HAYO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAYO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.944.894

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301831*

Neergelegd

27-01-2015

Griffie

0578944894

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

hayo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 16 januari 2015, neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er door :

De heer DE CONINCK Johan Rachel Marcel [IK 591-6667043-44] [RR 72.12.27-215.86], geboren te Eeklo op 27 december 1972, en zijn echtgenote mevrouw PAUWELS Ilse [IK 591-6443762-57] [RR 73.02.16-206.85], geboren te Eeklo op 16 februari 1973, samen wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Walland 16 B.

Welke verklaren en bevestigen dat zij gehuwd zijn onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en dat zij tot op heden het stelsel niet hebben gewijzigd.

Inbreng in geld.

1. De heer DE CONINCK Johan, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), waarvoor hem honderd vijfentachtig (185) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw PAUWELS Ilse, voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van honderd euro (¬ 100,00), waarvoor haar één (1) aandeel op naam werd toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichter verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat alle aandelen voor één/derde delen volstort zijn.

Dit bedrag is bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE04 3631 4217 2031 bij de naamloze vennootschap  ING België , agentschap Maldegem (Adegem), geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  hayo in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door de voornoemde instelling op 7 januari 2015, en dat ons werkende notaris, is overhandigd om bewaard te worden op het kantoor van de werkende notaris. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015. Deze overneming zal maar gevolgen hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

II. STATUTEN.

De oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam  hayo . Artikel 2. Zetel.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Walland 16 Bus B

9991 Maldegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem (Adegem), Walland 16 B.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, mits in achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen, en depothuizen oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft als doel:

-Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen en afgeleide werkzaamheden. De aan- en verkoop van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen. Het toestaan van zakelijke rechten op haar onroerende goederen.

-Het verlenen van advies in de meest ruime zin in eigen beheer als in deelname met derden in verband met projectontwikkeling.

-Het voeren van alle diensten inzake promotie en dit in de meest ruime zin van het woord.

-Het verlenen van advies in de meest ruime zin in eigen beheer als in deelname met derden in verband met industriële en technische aangelegenheden, metaalconstructies van gebouwen, werfcoördinatie en  opvolging.

-Veiligheidscoördinatie.

-Groot en kleinhandel, import, export, onderhoud en herstelling van hard-en software, evenals bureelmaterieel in de meest brede zin van het woord, zonder dat deze opsomming beperkend is. -Ontwikkeling van software en aan- en verkoop van licenties.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, verwisseling, verhuring, commissiehandel, vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel deze ook mogen hebben. -Het uitoefenen van functie van vereffenaar in vennootschappen.

-Het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

-Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best gepast lijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig of aanvullend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Verder zal de vennootschap alle handels-, industriële-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel en die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Artikel 4. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van een uitgiftepremie moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in natura komt deze inbreng slechts voor vergoeding in aanmerking, voor zover deze bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten.

Artikel 7. Kapitaalvermindering.

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel en de wijze waarop ze zal gebeuren, vermeldt.

Artikel 8. Kapitaalsbescherming.

Bij een vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de bijzondere en/of buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda vermelde maatregelen.

Onder netto-actief kan verstaan worden, het totale balansactief verminderd met de voorzieningen en schulden.

Indien het netto-actief tengevolge van de geleden verliezen gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, zijn voormelde bepalingen van toepassing, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9. Aandelen op naam - Register - Overdracht.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen.

2° de gedane stortingen.

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. Overdracht of overgang.

A. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen, dan met instemming van alle vennoten.

B. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf A van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

De bepalingen betreffende de overdracht onder levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn niet van toepassing indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat. Tot overdracht van het geheel of een gedeelte van de aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE.

Artikel 11. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Artikel 12. Salaris.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder(s) wordt bekrachtigd door de algemene vergadering.

Artikel 13. Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 14. Tegenstrijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de artikels 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 15. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D. CONTROLE.

Artikel 17. Controle - Benoeming - Bevoegdheid.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

E. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om 10 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 10 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook de buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 19. Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder(s), en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen). Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 20. Ter beschikking stellen van stukken.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21. Vertegenwoordiging van de vennoten.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging van de gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 22. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 23. Samenstelling van het bureau - notulen.

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 24. Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 25. Verdaging van de jaarvergadering.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 18 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 26. Beraadslaging - aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 27. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer er één of meer aandelen op naam toebehoren aan verschillende personen kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap, slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening. Hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 28. Besluitvorming.

A. In de gewone en de bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgesteld.

B. In de buitengewone algemene vergadering.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens de gevallen voorzien in de wet.

Artikel 29. Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 30. Afschriften en uittreksels van notulen.

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

F. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 31. Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde

jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32. Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 33. Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 34. Ontbinding en vereffening.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel hun benoeming, door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering, heeft bevestigd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

H. ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 35. Keuze van woonplaats.

Alle zaakvoerders, desgevallend commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap, tenzij zij hiertoe in België een andere woonstkeuze hebben bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 36. Gerechtelijke bevoegdheid.

Voor elke betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel 37. Clausule.

Voor alle beschikkingen, die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren de vennoten zich gebonden door het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A. AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2015.

B. DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni

2016 om 10 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

C. BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichters als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur de heer DE CONINCK Johan voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

D. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen worden aan mevrouw PAUWELS Ilse, voornoemd, de hierna

vermelde machten verleend, te weten:

- het plaatsen van bestellingen en het aanvaarden van leveringen in het kader van het doel van de

vennootschap tot een maximum bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) per bestelling.

- het in ontvangst nemen van postassignaties en aangetekende zendingen.

Alle hiervoren beschreven machten moeten limitatief geïnterpreteerd worden.

Alle niet in deze lijst opgenomen handelingen die in naam van de vennootschap worden uitgevoerd,

zijn handelingen van dagelijks bestuur en behoren bijgevolg tot de bevoegdheid van de statutaire

zaakvoerder.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer Giovanni LAMMENS, van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  TRIACCOUNT te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 287, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een  B.T.W. -nummer, voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket en de aansluiting van de onderneming bij een sociaal verzekeringsfonds.

3. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer DE CONINCK Johan, voornoemd, de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap  ING België , agentschap Maldegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

(Adegem).

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd.

-Afschrift van de akte vóór registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

.t !: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 I I 1 1 1 1 I 1 1 1 1 1 1

PF :=,_fa- 4:7 1) I

1 7 FEB. 20'15

Ondernemingsnr : 0578944894

Benaming

(voluit) : HAYO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WALLAND 16 BUS B - 9991 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 januari 2015 blijkt het volgende:

de benoeming tot zaakvoerder van mevr. Ilse Pauwels, Walland 16 bus B, 9991 Maldegem, voor

onbepaalde duur met ingang vanaf heden

het statuut is onbezoldigd

De Coninck Johan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HAYO

Adresse
WALLAND 16, BUS B 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande