HC GOVERNANCE CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HC GOVERNANCE CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.674.189

Publication

07/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

à GRIFFIE RECHTBANK

`  KGOP1-i.~~~6r?~L

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiac

illi

=iaiseasa*

2 T JULI 2012

Griffie

Ondememingsnr : ?q q.. (~ y , À g rj

Benaming

(voluit) ; HC GOVERNANCE CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Zamanstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 25 juli 2012 dat

De heer CASTELEYN Hugo Joseph Herman, bestuurder van vennootschappen, geboren te Gent op 3 mei 1949, wonende te 9160 Lokeren, Zamanstraat 17.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

- onder de naam HC GOVERNANCE CONSULT, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde te 9160 Lokeren, Zamanstraat 17, met een onbeperkte duur;

- met als doel: Het verlenen van diensten in verband met consulting in de meest ruime zin;

Het verlenen van diensten in verband met projectmanagement;

Het uitvoeren van alle soorten studieopdrachten;

Het aanbieden van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hierboven opgesomde diensten en dit in de meest uitgebreide zin.

Zij mag onder het even welke vorm, samenwerking of samensmelting (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst,...) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig is of verwant is of van die aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Alle beheer van onroerende of roerende goederen, en ook de beschikking erover, zoals onder meer het vervreemden, het verhuren, huren, aankopen, verpanden en hypothekeren ervan; het laten uitvoeren van alle werken, dienaangaande zijnde onder meer alle onderhoud, afbraak, verandering, inrichting, opbouw en afwerking van alle voormelde goederen.

Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle zakelijke rechten vestigen die haar helpen bij het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel.

Zij, kan ook de functie van bestuurder, directieraadslid of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

" aan het Belgisch taatsbjad

Het verstrekken van waarborgen ten guste van derden.

" -waarvan het kapitaal: 18.600,00 euro bedraagt; volledig in geld geplaatst en gedeeltelijk volstort werd; verdeeld is in 100 aandelen zonder nominale waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer CASTELEYN Hugo, die stortte ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 100 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer 001-676251744 bij Fortis Bank zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 19 juli ' 2012, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2013);

- met jaarvergadering op de derde zaterdag van de maand juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft, plaats in 2014);

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot onbezoldigd zaakvoerder werd aangesteld voornoemde Heer CASTELEYN Hugo.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo; "Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat aIIe lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, " vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 18.07.2016 16332-0595-010

Coordonnées
HC GOVERNANCE CONSULT

Adresse
ZAMANSTRAAT 17 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande