HAWI CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAWI CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.761.304

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.07.2014, NGL 12.08.2014 14417-0450-010
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.07.2013, NGL 05.08.2013 13394-0057-010
06/05/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mal Z1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie

[-NE;ELE;3;D a



2 6 APR. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

fill

*11069109'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : © $ 1G-9-W

55

Benaming : HAM CONSULT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gampelaeredreef 38

9800 Deinze

Onderwerp akte :Oprichting

!!Uit de oprichtingsakte verleden voor Christophe Blindenvan, geassocieerd notaris in ;de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coi5peratieve vennootschap; ;;met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN ;OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 21: ,;april 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de heer Wieme, Ulrik Robert, ; identiteitskaartnummer 590-6406512-76, geboren te Deinze op 15 juni 1976, ;gedomicilieerd en verblijvende te 9800 Deinze, Gampelaeredreef 38 een besloten: i:vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de naam "HAWI CONSULT", 'met maatschappelijke zetel te Deinze, Gampelaeredreef 38, waarvan het geplaatste:

maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) bedraagt,: vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van; nominale waarde.

Op deze honderdzesentachtig (186) aandelen wordt ingeschreven in geld. "

Dat elk aandeel is volgestort tot beloop van twee derde voor een totaal bedrag van; twaalfduizend vierhonderd euro (e 12.400,00).

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 645-1013369-45, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze: vennootschap "Bank J. Van Breda & C°".

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (E: 12.400,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid en draagt de naam "HAWI CONSULT".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Gampelaeredreef 38.: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam ofi in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, voor zover de: nodige erkenningen of vergunningen voorhanden zijn: I, Syecifieke activiteiten

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen overheidsdiensten en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak; van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief;

beheer, wagenparkbeheer, personeelsbeheer, personeels-administratie,;

personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, public relations en! communicatie, procesbeheer, supply chain management, processing, planning,H organisatie, efficiëntie en toezicht, milieuadvies en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand opi voornoemde gebieden;

- studiebureau, organisatiebureau en raadgevend bureau inzake juridische,: financiële, handels- en bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met; inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie, en: publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het organiseren van cursussen, sessies en seminaries;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- het doorlichten van bedrijven, allerhande studies en verwerken van bedrijfsgegevens;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen, producten, diensten of concepten;

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen, producten, diensten of concepten;

- het organiseren van evenementen en acts in de ruimste zin van het woord;

- het ad-interim invullen van functies in allerhande bedrijven;

- het leiden van groepen en het management van allerlei activiteiten en beroepen;

- het organiseren van sportevenementen en trainingsstages;

- het trainen, begeleiden en coachen van atleten en topsporters;

- het uitvoeren, sponsoren, subsidiëren of ondersteunen van privé-personen, bedrijven, overheidsdiensten en instellingen die onderzoek verrichten;

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, producten, diensten of concepten, logo's, grafisch materiaal, zowel hardware als software.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of pnrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe toestellen, producten, diensten of concepten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I) alle activiteiten die behoren tot de 'horecasector' in het algemeen en in het bijzonder de uitbating, de inrichting, de aan- en verkoop, de verhuring en de in huurneming van hotels, restaurants, tea-rooms, verbruikzalen, cafétaria's, tavernes, bars, frituren, dansgelegenheden, cafés en tafelhoudersbedrijven, traiteur -en cateringactiviteiten, alsmede het organiseren van feestelijkheden en allerlei evenementen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten' rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste donderdag van de maand mei om 18 uur.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ - .. ~



vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van' koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 2 mei 2013 om 18 uur.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer Wieme Ulrik, voornoemd, die zijn opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van l april 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindeman

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte de dato 21 april 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 29.06.2016 16240-0012-010

Coordonnées
HAWI CONSULT

Adresse
GAMPELAEREDREEF 38 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande