HEIRMAN MANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEIRMAN MANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.957.354

Publication

01/07/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

werD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIANULIJ

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

II

II

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 0 JUNI 20111

AFDELINeeDERMONDE

Ondernemingsnr 0460.957.354

Benaming (voluit) : Heirman Management (verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Heirbaan 26

9220 Hamme

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging door inbreng in geldspeciën, zonder uitgifte van nieuwe' aandelen - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - machtiging bestuursorgaan - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 18 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "HEIRMAN MANAGEMENT", met zetel te 9220 Hamme, Heirbaan 26, ondernemingsnummer 0450.957,354 - RPR Gent, afdeling Dendermonde, met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen heeft genomen

Voorafgaandeliike uiteenzetting

Op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 10 juni 2014, werd beslist aan de aandeelhouders een tussentijds dividend uit te keren afkomstig uit de belaste Il reserves van de vennootschap zoals deze voorkomen op de jaarrekening afgesloten per 31 juli 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van de aandeelhouders op 2 januari 2013, Het uitgekeerde bruto dividend bedroeg tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), te verminderen I! met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde twintigduizend euro (¬ !! 20.000,00), totaal honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) netto-dividend.

Afhandeling van de agenda:

Punt 1: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën;

!i A) Beslissing om met toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) om het te brengen van tweehonderdachtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) op vierhonderdachtenzeventigduizend euro (¬ 478.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch riet verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, waarop zal worden ingetekend door de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, die ze voor de totaliteit zullen afbetalen met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering waartoe werd beslist op voormelde algemene

vergadering van aandeelhouders de dato 10 juni 2014. "

B) Verklaring door de bestaande aandeelhouders op deze kapitaalverhoging in te tekenen in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, en deze voor de totaliteit in geld af te betalen.

Aangaande de dividendenpolitiek in de toekomst, erkende de vergadering volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 VVIB, en meer in het bijzonder de l bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 6 voorbije boekjaren. Ais vergoeding voor de gedane inbreng worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch wordt de fractiewaarde van de bestaande aandelen gewijzigd, daar de inbreng gebeurt door alle aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

C) Bankattest

Tot bewijs van deze betaling hebben de aandeelhouders aan ondergetekende notaris een bankattest çi de dato 16 juni 2014 overgelegd, uitgaande van BNP Paribas Fortis NV waaruit blijkt dat de som van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) gestort werd op de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris Michel Ide,

------------------------------------------------------------------------------------------------------

D) Realisatie kapitaalverhooino:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd. De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van vierhonderdachtenzeventigduizend euro (¬ 478.000,00), vertegenwoordigd door achthonderdtweeëntachtig (882) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/achthonderd tweeëntachtigste (1/882ste). De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld..

Punt 2: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) :

a. Beslissing om artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt: "Artikel 5:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdachtenzeventigduizend euro (¬ 478.000,00).

Het is vertegenwoordigd door achthonderdtweeëntachtig (882) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/achthonderd tweeëntachtigste (1/882ste) van het kapitaal.

a) Bij de stichtingsakte, verleden voor het ambt van meester Georges Vemimmen, notaris te Hamme (deelgemeente Moerzeke), op 22 september 1993, werd het geplaatste maatschappelijk kapitaal vastgesteld op één miljoen tweehonderd vijftigduizend (1.250.000,-) frank, verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd vijfentwintigste (1/12e) van het kapitaal.

b) Bij de buitengewone algemene vergadering, gehouden voor het ambt van meester Jan Muller, notaris te Waasmunster, op 28 december 1998, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van tien miljoen zevenhonderd vijftig duizend (10,750.000,-) frank, om het te brengen van één miljoen tweehonderd vijftigduizend (1.250.000,-) frank op twaalf miljoen (12.000.000,-) frank, mits uitgifte van zevenhonderdzevenenvijftig (757) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande, en genietend van dezelfde rechten en voordelen.

c) Bij de buitengewone algemene vergadering, gehouden voor het ambt van meester Jan Muller, notaris te Waasmuns ter, op 1 december 2005, werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van vijfhonderdzevenentwintig euro zevenenzeventig cent (¬ 527,77), om het te brengen van twaalf miljoen (12.000.000,-) frank of tweehonderdzevenennegentigduizend vierhonderdtweeënzeventig euro drieëntwintig cent (¬ 297.472,23) op tweehonderdachtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00), door incorporatie van de wettelijke reserves en zonder creatie van nieuwe aandelen,

d) Bij de buitengewone algemene vergadering, gehouden voor het ambt van meester Michel Ide, notaris te Hamme, op 18 juni 2014 werd het maatschappelijk kapitaal verhoogd ten belope van honderdtachtigduizend euro (¬ 180.000,00) om het te brengen van tweehonderdachtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00) op vierhonderdachtenzeventigduizend euro (¬ 478.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,"

b. Beslissing om artikel 40 van de statuten de te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 40.

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zef de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars."

Punt 3: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 4: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de CVBA De Decker-Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten,

Voor ontledend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan net Belgisch Staatsblad

Michel ide, notaris te Hamme





Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte akte wijziging statuten..

- Coôrdinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/01/2014 : DE048905
07/02/2013 : DE048905
26/01/2012 : DE048905
11/10/2011 : DE048905
10/02/2011 : DE048905
17/02/2010 : DE048905
20/02/2009 : DE048905
18/01/2008 : DE048905
15/01/2007 : DE048905
23/01/2006 : DE048905
30/12/2005 : DE048905
04/02/2005 : DE048905
23/07/2015
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111

151 6154*

Ondernemingsnr : 0450.957.354

Benaming

(voluit) : Heirman Management

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Heirbaan 26, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de raad van bestuur dd. 01-07-2015 blijkt:

De maatschappelijke zetel te "9220 Hamme, Heirbaan 26" wordt overgebracht naar "9220 Hamme, Hooigat 4".

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan BV-CVBA KANTOOR HERMANS, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend: André Heirman, gedelegeerd bestuurder en voorzitter

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 JULI 2015

AFDELIWZI DERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/11/2004 : DE048905
03/02/2004 : DE048905
16/01/2003 : DE048905
08/02/2000 : DE048905
20/01/1999 : DE048905
01/01/1997 : DE48905
15/12/2016 : DE048905

Coordonnées
HEIRMAN MANAGEMENT

Adresse
HOOIGAT 4 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande