HAWKEYE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAWKEYE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.894.035

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.02.2014, NGL 28.02.2014 14055-0297-011
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.12.2012, NGL 25.01.2013 13022-0280-011
12/05/2011
ÿþ mnd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*ii9isaa

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 APR 2011

DEN&R}eM4NDE

Ondememingsnr : 83 5 S`k`i 01> iS

Benaming : HAWKEYE CONSULTING

(Voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bellestraat 15

"

9280 Lebbeke

Onderwerp akte :Oprichting-statuten-benoeming

Ten jare tweeduizend en elf, de negentiende april. :Voor Ons, Meester ANNE VANDER DONCKT, Notaris te Dendermonde,

Zijn verschenen:

1. De Heer VANWAMBEKE Bert Elisabeth Frank, geboren te Dendermonde, op; 10 december 1970 (Rijksregisternummer: 70.12.10-311.70), echtgenoot` van Mevrouw WAEYTENS Anouk, nagenoemd, wonende te 9280 Lebbeke,ï Bellestraat, 15.

Mevrouw WAEYTENS Anouk Anna Theo, geboren te Dendermonde, op 26 januari 1977 (Rijksregisternummer: 77.01.26-180.82), echtgenote van dei Heer VANWAMBEKE Bert, voornoemd, wonende te 9280 Lebbeke, Bellestraat,

15

Comparanten sub 1 en 2 zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke van enig huwelijkscontract. Stelsel tot op heden ongewijzigd, aldus verklaren de partijen.

Welke verschijners ons hebben verzocht authenticiteit te verlenen: de statuten van de besloten vennootschap met beperkte zij verklaren tussen hen op te

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal vang ;achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) volledig geplaatst is als: :volgt:

Inbreng in geld.

L de Heer VANWAMBEKE Bert, voornoemd, verklaart

inbreng te doen van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 £)

waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde wordt toegekend.

2. Mevrouw WAEYTENS Anouk, voornoemd, verklaart

inbreng te doen van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ),;

waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde worden toegekend.

De comparanten verklaren dat zij de geldelijke inbreng hebben

=pvolgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR);

'.,':in verhouding tot hun aandelenbezit.

Dit bedrag werd vooraf aan de oprichting der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aan

aansprakelijkheid "HAWKEYE CONSULTING" die richten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening IBAN BE33 7370 3319 3746 geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank.

II. STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de ven-nootschap luiden

als volgt

HOOFDSTUK I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL- DUUR

ARTIKEL 1: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Hawkeye

Consulting".

ARTIKEL 2: ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9280 Lebbeke, Bellestraat, 15.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

A. Raadgeving en adviesverlening in de breedste zin, zoals maar niet beperkt tot aankoop, logistiek, financiën, communicatie, marketing, verkoop, evenementen en personeelsbeleid; organisatie van training, seminars en workshops; uitvoeren van audits en doorlichtingen, zowel financieel als operationeel; Het verstrekken van management-bedrijfsadvies met het oog op de algemene verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen; Het ontwerpen en verstrekken van management-en bedrijfsopleidingen.

Uitvoeren van interim managementopdrachten. Al deze activiteiten kunnen al dan niet worden uitgeoefend in binnen- en buitenland.

B. Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen.

C. Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen; aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, beheer van roerende en onroerende goederen als ook alle andere rechten en investeringen.

D. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

E. De vennootschap mag mandaten uitoefenen en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies.

F. De handel in design- en tuinmeubelen, goederen/ voorwerpen/ materialen en vloerbedekking deel uitmakend van algemeen en bijzonder interieur van zowel privé als bedrijfskantoren, kunst en antiekvoorwerpen, fitness/ gezondheid en welness apparaten /installaties alsook elke vorm van commerciële uitbating van deze installaties/apparaten/goederen en diensten.

G. Het managen,coachen en begeleiden van zowel professionele als amateur sportbeoefenaars. Deze opsomming is exemplarisch en dient niet beperkend te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag daartoe eveneens bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde,gelijkaardig of aanverwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samen-werking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie, of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De algemene vergadering, beraadslagend of stemmend zoals voor wijziging aan de statuten, mag het maatschappe-lijk doel uitbreiden.

ARTIKEL 4: DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aait het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK II. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in 186

gelijke aandelen zonder nominale waarde.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge HOOFDSTUK III. ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1: bestuur

ARTIKEL 9: BESTUURSORGAAN

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer

zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

De Heer VANWAMBEKE Bert Elisabeth Frank, geboren te Dendermonde, op 10 december 1970 (Rijksregisternummer: 70.12.10-311.70), echtgenoot van Mevrouw WAEYTENS Anouk Anna Theo, wonende te 9200 Dendermonde, Prinskouterstraat, 8.

De zaakvoerder kan rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

De statutaire zaakvoerder kan pas worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder, zelfs indien hij vennoot is.

ARTIKEL 10: BESTUURSBEVOEGDHEDEN

A. INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschap-pen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken.Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen,00k niet al is ze openbaar gemaakt.

B. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere

zijn,vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Afdeling 2: algemene vergadering

ARTIKEL 11: ALGEMENE VERGADERINGEN-OPROEPING

De jaarlijkse algemene vergadering zal telkens gehouden worden op 23 februari om 19u30 en in geval dat een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING ARTIKEL 16: BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aars het

" Belgisch Staatsblad

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.



ARTIKEL 17: WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten en aflossingen, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt voorafgenomen:

1) Vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

2) Zolang er eigen aandelen verkregen door de vennootschap opgenomen zijn in het actief van de balans, moet een onbeschikbare reserve worden gevormd, gelijk aan de waarde waarvoor de aandelen in de inventaris zijn ingeschreven.

3) De winst die overblijft na deze bewerkingen staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de verdere aanwending geldig zal beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

HOOFDSTUK VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 21: Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22: Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van de aandelen

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 23: Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

HOOFDSTUK VII. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 26: GEMEEN RECHT

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is als afwijking van de wettelijke bepalingen, verklaren partijen zich te onderwerpen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27. WOONSTKEUZE

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

III.OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij éénparig volgende beslissingen genomen.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar

Iet eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 30 september 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het

jaar 2013.

3. Commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er niet toe verplicht is.

WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum als ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan partijen, hebben deze met ons, Notaris,

genaamtekend.

(Get.B.Vanwambeke; A.Waeytens; A.Vander Donckt,not.)

Geregistreerd zes bladen geen verzending te Dender-monde 1 op 21

april 2011. Register 5 Boek 117 Blad 60 Vak 11, ontvangen: vijfentwintig

euro (25E). Voor E.A. Inspecteur,(handtekening), L.Verbeke.

Notaris Anne Vander Donckt

Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

a, art het

" Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HAWKEYE CONSULTING

Adresse
BELLESTRAAT 15 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande