HARLEY-DAVIDSON CLUB ASSENEDE BELGIUM, AFGEKORT : H-DCA-B

Association sans but lucratif


Dénomination : HARLEY-DAVIDSON CLUB ASSENEDE BELGIUM, AFGEKORT : H-DCA-B
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 891.200.564

Publication

04/04/2013
ÿþ MOD 2.2

i " 1-I,3 ~~, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

mi >1305295 lion

~~~~~{`~ i'. ' 1 ' r-~ i

`~ b..y..-4ti'~

25 1M1 2013

RECHTt;A ,' ~i~{

KOOPHANDEL. ~.fï~~IT

Ondernemingsnr : 0891.200.564

Benaming

(voluit) : Harley-Davidson Club Assenede België

(verkorty : H-DCAB

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 9960 Assenede, Sint-Andrieslaan,8 C

Onderwerp akte : wijziging raad van bestuur

Bij buitengewone algemene vergadering van 30 december 2012 op de maatschappelijke zetel om 14 uur werd beslist;

De heer Patrick Desmet, Brugsestraat 286, 8210 Zedelgem neemt ontslag als bestuurder.

De heer Jochen Van De Steene, Gentweg 68, 9971 Lembeke, wordt benoemd tot bestuurder.

Ontslag en benoeming gaan in op 01.01.2013.

Rudiger Wieme

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III

*11I1II03 7III1161190*I~INtlIRI

NFFRGEáFnD

2 5 FEB. 2011

RECi.t'+'BANK l'AN

KOOPFlieffeL TE GENT

Ondernemingsnr : 891.200.564

Benaming

(voluit) : Harley-Davidson Club Assenede Belgie

(verkort) : H-DCAB

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 9900 Eeklo, Waaistraat, 35

Onderwerp akte : wijziging van de benaming, van de maatschappelijke zetel, van de raad van bestuur en van de statuten

1. wijziging van de benaming :

De benaming "Harley-Davidson Club Assenede België", afgekort H-DCAB, is gewijzigd in : "Harley-Davidson Club Assenede Belgium", afgekort H-DCA-B

2. wijziging van de maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is overgebracht van 9900 Eeklo, Waaistraat, 35 naar : 9960 Assenede, Sint-Andrieslaan, 8 C

3. wijziging van de raad van bestuur

1. Hebben hun ontslag ingediend als bestuurder :

1. Delagaye Alex, 9900 Eeklo, Emiel Dauwestraat, 28

2. D'haeyer Robert, 9940 Ertvelde, Holstraat, 81

3. Dusslier Erwin, 9940 Ertvelde, Biezenkouter, 21

2. De Algemene Vergadering heeft tot bestuurder benoemd :

Patrick Desmet, 8210 Zedelgem, Brugsestraat, 286

4. wijziging van de statuten

De "Harley-Davidson Club Assenede België v.z.w." werd op 21 juli 2007 opgericht, overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 02 mei 2002, betreffende de verenigingen

zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen. De

oprichtingstatuten zijn in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad verschenen op 09 augustus 2007 onder het nummer 0119384.

De Algemene Vergadering van 04 februari 2011, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de vereiste aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de bestaande statuten integraal te

" wijzigen en te vervangen door de onderstaande tekst.

Titel I : Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1.

De vereniging draagt de naam "Harley-Davidson Club Assenede Belgium" maar zij behoudt zich het recht. voor haar naam af te korten tot "H-DCA-B".

In al de documenten, die uitgaan van de vereniging, wordt haar naam onmiddellijk gevolgd door de woorden' "vereniging zonder winstoogmerk" of door de askorting "v.z.w." en wordt het adres van haar maatschappelijke; zetel vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 2.

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9960 Assenede, Sint-Andrieslaan, 8 C en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

De zetel van de vereniging kan overgebracht worden naar elk ander adres, dat gelegen is op het grondgebied van de gemeente Assenede. Enkel de Algemene Vergadering is bevoegd tot een adreswijziging te besluiten.

De Raad van Bestuur kan kantoren en/of filialen oprichten waar hij dat nuttig acht. Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel de Eethebbers en de bezitters van motorfietsen van de merken Harley-Davidson Buell en Indien samen te brengen, de communicatie met andere binnen- en buitenlandse clubs te bevorderen en een positief beeld van de motorrijders uit te dragen.

De vereniging tracht het omschreven doel te bereiken door :

1. het inrichten van de jaarlijkse "Harleydag"

2. het inrichten van andere evenementen

3. het bezoeken van evenementen, ingericht door binnen- en buitenlandse clubs

4. het bezoeken van evenementen, ingericht ten voordele van het goede doel

De vereniging kan alle middelen aanwenden die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel bijdragen.

Zij is bevoegd om, in ondergeschikte orde, handelsdaden te stellen, voor zover die in overeenstemming zijn met haar doel en voor zover de winst gebruikt wordt om dat doel te bereiken.

Zij kan alle roerende en onroerende goederen aanschaffen, die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft en er alle eigendom- en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan alle nuttige rechtsdaden stellen, overeenkomsten sluiten, contracten ondertekenen, goederen in huur nemen, personeel aanwerven en dat alles zowel in het binnen- als het buitenland.

Zij kan subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland of zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde ontbonden worden.

TITEL Il : Leden

Artikel 5.

De vereniging is samengesteld uit effectieve en toegetreden leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Artikel 6.

Het totaal aantal leden is onbeperkt maar de vereniging moet ten minste vier (4) effectieve leden tellen. Indien het aantal effectieve leden onder dat minimum daalt, wordt de vereniging ontbonden.

Artikel 7.

Al de effectieve leden worden vermeld in een ledenregister, dat zich op de zetel van de vereniging bevindt.

Artikel 8.

De effectieve leden kunnen al de rechten doen gelden, die bepaald zijn in de vzw-wetgeving, in deze statuten en/of in het huishoudelijk reglement.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

NIOD 2.2

De toegetreden leden kunnen slechts de rechten doen gelden, die hun toegekend worden in deze statuten en/of in het huishoudelijk reglement.

Artikel 9.

Elk lid is gehouden de doelstellingen van de vereniging te ondersteunen, de statuten en/of het huishoudelijk reglement na te leven, de besluiten van haar organen te respecteren en de belangen van de vereniging en/of van haar organen niet te schaden.

Artikel 10.

Elk natuurlijk persoon, rechtspersoon of organisatie, die bij de vereniging wil aansluiten, moet zijn kandidatuur schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) indienen bij de Raad van Bestuur, die de aanvraag onderzoekt. Het kandidaat-lid wordt binnen de dertig (30) dagen schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) op de hoogte gebracht van de beslissing van de Raad van Bestuur. Tegen dit besluit, dat niet met redenen omkleed moet worden, is géén beroep mogelijk.

Toegetreden leden zijn de kandidaat-leden, die als dusdanig aanvaard worden door de Raad van Bestuur.

Effectieve leden zijn natuurlijke personen, die reeds toegetreden lid zijn van de vereniging en die, op voorstel van de Raad van Bestuur, ais dusdanig aanvaard worden door de Algemene Vergadering.

Artikel 11.

De ex-leden, die, nà een uittreding of een uitsluiting, opnieuw lid wensen te worden van de vereniging, moeten hun aanvraag onderwerpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Artikel 12.

De Raad van Bestuur stelt jaarlijks het verschuldigde lidgeld vast. Het exacte bedrag van de bijdrage, die niet meer dan 500,- Euro/jaar mag bedragen, wordt opgenomen in het Huishoudelijk Reglement.

Het lidgeld is door de Raad van Bestuur opeisbaar, één maand nadat het vastgestelde bedrag ervan bekend gemaakt is op de Algemene Vergadering.

Het lidgeld is ondeelbaar verschuldigd, ongeacht het tijdstip van aansluiting en blijft, in geval van uittreding of uitsluiting, ook ondeelbaar eigendom van de vereniging.

Artikel 13.

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het dient zijn ontslag schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) ter kennis te brengen aan de Raad van Bestuur. De uittreding gaat normaliter in vanaf de eerstvolgende Algemene Vergadering. Echter, aan het lidmaatschap kan slechts een einde gesteld worden wanneer alle opeisbare bedragen betaald en alle terugvorderbare goederen overhandigd zijn.

Artikel 14.

Elk lid, dat zich niet houdt aan de statuten en/of aan het huishoudelijk reglement, dat door zijn/haar gedrag de onderlinge verstandhouding tussen de leden verziekt of dat door zijn/haar daden de vereniging op enigerlei wijze schade toebrengt, kan, op voorstel van de Raad van Bestuur of op vraag van één vijfde (1/5) van de effectieve leden, uitgesloten worden.

Enkel de Algemene Vergadering heeft de bevoegdheid om over de uitsluiting van een effectief lid te beslissen en het betrokken lid heeft het recht eerst gehoord te worden. ln afwachting van die beslissing, kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap van het betrokken lid schorsen.

Artikel 15.

Het lidmaatschap eindigt automatisch bij overlijden van het lid of, zo het een rechtspersoon of een organisatie betreft, door fusie of ontbinding.

Artikel 16.

Effectieve of toegetreden leden, uitgetreden of uitgesloten leden en de erfgenamen of rechthebbenden van overleden leden hebben géén recht op het vermogen van de vereniging, noch tijdens haar bestaan, noch bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ontbinding ervan. Zij kunnen betaalde bijdragen en/of gedane inbreng niet terugvorderen noch vergoeding eisen voor geleverde prestaties.

TITEL III : Algemene Vergadering

Artikel 17.

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij is samengesteld uit al de effectieve (stemgerechtigde) leden. De Raad van Bestuur kan toegetreden (niet-stemgerechtigde) leden uitnodigen de Algemene Vergadering bij te wonen. Echter, zij mogen slechts aan de besprekingen deelnemen wanneer hun daartoe de toelating is verleend door de voorzitter of diens vervanger.

De Algemene Vergadering wordt geleid door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 18.

Overeenkomstig de vzw-wetgeving, behoort de besluitvorming met betrekking tot :

1. de wijziging van de statuten

2. de uitsluiting van een effectief lid

3. de benoeming en de afzetting van de bestuurders

4. de benoeming en de afzetting van de commissarissen

5. de toekenning en de bepaling van de bezoldiging van de commissarissen

6. de goedkeuring van de rekening en van de begroting

7. de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

9. de ontbinding van de vereniging

uitsluitend tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering is verder bevoegd voor de gevallen, voorzien in deze statuten.

Artikel 19.

De Raad van Bestuur roept twee (2) maal per jaar, in het loop van het eerste en van het derde kwartaal, al de effectieve leden van de vereniging bijeen in een Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kan ten allen tijde Buitengewone Algemene Vergaderingen samenroepen wanneer hij dat, in het belang van de vereniging, nuttig dan wel noodzakelijk acht.

De Raad van Bestuur is gehouden een Bijzondere Algemene Vergadering te organiseren wanneer één vijfde (1/5) van de effectieve leden dat vraagt. Die vraag, met vermelding van de te behandelen agendapunten moet schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) overgemaakt worden aan de Raad van Bestuur, die, ten laatste dertig (30) dagen na ontvangst van het verzoek, de Bijzondere Algemene Vergadering bijeenroept en de gevraagde agendapunten bekendmaakt.

Artikel 20.

De Raad van Bestuur nodigt al de effectieve leden uit op de Algemene Vergadering en, indien hij dat nuttig acht, kunnen toegetreden leden ook gevraagd worden aanwezig te zijn.

De uitnodiging gebeurt schriftelijk (per gewone brief of per e-mail). Zij vermeldt de dag, het uur en de plaats van de Algemene Vergadering en zij is ondertekend door één van de leden van de Raad van Bestuur.

De uitnodiging wordt ten minste vijftien (15) dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar de leden verstuurd.

Artikel 21.

Bij de uitnodiging wordt een (ontwerp van) agenda gevoegd, die de Raad van Bestuur vastgelegd heeft.

Elk punt dat door ten minste één twintigste (1/20) van de effectieve leden schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) voorgedragen wordt en dat ten laatste acht (8) dagen voor de Algemene Vergadering bij de Raad van Bestuur ingediend is, zal ook op de agenda geplaatst worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Algemene Vergadering kan niet geldig beraadslagen en besluiten over onderwerpen die niet op de agenda vermeld zijn behalve wanneer al de effectieve leden aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn en wanneer zij unaniem akkoord gaan met de uitbreiding van de agenda.

Artikel 22.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de helft (1/2) van de effectieve leden aanwezig en/of vertegenwoordigd is.

De Algemene Vergadering kan anderzijds slechts geldig beraadslagen en besluiten over de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een effectief lid, de afzetting van een bestuurder en/of de ontbinding van de vereniging wanneer ten minste twee derde (2/3) van de effectieve leden aanwezig en/of vertegenwoordigd is.

Indien op de Algemene Vergadering het vereiste aantal effectieve leden niet aanwezig en/of vertegenwoordigd is, kan er, ten vroegste vijftien (15) en ten laatste dertig (30) dagen later, een tweede Algemene Vergadering bijeengeroepen worden. Deze kan geldig beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

Artikel 23.

De effectieve leden beschikken elk over één (1) stem op de Algemene Vergadering. Zij kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. Echter, deze delegatie is slechts geldig mits er een schriftelijke volmacht wordt voorgelegd. Elk effectief lid kan evenwel maar drager zijn van één (1) volmacht.

De stemming gebeurt mondeling maar, met betrekking tot de benoeming en de uitsluiting van effectieve leden of de benoeming en de afzetting van bestuurders, moet een geheime stemming gehouden worden.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en/of de vertegenwoordigde stemmen.

De beslissingen van de Algemene Vergadering met betrekking tot de wijziging van de statuten, de uitsluiting van een effectief lid en de afzetting van een bestuurder, vereisen een meerderheid van twee derden (2/3) van de aanwezige en/of de vertegenwoordigde stemmen.

De beslissingen van de Algemene Vergadering met betrekking tot het doel of de doeleinden van de vereniging en de ontbinding van de vereniging, vereisen een meerderheid van vier vijfden (4/5) van de aanwezige en/of de vertegenwoordigde stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diens vervanger doorslaggevend. Artikel 24.

De regelmatig geconstitueerde Algemene Vergadering vertegenwoordigt de totaliteit van de leden. Haar beslissingen zijn bindend voor al de leden, zelfs voor diegenen die niet aanwezig zijn en/of voor diegenen die een andere mening toegedaan zijn.

Artikel 25.

Van elke Algemene Vergadering worden er notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter. De notulen worden opgenomen in een bijzonder register, dat bewaard wordt in de zetel van de vereniging. De leden en de derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschriften te vragen van de notulen. Uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter.

TITEL IV : Raad van Bestuur

Artikel 26.

De vereniging wordt geleid door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) bestuurders, die allen effectief lid zijn van de vereniging.

Artikel 27.

De Algemene Vergadering benoemt de bestuurders en zij kan hen ook ten allen tijde terug afzetten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 28.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden ten minste een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Zo hij dat nuttig acht, kan de Raad van Bestuur bijkomende functies creëren. De bestuurders kunnen diverse functies combineren.

De Raad van Bestuur kan zich laten bijstaan door toegevoegde bestuurders, die geselecteerd worden op basis van hun specifieke bekwaamheden. Echter, zij kunnen slechts adviserend optreden en beschikken niet over stemrecht in de Raad van Bestuur.

Artikel 29.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat eindigt door overlijden, door vrijwillig ontslag, door afzetting of door verlies van het lidmaatschap.

Zo een bestuursfunctie vrijkomt, wordt het mandaat, tot aan de eerstvolgende Algemene Vergadering, voltooid door een toegevoegd bestuurder.

Artikel 30.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit maar de kosten die zij zouden maken in het kader van de uitoefening van hun mandaat worden vergoed.

Artikel 31.

De Raad van Bestuur leidt de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij heeft de meest ruime bevoegdheid, met uitzondering van de bevoegdheden die uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

Bestuurders, die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten, ten aanzien van derden, niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee (2) bestuurders.

De bestuurders handelen als college.

Artikel 32.

De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de voorzitter of door de secretaris.

De vergadering vindt plaats op de zetel van de vereniging of op elke andere opgegeven plaats maar kan ook in videoconferentie gehouden worden.

De vergadering wordt geleid door de voorzitter of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de bestuurders.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Elk bestuurder kan een ander lid van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen mits er een schriftelijke volmacht voorgelegd wordt.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van diens vervanger doorslaggevend.

Artikel 33.

Van elke vergadering van de Raad van Bestuur worden er notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter. De notulen warden opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels, die moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter.

Artikel 34.

Wanneer ten aanzien van één van de bestuurders een belangenconflict zou rijzen, moet hij de overige leden van de Raad van Bestuur daarvan inlichten en zal hij zich onthouden van deelname aan de beraadslaging en de stemming.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 35.

Elk bestuurder kan ontslag nemen uit zijn functie. Hij dient dit schriftelijk (per gewone brief of per e-mail) bekend te maken aan de resterende leden van de Raad van bestuur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad---09103721111 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V : Rekening - Begroting

Artikel 36.

De boekhouding van de vereniging wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen van de vzw-wetgeving.

Artikel 37.

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Artikel 38.

Aan het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar af en maakt hij de begroting op voor het volgend jaar. Deze stukken worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering, die, bij aanvaarding ervan, kwijting geeft aan de bestuurders.

Artikel 39.

Het batig saldo kan alleen het vermogen van de vereniging vergroten en kan niet als een dividend of op enige andere wijze aan de leden uitgekeerd worden. Het vermogen van de vereniging mag uitsluitend aangewend worden voor de verwezenlijking van het doel.

Titel VI : Ontbinding en vereffening

Artikel 40.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege, kan de vereniging ' slechts ontbonden worden op beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel 41.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, de voorwaarden en de wijze van vereffening.

Artikel 42.

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft en/of aan een instelling voor het goede doel, aangeduid door de Algemene Vergadering.

Titel VII : Slotbepalingen

Artikel 43.

De Raad van Bestuur kan een Huishoudelijk Reglement opmaken dat de toepassingsvoorwaarden van deze statuten vaststelt. Dit reglement en de wijzigingen, moeten door de Algemene Vergadering goedgekeurd worden.

Artikel 44.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, blijven de vzw-wetgeving, het Huishoudelijk "

Reglement en de gebruiken ter zake van toepassing. "

Artikel 45.

Indien één of meer bepalingen van deze statuten met de huidige of de toekomstige vzw-wetgeving in strijd zouden zijn, worden ze als onbestaand beschouwd, zonder dat dit echter afbreuk doet aan de geldigheid van de

overige bepalingen. \

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HARLEY-DAVIDSON CLUB ASSENEDE BELGIUM, AFGEK…

Adresse
SINT ANDRIESLAAN 8 C 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande