTBANK VAN

KOOP rs L TE GEN

Ondernemingsnr : 0518.931.489

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : GCV

Zetel ; Lange Kruisstraat 4, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel dd.: 15/03/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naars Kollegestraat 20 te 9500 Geraardsbergen en dit met ingang van 30/03/2014.

dhr. Biebaut Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hap&Tap

Op de laatste blz. van Lukt B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/03/2013
ÿþ~:.

Voor- behoudi

aan he

Belgisc Staatsbl,

Mod 2.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~ aq

Onderrremingsnr : O .3 3

. lCenaming

{Voluit) : HAP&TAP

lii

I1





3ELEGD

21 FEB. 2013

VAN GENT

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LANGE KRUISSTRAAT 4 , 9000 GENT

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en dertien op 4 januari

zijn de ondergetekenden:

1 13iebaut Johan, rr66.03.08-103.94 , geboren te Brussel op 8 maart 1966 , wonende te 9000 Gent, Sint Baafsplain81001, hierna te noemen, de ondergetekende beherende vennoot sub 1

2 Matthijs Livie, rr62.03,18-208.90, geboren te Aalst op 18 maart 1962, wonende te 9000 Gent, Sint Baafsplein 81001 , hierna te noemen de ondergetekende commanditaire, stille vennot, sub 2

hierna ookwel afzonderlijk genoemd 'ven noot' en gezamelijk 'vennoten'

in aanmerking nemende,

*dat de vennoten de tussen hen bestaande rechtsverhouding in de navolgende voorwaarden en bepalingen nader wensen te regelen,

*dat de vennoten met ingang van 4 januari 2013 een gewone commanditaire vennootschap met elkaar aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening onder de naam HAP&TAP G.C.V,

Met het doel onder hen een vennootschap op te richten, als volgt overeengekomen:

I STATUTEN

Artikel 1. Vorm

De ondergetekenden subi, sub2, zijn met ingang van 4 januari 2013 een gewone commanditaire vennootschap zijn aangegaan met als benaming : HAP&TAP

Artikel 2. Benaming

De vennootschap draagt de naam HAP&TAP . .De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000

Gent, lange kruisstraat 4 . Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de zaakvoerder,

Artikel 3. Duurtijd

De vennootschap wordt voor een onbepaalde tijd opgericht met ingang van heden. leder van de vennoten,

" heeft het recht door opzegging de vennootschap te beeindigen, mits een zodanige opzegging geschiedt met de inachtneming van een termijn van drie maanden, opzegging moet geschieden per aangetekende brief.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Het uitbaten van een camping, safe-frituur, restaurant, het verkopen van voedingswaren, bazaar-en

rookartikelen.

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

-uitbating van een drankgelegenheid met schenken van zowel alcoholische als niet alcoholische dranken. -uitbating ven een tearoom , met levering van lichte maaltijden , versnaperingen en consumptieijs

-uitbating van een restaurant, met levering van spijzen en dranken.

-groot- en kleinhandel , in- en uitvoer van dranken en voedingswaren, organisatie van degustaties.

-organisatie van evenementen in de ruimste zin van de betekenis

-het uitbaten van een feestzaal, inrichten en organiseren van feesten.

-uitoefening van de activiteit van tussenpersoon, makelaar of agent inzake verzekeringen. De vennootschap zal slechts de activiteit van verzekeringsmakelaar, zoals opgenomen in de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekering$- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk erkend is door bank-, finacierings- en assurantiewezen, thans de Finacial Services and Markets Authority en voor zover de vennootschap werd ingeschreven in het register van de verzekeringstussenpersonen.

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek , het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving ,prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch beheer en advies.

-het beheer, het verkopen, het verwerven, het instandhouden van en valorisatie van een onroerend vermogen, de huurfinaciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling , de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar (volgens het ,Ida van -6 september 1993) kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk erkend is,

-het waarnemen van alle bestuurs-en managementopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van functies en mandaten in andere ondernemingen.

-de aan-en verkoop, commissiehandel en vertegenwoordiging, in- en uitvoer van goederen in de breedste zin van de betekenis , in het kort tussenpersoon in de handel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die zouden kunnen bijdragen tot haar doel.

De onderneming mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel verkopen, exploiteren of afstaan.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruiten, en alle financiële verrichtingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle roerende en onroernde goederen ais investreing verwerven, zelfs ais deze noch rechtsreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met de welke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken, voor deze vennootschappen.

Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van welke aard ook, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of haar handelszaak voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven, en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5. Inbreng en vermogen

1. De ondertekende beherende vennoot subi brengt in de vennootschap zijn kennis en arbeid. De ontertekende commanditaire vennoot sub2, brengt in de vennootschap zijn kennis en arbeid.

2. Met onderling goedvinden kunnen de vennoten ieder meer geld, goederen en lof rechten in de vennootschap inbrengen.

3. De vennoten brengen in de vennootschap volgende geldwaarden in :

- beherende vennoot, Biebaut Johan, een som van 99.00 euro (negennegentig euro)

stille vennoot, matthijs Livia, een som van 1.00 euro (één euro)

Het begin kapitaal is aldus bepaald op 1bo.00 euro (honderd euro). Het kan worden verhoogd door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij een beslissing van de beherende vennoot.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6. Overdracht aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel onder levenden overdragen aan andere vennoten, aan zijn echtgenoot of echtgenote, of aan zijn afstammelingen, mits hij daarvoor de goedkeuring van de zaakvoerder of zaakvoerders heeft verkregen.

Een vennoot mag zijn aandelen aan andere derden slechts overdragen, en mag andere derden niet tot deelgenoot in zijn eigen aandeel nemen dan met de eenparige instemming van de overige vennoten,

Ingeval nieuwe vennoten worden aanvaard, bepalen de overige vennoten eenparig zijn aandeel in het kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves zat worden aangemerkt.

Artikel 7. Uittreding

Bij uittreding of uitsluiting van een vennoot heeft de uitgetreden of uitgesloten vennoot recht op een scheidingsvergoeding, gelijk aan de met zijn inbreng in het kapitaal evenredige waarde van zijn aandeel in het kapitaal en in de geboekte en latent aanwezige reserves van de vennootschap bij het begin van het boekjaar waarin de uittreding of de uitsluiting plaats heeft.

De scheidingsvergoeding wordt aan de betrokken vennoot uitgekeerd binnen een door de zaakvoerder of zaakvoerders naar redelijkheid vast te stellen termijn.

Artikel 8. Bestuur-aansprakelijkheid-bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot subi. Hij isgeheel en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verrichtingen die hij lastens de vennootschap uitvoert.

Het bestuur is bevoegd om alle verrichtingen te doen die het nodig of nuttig acht om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die welke krachtens deze statuten, of krachtens de wet bij ontstentenis van geldig daarvan afwijkende bepalingen van deze statuten, onder de bevoegdheid van de vennoten zijn gebracht,

Het vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De vergoeding van het bestuur wordt vastgesteld door de vennoten, met een gewone meerderheid.

Artikel 9. Zaakvoerderschap

Als zaakvoerder wordt de Heer Biebaut Johan benoemd met ingang van heden. Hij beschikt alleen over de bevoegdheden van het bestuur en over de maatschappelijke handtekening.

In geval van ontslag, van onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen, of van overlijden van de heer Biebaut Johan , wordt Mevrouw Matthijs Livie enige zaakvoerster met de bevoegdheden van het bestuur en de maatschappelijke handtekening.

Het ontslag van de zaakvoerder of zaakvoerders wordt geregeld door artikel 1856, 1° lid, van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10. Algemene Vergadering

De zaakvoerder kan de vennoten in algemene vergadering op een door hem naar redelijkheid vast te stellen plaats, datum en uur bijeenroepen om zich uit te spreken -over de zaken die onder hun bevoegdheid vallen, of over andere zaken die hij neemt aan de orde te moeten stellen.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering treft besluiten overeenkomstig de regels die in de wet op de vennootschappen bepaald zijn, behalve in de gevallen waarvoor deze statuten daarvan afwijken of behalve eenparige overeenkomst onder de vennoten over een andere regeling.

Artikel 11. Boekjaar-winstverdeling

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 maart 2014,

Het bestuur zal op het einde van elk boekjaar een inventaris opstellen, zomede een jaarrekening en een jaarverslag in zover de vennootschap daartoe overeenkomstig de wetten en besluiten op de boekhouding van ondernemingen verplicht is.

De zaakvoerder beslist over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven.

Indien de winst of een deel daarvan aan de vennoten wordt toegekend, of het verlies of een deel ervan aan

de vennoten wordt toegerekend, geschiedt dit in evenredigheid tot hun aandeel in het kapitaal.

Artikel 12 Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding, de onbekwaamverklaring of het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of het -overlijden van een vennoot, doch wordt voortgezet -onder -de overblijvende vennoten, resp. met hun echtgenoot of echtgenote en met hun afstammelingen ingeval van overlijden.

De vennootschap kan worden ontbonden ingevolge een eenparige beslissing van de vennoten, Indien daarover geen overeenstemming wordt bereikt, kan elke vennoot uittreden overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 en kunnen de overige vennoten het aandeel van die vennoot overnemen of door hun echtgenoot of echtgenote en/of afstammelingen laten overnemen tegen betaling van ten minste een bedrag, bepaald door de algemenevergadering

Artikel 13 Einde der Vennootschap.

De vennootschap eindigt

a. door opzegging overeenkomstig het bepaalde in art.3

b. door faillissement, surséance van betaling of onder curatelestellen van een der vennoten

c. -door een daartoe strekkende beslissing, te nemen door na te noemen arbiters, op verzoek van een der vennoten, indien de ander in deze akte gemaakte bepalingen overtreedt of niet nakomt, dan wel handelt ln strijd met de aard of de strekking ervan.

d. door liquidatie van een vennoot-rechtspersoon

Artikel 14. Liquidatie

Wanneer de vennootschap eindigt door opzegging, zal de vennootschap worden geliquideerd en wel door de vennoten samen. In aile andere gevallen van beëindiging geschiedt de liquidatie door de overblijvende vennoten. ln geen geval zal de liquidatie langer duren dan 6 maanden. Uiterlijk een maand na afloop van de liquidatie moet een ieder der vennoten of hun rechtsverkrijgenden het totaal van het hun uit hoofde van de liquidatie toekomende worden uitgekeerd. Gedurende de liquidatie blijven de bepalingen van de onderhavige overeenkomst voor zover toepasselijk, van kracht.

Artikel 15. Toezicht

De commanditaire vennoot kan zelf op verzoek inzage hebben omtrent de toestand van de vennootschap en van de zaak in haar gehele omvang.

Artikel 16. Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten, zef alleen toegestaan zijn met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Artikel 17, Kosten oprichting

Aile kosten aan het opmaken van deze akte verbonden, komen ten laste van de vennootschap.

Artikel 18. Overmacht

I

Geen vennoot is aansprakelijk voor buitengewone omstandigheden die de nakoming van deze overeenkomst-verhinderen, en die niet aan een der vennoten zijn toe te rekenen

Artikel 19. Vertrouwelijke gegevens

Vennoten zijn gehouden tot geheimhouding van-alle gegevens , afkomstig van de andere vennoot, welke als vertrouwelijk zijn aan te merken.

Artikel 20 Nietigheid

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien een bepaald artikel van deze overeenkomst of een op deze overeenkomst aanvullende overeenkomst ongeldig, nietig of onuitvoerbaar is zal dat artikel of deze artikelen geacht worden niet te bestaan en zullen de andere andere artikelen rechtsgeldig blijven.

Artikel 21 Toepassingsgebied

op deze overeenkomst -is het.Belgisch recht van toepassing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor dit contract dient-inforrnatief'contact gehouden te worden met de beherende vennoot

Aldus opgemaakt In 3-exempiaren getekend te Gent op4 januari 2013

Stille Vennoot

Beherende Venno Johan Biebaut

â~ett~-k~-1~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HAP & TAP

Adresse
KOLLEGESTRAAT 20 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande