HEBBERECHT PIGEONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HEBBERECHT PIGEONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.219.805

Publication

26/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

E, 3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IlIII IIII II~II I W~I IIi MII

1 67917*

NEERGELEGD

13 MARI Mit

ORANK VAN

KO EL TE GENT

Ondernemingsnr : 0833.219.805

Benaming

(voluit) : Hebberechts Pigeons

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapellestraat 52, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Tijdens de algemene vergadering d.d. 11103/2014 werd de verplaatsing van de maatschappelijke en uitbatingszetel - beslist door de zaakvoerder- bekrachtigd. Het adres van de nieuwe uitbatings - en maatschappelijke zetel is:

Achiel De Voslaan 6

9940 Evergem

Schelstraete Kathleen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþr . ,.

4k

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*uoaavas

llil

REL.%i ! i.: i'.,-,



Ondernemingsnr : 3 $ 31

Benaming

(voluit) : Hebberecht Pigeons

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : Kapellestraat 52 - 9940 Evergem

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1) de Heer Hebberecht Christiaan, wonende te 9940 Evergem - Kapellestraat 52, en

2) Mevrouw Schelstraete Kathleen, wonende te 9940 Evergem - Kapellestraat 52;

wordt een Vennootschap Onder Firma opgericht met volgende gegevens:

NAAM: De Vennootschap Onder Firma wordt opgericht onder de benaming: "Hebberecht Pigeons"

Deze benaming zal op alle officiële stukken uitgaande van de vennootschap dienen opgenomen te worden. DOEL: Het doel van de vennootschap wordt bepaald als volgt:

1) Het fokken, het verhandelen, de aan-en verkoop, het huren en verhuren, de import en export van duiven, zowel levende duiven als duiveneleren, alsmede alle handelingen die verband houden met de handel in duiven, waaronder verrichtingen met betrekking tot de voeders, de inrichtingen, de materialen, de duiventillen, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag ook de functie van bestuurder in andere vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag al dan niet renteloze leningen en voorschotten verstrekken. Dit alles uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan spaar-en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

ZETEL EN DUUR: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem - Kapellestraat 52. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR: begint op één oktober en eindigt op dertig september. Net eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend en twaalf.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2013. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 10.000,00 Euro, volledig volstort en vertegenwoordigd door 100 aandelen. Het kapitaal wordt als volgt onderschreven: - door Hebberecht Christiaan, ten belope van 5000,00 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt; - door Schelstraete Kathleen, ten belope van 5000,00 euro, wat 50 aandelen vertegenwoordigt. AANSTELLING EN HERROEPING VAN DE ZAAKVOERDERS: Als zaakvoerders van de vennootschap worden aangesteld, mevrouw Schelstraete Kathleen die aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerders zijn onbezoldigd behoudens beslissing van de Algemene Vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen. In geval van ontslag, herroeping of overlijden van de vennoot-zaakvoerder zullen de vennoten, verenigd in de Algemene Vergadering, overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder door middel van wijziging van statuten, die verplicht zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDERS: de zaakvoerder wordt belast met het beheer van de

vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals het is vastgelegd in onderhavige statuten. Elke zaakvoerder afzonderlijk is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en ontslaan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02L2011-_Annexcs_du_Moniteur_helge





Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Blagen bij_ het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

materiaal aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffekten aanvaarden, elke verzekeringspolis ondertekenen, rechtsvorderingen instellen, enz

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten. Hij mag evenwel, op eigen verantwoordelijkheid voor daden van het dagelijks beheer, de maatschappelijke handtekening delegeren aan één of meer vennoten of werknemers.

VOLMACHT: Er wordt bijzondere volmacht gegeven aan Sumar BVBA, erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF 70206374, gevestigd te 9250 Waasmunster, Bosstraat 20, om alle nodige inschrijvingen te doen bij de registratie, de inschrijving en/of wijzigingen in het KBO of via een ondernemingsloket en bij de BTW-administratie.

Aldus opgesteld en overeengekomen te Evergem, op 04/01/2011.

Voor eensluidend uittreksel,

ter bekendmaking

Hebberecht Christiaan

Schelstraete Kathleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEBBERECHT PIGEONS

Adresse
KAPELLESTRAAT 52 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande