HARRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.220.636

Publication

15/09/2014
ÿþMod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

O SEP. 2014

Griffie

IUh!I1I III II II 1!II

*14169692*

\for behoi aan Belg Staatt

11

II

Ondernemingsnr : 0861220636

Benaming

(voluit) : HARRE B.V.B.A.

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Hoge Hellesemweg 43 - 9520 Sint-Lievens-Houtem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige ontbinding en vereffening met toebedeling onroerende goederen - Volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zevenentwintig augustus,

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van "NARRE 13.V.B.A." Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9520-Sint-Lievens-Houtem, Hoge Hellesemweg 43, ingeschreven in het cechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0861.220.636, opgericht bi akte verleden voor notaris Gheeraert Christof te Drongen op zestien oktober tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig oktober erna onder nummer 03113231 en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

samenstelling van de Vergadering:

Is alhier aanwezig, de enige aandeelhouder van de vennootschap, die de bevoegdheden uitoefent als: toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen en die verklaart eigenaar te zijn van aile 186 aandelen van de vennootschap, de totaliteit van het; maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 euro vertegenwoordigend, te weten

Mevrouw DE CLERCQ, Marie Louise, geboren te Bavegem op veertien juni negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te Han-e, Chemin de Croupet 1.

Feitelijk gescheiden echtgenote van de heer VAN HAVER, Eric Gustaaf, geboren te Nevele op zestien: februari negentienhonderd tweeënveertig, met wie zij gehuwd is onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge de bepalingen van haar huwelijkscontract zoals verleden voor ondergetekende notaris op 9! februari 2005, eenmalig gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 24 mel van dit jaar, zonder: wijziging aan het hoofdstelsel van scheiding van goederen.

HUIDiG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:_

Benoemd tot (enige) niet-statutaire zaakvoerder van de venncotschap naar aanleiding van haar oprichting is, genoemde aandeelhouder, mevrouw De Clercq,

DE ENIGE AANDEELHOUDER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) [pat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) eespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het:

bestuursorgaan van de vennootschap de dato 14 augustus laatst, met staat van actief en passief!

afgesloten per 13 augustus laatst,

2) Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, de dato 15 augustus, laatst, en dit in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Vaststelling van de vereffening "de facto" van de vennootschap  goedkeuring van de vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de zaakvoerder van de vennootschap.

4) Kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen,

5) Definitieve ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening en verzaking termijn van 1 maand voorzien in artikel 194 wetboek vennootschappen.

6) bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

Op de laatste blz. van Luil< B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

8) kgifte onroerend(e) goed(eren).

' B) Verzaking:

Voornoemde enige aandeelhouder en enige zaakvoerder van de vennootschap heeft voor zoveel als nodig bij deze verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietig heidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek,

C) De enige aandeelhouder verklaart voor zoveel als nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen andere onroerende goederen bezit dan nagemelde,

D) Bijkomende verklaringen door de enige aandeelhouder en bespreking:

De enige aandeelhouder verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbijhorertd verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HARRE B.V.B.A." voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de ontbinding ervan derhalve wenselijk

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HARRE voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden..

-Dat de genoemde zaakvoerder alhier de volgende documenten en/of stukken nog heeft voorgelegd: een overzicht van de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbijhorende stavingsstuKken, en:

een verslag, door haar opgesteld op 14 augustus laatst, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 13 augustus laatst.

-Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een positief boekhoudkundig netto-actief is ten beiope van 6.626,42 agio,

-Dat geen belastingen of sociale bijdragen meer verschuldigd zijn en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening.

-Dat aan de genoemde zaakvoerder voor zover als nodig kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Dat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 15 augustus laatst, door de F3urgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d'Entreprises", vertegenwoordigd door mevrouw Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 13 augustus 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk;

BESLUIT

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van

Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA HARRE een boekhoudkundige staat afgesloten op 13 augustus 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 321.791,67 en een nettoactief van 6.626,42.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

We hebben evenwel vastgesteld dat de BVBA HARRE een herwaarderingsmeerwaarde heeft geboekt op haar gebouwen voor een bedrag van E 113.121,54.

Deze herwaarderingsmeerwaarde werd bepaald door de geschatte waarde van 291.329,00 (afgerond op E 292.000,00) voor de terreinen en gebouwen, zoals blijkt uit het schattingsverslag van de heer Roger Liekens, beëdigd landmeter-expert, van 17 april 2014, te verminderen met de boekhoudkundige waarde van aile materiële vaste activa, inclusief de installaties, machines en uitrusting en het meubilair, per 13 augustus 2014.

Naar aanleiding van ons nazicht hebben we vastgesteld dat het schattingsverslag van de heer Roger Liekens enkel betrekking heeft op de chalet met aanhorigheden op en met de grond met aanpalende weilanden en een perceel bos en op de investeringen met betrekking tot de inrichting van deze chalet. We zijn dan ook van mening dat de herwaarderingsmeerwaarde onderschat is met een bedrag van E 6.055,70.

Op het moment van onze audit hebben we geen onderliggende aankoopfacturen ontvangen voor de investeringen met betrekking tot de inrichting van de gebouwen en voor de investeringen in de installaties, machines en uitrusting.

Naar aanleiding van ons nazicht hebben we tenslotte vastgesteld dat er voor de periode van 1 juli 2014 tot 13 augustus 2014 geen afschrijvingen werden geboekt op de materiële vaste activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Naar ons oordeel geeft de boekhoudkundige staat per 13 augustus 2014 de toestand van de vennootschap Weer op een volledige, betrouwbare en juiste manier, onder voorbehoud van het effect op de boekhoudkundige staat per 13 augustus 2014 van de situaties vermeld in de voorgaande paragrafen.

Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden warden aangewend.

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden.

Opgemaakt te VVemmel, 15 augustus 2014

[HANDTEKENiNGI

Voor de burgerlijke BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises

Vertegenwoordigd door Monika Lenaerts Bedrijfsrevisor"

-Dat een afschrift van voormelde verslagen met voormelde staat van activa en passiva, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverrichtingen met de daarbij horende stavingsstukken voorafgaandelijk werden overgemaakt aan de enige aandeelhouder, die dit persoonlijk verklaart ontvangen te hebben, bijgevolg verklaart volledig kennis te hebben van hun inhoud en hierover geen opmerkingen te hebben.

E) Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, nà onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bedrijfsrevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris,

F) Aangezien de enige aandeelhouder de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt en de enige zaakvoerder van de vennootschap alhier eveneens aanwezig is, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over voorzegde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden door de enige aandeelhouder, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Eerste beslissing:

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door mevrouw De Clercq, voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en aile vennoten, alhier aanwezig, bevestigen voldoende kennis te hebben van aile stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde enige zaakvoerder van de vennootschap, en dit in verband met de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren,

Tweede beslissing:

De enige aandeelhouder verklaart dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door haarzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de genoemde zaakvoerder volledige kwijting voor wat betreft de door haar uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

Darde beslissing:

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HARRE B.V.B.A." wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doen.

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden gesteld om te kunnen besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te verzaken aan de termijn van I maand als voorgeschreven in het artikel 194 Wetboek registratierechten.

Dit besluit tot sluiting die daarna met eenparigheid van stemmen wordt genomen heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de vennootschap aan de enige aandeelhouder van de vennootschap, zo actief als passief. Zo zullen eventueel niet gekende schulden persoonlijk door de enige aandeelhouder ten leste moeten genomen worden.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten, behalve de hierna genoemde.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden door mevrouw De Clercq, voornoemd, op haar voornoemd adres te Harre of op haar latere woonplaats.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon warden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas.

VOLMACHT(EN):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vernielde persoon, met name: mevrouw De Clercq, voornoemd, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, aile nuttige, noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten,

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan genoemde mevrouw De Clercq op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

AFGIFTE ONROEREND(E) GOED(EREN):

Tenslotte verklaart de voorzitter en stelt de vergadering vast dat de vennootschap eigenares is van volgend(e) onroerend(e) goed(eren)

GEMEENTE MANHAY, derde afdeling, HARRE

Een chalet met aanhorigheden, op en met grond, met aanpalende (wei)landen en een perceel bos, gelegen aan de Chemin du Crou pet nummer 1, gekadastreerd of het geweest, volgens laatst overgeschreven titel en recente kadastrale bescheiden sectie A, nummers 457/T, 457N, 457/W, 459/0/3, 462/E en 457/Y (laatste nummer volgens laatst overgeschreven titel deel van nummer 457/X), met een oppervlakte volgens zelfde van één hectare éénennegentig aren zeventig centiaren (Olha 91a 70ca).

Gezamenlijk niet-geïndexeerd kadastraal inkomen: zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00).

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HARRE" verkreeg voorschreven goederen:

-deels ingevolge aankoop ervan jegens de heer van der Krieke Sieize en zijn echtgenote mevrouw Handwerck Monika Eifriede, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Christof Gheeraert, te Gent (Drongen) met tussenkomst van notaris Vincent Dumoulin, te Erezée, op 23 oktober 2003, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Marche-en-Famenne op 06 november 2003 onder referte 32-T-06/11/2003-04795;

-deels ingevolge aankoop ervan jegens : 1) mevrouw Lespagnard Marie Louise Elisa Julie Ghislaine, echtgenote van de heer Bernier Joseph Jacques Nicolas Julien, te Aywaille; en 2) mevrouw Les pagnard Elisa Marie Julie Alphonsine, echtgenote van de heer Dehard Jules Henri Joseph Ghislain, te Fleron, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean Vanbellingen, notaris te Erezée, op 22 augustus 2005, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Marche-en-Famenne op 05 september 2005 onder referte 32-T-05/09/2005-04027;

en vanaf heden,

,deels ingevolge aankoop ervan jegens mevrouw Grootaert Christa Godelieva Maria, echtgenote van de heer Vennens Hugo Frans Irma, te Manhay, zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Vincent Dumoulin, te Erezée, op 06 april 2006, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Marche-en-Famenne op 19 april 2006 onder referte 32-T-19/04/2006-02060,

I.De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van de vennootschap, afgifte wordt gedaan van voormelde onroerende goederen aan voornoemde enige aandeelhouder.

De afgifte van voorschreven onroerende goederen vindt plaats onder de volgende lasten en voorwaarden: *Eigendom

De enige aandeelhouder zal er de eigendom van hebben en het genot te rekenen vanaf heden, op last voor haar er aile taksen en belastingen van te dragen en te betalen eveneens te rekenen vanaf heden. Zij verklaart een volkomen kennis te hebben van de gebruikstoestand van voorschreven goederen, ondergetekende notaris ervan ontslaand dienaangaande nadere bepalingen in onderhavige akte over te nemen

*Oppervlakte - Gebreken - Erfdienstbaarheden

De goederen worden afgegeven in de staat waarin ze zich bevinden, zonder dat aanspraak kan gemaakt worden op enige vergoeding, noch wegens gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare, sleet of een andere oorzaak, noch wegens gebreken aan de grond of aan de ondergrond, noch wegens misrekening in de hoger aangeduide oppervlaktes; elk verschil tussen deze oppervlaktes en de werkelijke, af overtrof het één twintigste, zal in het voordeel of nadeel zijn van de verkrijger .

De goederen worden afgegeven met aile eventuele gemeenschappen en alle lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee het belast of bevoordeeld zou kunnen zijn, zelfs al zijn ze niet bekend.

*Verzekeringspolis

De verkrijger wordt erop gewezen dat het risico met betrekking tot de afgegeven goederen op hem overgaat te rekenen vanaf heden en dat zij er bijgevolg alle belang bij heeft zich te laten verzekeren te rekenen vanaf vandaag tegen de risico's van brand en andere gevaren zo zij hiervoor verzekerd wenst te zijn.

*Water  Gas  Elektriciteit

De verkrijger dient aile bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen voor zover thans op naam van de vennootschap en in dat geval de betrokken diensten op de hoogte te stellen van de in onderhavige akte vastgestelde eigendomsovergang

*Keuring elektrische installatie - Energieprestatiecertificaat

Niet van toepassing in het kader van onderhavige akte, ondergetekende notaris verschijner evenwel wijzend op de noodzaak de elektrische installatie om de 25 jaar te laten keuren en partijen gewezen hebbend op de aansprakelijkheden en sancties bij gebruik van niet gekeurde elektrische installaties.

*ADMINISTRATIEVE TOESTAND

*Ruimtelijke ordening en stedenbouw

.. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge ,

Voor de goederen werd geen onteigeningsbesluit betekend, er is evenmin sprake van een geplande Ónteigening.

De verschijnster verklaart dat haar tot op heden geen enkel stedenbouwkundig voorschrift werd betekend (ruilverkaveling, onteigening, sanerings- of herstelwerkzaamheden) en dat, bij haar weten, voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van een inschrijving op de lijst van bescherming zoals voorzien in de wet van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie.

De enige aandeelhouder verklaart dat voor de goederen alle nodige vergunningen werden bekomen met betrekking tot handelingen, die gebeurlijk werden uitgevoerd of die zij in naam van de vennootschap heeft laten uitvoeren.

ln geval van (ver-)bouwen zal men zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle moi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de gewestelijke diensten van stedenbouW.

Zoals voorzien in artikel 85 van het Waalse wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie heeft de instrumenterende notaris aan de bevoegde diensten van de gemeente Manhay gevraagd de stedenbouwkundige inlichtingen te verstrekken betreffende het verkochte goed..

Bij schrijven van 28 juli laatst, waarvan de enige aandeelhouder kopie heeft ontvangen, heeft de gemeente Manhay onder meer het volgende geantwoord:

"En réponse à votre demande d'informations réceptionnée en date du 28 juillet 2014 relative à des biens sis à Manhay-Harre, cadstrés Section A n° 457 T, 457 V, 457 W, 459 03, 462 E et 457 Y appartenant à la SPRL "HARRE" nous avons l'honneur de vous adresser ci-après les informations visées à l'article 85, § ler, alinéa Ier, 1° et 2°, du Code wallon de l'Aménagement du Territoire, de l'Urbanisme et du Patrimoine :

(1)Les biens portant les numéros 457 V, 457 W, 459 03 et 457 Y:

1° sont situés en zone d'habitat à caractère rural au plan de secteur de MARCHE-LA ROCHE adopté par Arrêté de l'Exécutif du Gouvernement wallon du 26 mars 1987 et qui n'a pas cessé de produire ses effets pour les biens précités;

(1)Le bien portant le numéro 457 T et 462 E:

10 sont situés pour partie en zone forestière et pour partie en zone d'habitat à caractère rural au plan de secteur de MARCHE-LA ROCHE adopté par Arrêté de l'Exécutif du Gouvernement wallon du 26 mars 1987 et qui n'a pas cessé de produire ses effets pour les biens précités;

(2)Les biens en cause n'ont fait l'objet d'aucun permis de bâtir ou d'urbanisme délivré après le 1 er janvier 1977;

(2)Les biens en cause n'ont fait l'objet d'aucun permis de lotir délivré après le 1 er janvier 1977.

(2)(3)Les biens en cause n'ont fait l'objet d'aucun certificat d'urbanisme datant de moins de deux ans; 4° Les biens sont situés en zone d'assainissement autonome,

50 Les biens sont soumis à l'application du/des règlement(s) régional (aux) suivant(s) :

-Règlement en matière d'isolation thermique et ventilation des bâtiments (Articles 530 et suivants du CVVATUPE);

-Règlement général sur les bâtisses relatif à l'accessibilité et à l'usage des espaces et bâtiments ou parties de bâtiments ouverts au public ou à usage collectif par les personnes à mobilité réduite (Articles 414 et suivants CVVATUPE);

-Règlement général d'urbanisme relatif aux enseignes et aux dispositifs de publicité (Article 431 et suivants du CWATUPE);

6° A notre connaissance :

-Les biens ne sont pas situés dans un des périmètres visés aux article 136 bis, 168 § 4 (lire 169 § 4), 172 ou

173);

-Les biens ne sont pas inscrits sur la liste de sauvegarde visée à l'article 193;

-Les biens ne sont pas classés en application de l'article 196;

-Les biens ne sont pas situés dans une zone de protection visée à l'article 209;

-Les biens ne sont pas localisés dans un site repris à l'inventaire des sites archéologiques visé à l'article

233;

-Les biens ne sont pas situés dans le périmètre d'un site Natura 2000 visé par l'article -ibis alinéa unique 18° de la loi du 12 juillet 1973 sur la conservation de la nature, modifié par le décret du 6 décembre 2001 relatif à la conservation des sites Natura 2000 ainsi que de la faune et de la flore sauvages;

-La propriété est située dans une zone de prise d'eau, de prévention ou de surveillance au sens du décret du 30 avril 1990 relatif à la protection et l'exploitation des eaux souterraines et des eaux potabilisables modifié la dernière fois par le décret du 15 avril 1999 relatif au cycle et instituant une société publique de gestion de l'eau;

-Les biens ne sont pas situés à proximité d'un site Natura 2000;

-Les biens ne sont pas situés dans une zone à risque d'aléa au vu de carte de l'aléa d'inondation par débordement de cours d'eau du sous-bassin hydrographique de l'Ourthe adoptée par le Gouvernement wallon le 19 décembre 2013 (http//cartographie.wallonie.be);

-Les biens ne sont pas situés dans un réseau de Wateringues,

-La propriété est située le long d'un chemin communal;

-Les biens ne bénéficient pas d'un accès à une voirie, équipée en eau, pourvue d'un revêtement solide et d'une largeur suffisante, compte tenu de la situation des lieux,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.Pbur ce qui concerne l'équipement en électricité, nous vous invitons à contacter la Société Interlux, Avenue Patton n° 237 à 6700 ARLON.»

De verschijnster ontslaat ondergetekende notaris ervan haar desbetreffend nadere uitleg te verschaffen.

De verkrijgster verbindt er zich toe, zowel voor zichzelf als voor haar rechthebbenden, zich ernaar te schikken en alle clausules en voorwaarden ervan te respecteren, zonder tussenkomst of verhaal van om het even wie of tegen om het even wie.

De verschijnster verklaart dat er haar voor voorschreven onroerend goed geen stedenbouwkundige inbreuken bekend zijn.

De verschijnster verklaart dat voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van het recht van voorkoop vastgesteld in artikel 175 van het Waalse wetboek van Ruimtelijke Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie (CWATUPE), van toepassing in het Waalse Gewest.

Dat er geen enkele andere verbintenis bestaat met betrekking tot de mogelijkheid om geen van de in artikel 84 paragraaf 1, en in voorkomend geval, artikel 84 paragraaf 2, eerste lid van het Waalse Wetboek van Ruimtelijk Ordening, Stedenbouw, Patrimonium en Energie (CWATUPE) bedoelde handelingen en werken op het goed uit te voeren of te handhaven, met uitzondering evenwel van de rechten die voortvloeien uit de verkavelingsvergunning waarvan hierboven sprake is.

Er wordt bovendien aan herinnerd dat de in artikel 84 paragraaf 1, alinea 1 en, in voorkomend geval, in artikel 84 paragraaf 2, alinea 1 van de CWATUPE beoogde handelingen en werken niet mogen worden uitgevoerd op het onroerend goed, zolang de stedenbouwkundige vergunning niet werd verkregen. Uit die artikelen blijkt met name dat

De constructies, vaste installaties al dan niet voor bewoning bestemd, het gewoonlijk gebruik van een terrein voor de opslag van een of meer afgedankte wapens, schroot, materialen of afvalstoffen of voor de plaatsing van "één of meer vaste of mobiele installaties zoals woonwagens, caravans, afgedankte voertuigen en tenten, de plaatsing van uithangborden of reclamezuilen, de verwijdering of wijziging van de plantengroei op heden, in venen of gebieden waarvan de Regering de bescherming noodzakelijk acht, het vellen, planten en verplanten van bepaalde bomen of hagen, het bebossen of ontbossen, het aanzienlijk wijzigen van het bodemreliëf en het uitvoeren van bepaalde andere handelingen of werken die hier niet uitdrukkelijk zijn opgenomen, onverminderd de uitdrukkelijk door de wet of krachtens de wet bepaalde uitzonderingen, mogen niet worden uitgevoerd op het hierboven beschreven goed zolang de stedenbouwkundige vergunning niet is verkregen.

- dat de stedenbouwkundige vergunning geweigerd kan worden of aan voorwaarden worden onderworpen, ook voor waterzuiveringsstations, indien moet worden gebouwd op een terrein dat niet aangesloten is op een weg met de nodige water- en stroomvoorzieningen, een stevige bedekking en de nodige breedte, rekening houdend met de ligging, dat de vergunning afhankelijk kan worden gesteld van lasten die, met inachtneming van het evenredigheidsbeginsel, worden beperkt tot, naast het verstrekken van financiële waarborgen die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van werken, de aanleg of de vernieuwing van de wegen of groene ruimtes, alsook van de afstand om niet, vrij van alle kosten en lasten, aan dé Gemeente van de eigendom van wegen of openbare groene ruimtes.

De verkrijgende partij verklaart en erkent door de instrumenterende notaris te zijn ingelicht betreffende eventuele premies door haar te verkrijgen en ontslaat zelfde notaris verder van elke verantwoordelijkheid terzake

Er wordt verder nog meegedeeld dat

-dat er regels bestaan met betrekking tot het vervallen van verkavelingen;

-dat het (eventueel) voorhanden zijn van een stedenbouwkundig attest de verkrijger niet ontslaat van het aanvragen en bekomen van een stedenbouwkundige vergunning.

*Waalse Huisvestingscode

De verkrijgster verklaart dat ondergetekende notaris haar aandacht gevestigd heeft op de bepalingen van de Waalse Huisvestingscode ingevoerd bij decreet van 29 oktober 1998 en in het bijzonder,

- op de vereiste van een verhuurvergimning, overeenkomstig de artikelen 9 tot 13bis, die bekomen moet worden bij het College van Burgemeester en Schepenen, voor volgende categorieën woningen

a) gemeenschappelijke woningen waarvan minstens één woonvertrek of een sanitaire ruimte door meerdere gezinnen gebruikt wordt;

b) kleine eengezinswoningen waarvan de bewoonbare oppervlakte niet meer dan achtentwintig vierkante meter (28 m2) bedraagt;

c) gebouwen die aanvankelijk niet voor bewoning bestemd zijn maar voor bewoning worden aangewend, in de drie gevallen, voor zover ze als hoofdverblijfplaats verhuurd worden of te huur aangeboden warden;

d) evenals kleine eengezinswoningen die verhuurd worden of te huur aangeboden worden met als hoofdbestemming de huisvesting van studenten (koten,...); tenzij voor alle voorgaande gevallen, de verhuurder er zijn hoofdverblijfplaats heeft en deze woningen verhuurd worden aan maximum twee gezinnen, voor zover de verhuurde goederen door ten hoogste vier personen worden bewoond;

- alsook op de sancties die van tcepassing zijn in geval van niet-nakoming van deze bepalingen en met name de mogelijkheid die aan de overheid verleend wordt de toegang tot de betrokken woningen te ontzeggen;

- op de verplichting om het overgedragen goed uit te rusten met een perfect functionerende brandmelder, binnen een termijn van drie jaar die aanvangt vanaf 01 juli 2003.

*Bepalingen voor het Waalse gewest in verband met de bodemtoestand

1. De verschijnster verklaart niet te weten of voormeld goed gekend is als vervuilde grond of te rehabiliteren economische site.

2. De verschijnster verklaart dat met betrekking tot het goed geen milieuvergunning (voorheen exploitatievergunning) werd afgeleverd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

.1' De verschijnster verkiaart geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen a'ën de verkrijgster of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Zij verklaart bovendien dat op heden geen bodemonderzoek werd uitgevoerd en dat zij bijgevolg ' daaromtrent geen enkele garantie kan bieden.

4. De verschijnster verklaart niet te kunnen voldoen aan de voorschriften van artikel 85 van het Waals Wetboek van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening, zoals gewijzigd bij decreet van 05 december 2008 betreffende het bodembeheer.

Gezegd artikel 85 is in werking getreden op 17 juni 2004, maar kan geen effectieve toepassing krijgen aangezien de gegevensbank van de bodemgesteldheid op heden niet werd gecreëerd,

5. Voor zover voorgaande verklaring door de verschijnster te goeder trouw afgelegd werd, neemt de: verkrijgster de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel ais de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart de verkrijgster dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

*Risicozone overstromingsgebied

ln navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereenkomst deelt de instrumenterende notaris de verkrijgster mede dat volgens de hem ter beschikking gestelde inlichtingen niet ter; ' kennis werd gebracht dat voorschreven goed gelegen is in een risicozone voor overstromingen.

*StookoIletank(s)

Voor zover er in of op het goed stookolietank(s) aanwezig zijn worden ze overgedragen in hun huidige staat en gelegenheid zonder enige verdere vrijwaring vanwege de vennootschap.

*Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de goederen een postinterventielossier werd : opgesteld, wordt ontkennend geantwoord, gezien er sedert 1 mei 2001 geen werken aan de goederen werden uitgevoerd waarvoor een dergelijk dossier diende te worden opgesteld.

Voor ontledend uittreksel, neergelegd voor registratie en enkele tot dat doel.

Geassocieerd Notaris Jeroen1PriTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. . _ .

Op de laatste htz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 18.02.2014 14038-0595-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0187-010
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 28.12.2012 12678-0455-011
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 28.02.2012 12053-0371-011
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 17.02.2011 11036-0046-011
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 24.02.2010 10050-0578-011
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 23.02.2009 09057-0199-010
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 18.02.2008 08046-0015-010
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 10.12.2005, NGL 14.02.2006 06048-3935-012
13/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 11.12.2004, NGL 11.01.2005 05010-3010-012

Coordonnées
HARRE

Adresse
HOGE HELLESEMWEG 43 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande