HCK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HCK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.705.996

Publication

09/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-10-2014

Griffie

*14309136*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563705996

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op zes oktober tweeduizend veertien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HCK INVEST

2. Zetel :Anzegemsesteenweg 33 - 9770 Kruishoutem

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

1. De Heer Armin HAERINCK, wonende te 8790 Waregem, Warandestraat 49 bus 31: zevenduizend vijfhonderd euro (7.500 ¬ ).

2. Mevrouw Chloé CEUTERICK, wonende te 9770 Kruishoutem, Anzegemsesteenweg 33: zevenduizend vijfhonderd euro.

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00)  er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal  conclusies van de revisor

Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Elke zaakvoerder beschikt over de volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kunnen aan derden bijzondere en beperkte

volmachten verlenen; in het bijzonder kan het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of

meer derden, die al dan niet samen handelen, toevertrouwd worden. Deze delegatie van dagelijks

bestuur wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen gepubliceerd.

7.b. Zaakvoerder(s) :

Worden aangesteld als niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur: - De Heer HAERINCK Armin, geboren te Kortrijk op negentien november negentienhonderdvijfentachtig (rijksregister nummer 85.11.19-259.63), wonende te 8790 Waregem, Warandestraat 49 bus 31.

- Mevrouw CEUTERICK Chloé, geboren te Kortrijk op zesentwintig december negentienhonderdeenennegentig (rijksregister nummer 91.12.26-342.97), wonende te 9770 Kruishoutem, Anzegemsesteenweg 33.

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

9. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de derde vrijdag van juni om twintig uur op de maatschappelijke

zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onderwerp akte :

Anzegemsesteenweg(KRU) 33 9770 Kruishoutem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel

voor rekening van derden :

1. Specifieke activiteiten.

- Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren. Het optreden als onafhankelijk tussenpersoon in verzekeringen; het uitvoeren van schattingen en expertises van roerende en onroerende goederen

- Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren; het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

- De activiteit van kredietbemiddelaar inzake persoonlijke leningen en financieringen, hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten in de ruimste zin.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, strategische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur en management; Behoudens indien ze daartoe de vereiste machtiging of vergunning heeft verkregen vanwege de bevoegde instanties, mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- De uitoefening van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, de aankoop, ruil, verhuring, afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen en rechten, ofwel het syndicus schap van onroerende goederen in mede-eigendom.

- Onderneming in vastgoedhandel, het coördineren van handelingen gericht op het ontwikkelen, bouwen en doen bouwen van bouwprojecten in en buiten België, het daartoe geven van instructies en het houden van toezicht op de uitvoering van bouwprojecten; projectontwikkeling voor nieuwbouw of voor renovatiewerken.

2. Algemene activiteiten

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen roerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle roerende goederen en roerende rechten, financiële activa, beleggingsproducten in de ruimste zin. - De aankoop en verkoop van alle participaties in op te richten of bestaande ondernemingen, van de financiële, industriële, commerciële, onroerende of landbouwsector, het verwerven en beheren van deelnemingen in administratiekantoren, trusts, fiduciaires of andere rechtspersonen, via de verwerving van aandelen of deelbewijzen, via inbreng in geld of in natura, door middel van fusie, onderschrijving, splitsing, inbreng van algemeenheid of op enige andere wijze, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel. - De deelname aan de ontwikkeling en de coördinatie van ondernemingen, aan het bestuur, het toezicht en aan de vereffening van vennootschappen, het verstrekken van technische, administratieve, financiële assistentie, en van consultancy inzake management en marketing, het alles hetzij op contractuele basis dan wel als wettelijk of statutair orgaan van de onderneming ; met het oog hierop kan de vennootschap het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur en vereffenaar van andere rechtspersonen uitoefenen.

- Alle commissieverhandelingen

- De vennootschap mag in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Gent  Afdeling Oudenaarde, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING BANK.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

22/06/2015
ÿþMod Word 11.1

':LLI I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

f 1 JUNI 2015

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0563.705.996

Benaming

(voluit) : HCK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anzegemsesteenweg 33, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bijkomende zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 01106/2015 wordt beslist om een bijkomende onbezoldigde zaakvoerder te benoemen, met name de Heer Ceuterick Danny, Zonnestraat 27, 9790 Wortegem-Petegem. Zijn mandaat gaatin vanaf heden,

Ceuterick Chloé

2aakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 13.07.2016 16325-0088-010

Coordonnées
HCK INVEST

Adresse
ANZEGEMSESTEENWEG 33 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande