HEIVELDE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEIVELDE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.722.432

Publication

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12137-0089-017
17/08/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisci'

Staats b ia

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

illt!!!11111110111101

Ondernemingsnr : 0832.722.432

Benaming

(voluit) : HEIVELDE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 62 - 9830 Sint-Martens-Latem

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

N5Ë8GELEOP

KOOPHA

TE GENT

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 17 juni 2011 dat werd beslist:

1. met ingang vanaf 17 juni 2011 een einde te stellen aan het mandaat als bestuurder van de volgende bestuurders:

-De heer Eddy CLARYSSE, wonende te Madrid 28001 (Spanje), Calle Castello 9 Ext, 5° Izq;

-De vennootschap OGIERLANDE NV met zetel te 9040, Antwerpsesteenweg 236 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0860.331.206, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Frederik CLARYSSE.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hun kwijting worden verleend voor hun mandaat.

Bijgevolg komt tevens een einde aan het mandaat van de heer FREDERIK CLARYSSE als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap OGIERLANDE NV voor het mandaat van de vennootschap OGIERLANDE NV als bestuurder in de NV DE LICHTERVELDE.

Als gevolg van deze beslissing komt er eveneens een einde aan het mandaat van de vennootschap OGIERLANDE NV, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Frederik CLARYSSE, als gedelegeerd-bestuurder.

2. te benoemen als nieuwe bestuurders vanaf heden, 17 juni 2011 tot na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend in 2016:

-De vennootschap ERSO BVBA, met zetel te 9831 Deurle, Philippe De Denterghemlaan 8 en met ondernemingsnummer 0893.287.549, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric VAN SPEYBROECK, die aanvaardt.

-De BVBA SCHUTTE INVEST, met zetel te 9850 Nevele, Broekstraat 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0885.926.239, alhier vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger, de heer Charly SCHUTTE, die aanvaardt.

Ingevolge de beslissing van de vennootschap ERSO BVBA d.d. 17 juni 2011 werd de heer Eric VAN SPEYBROECK, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als bestuurder van de vennootschap ERSO BVBA in de NV HEIVELDE.

Ingevolge de beslissing van de vennootschap SCHUTTE INVEST BVBA d.d. 17 juni 2011 werd de heer Charly SCHUTTE, voornoemd, aangesteld ais vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als bestuurder van de vennootschap SCHUTTE INVEST BVBA in de NV HEIVELDE.

ARTIKEL 16  EXTERNE VERTEGENWOORDIGI NGSBEVOEGDHEI D

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Getekend te Sint-Martens-Latem

ACASA GROUP BVBA, gedelegeerd-bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de vennootschap SCHUTTE INVEST BVBA op haar beurt vertegenwoordigd via haar vaste vertegenwoordiger, de heer Charly Schutte;

- Maxis BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

kt..a\m_e&_ %yet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/01/2011
ÿþde

Ondernemingsnr : ~ ~ ~ ~~ ~ ~.4 37

Benaming C_

(voluit) : " Heivelde "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke te Ertvelde, op 28 december 2010 vervangende zijn ambtgenoot Notaris Joost Eeman, blijkt dat 1/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CHAKRI", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 154 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0886.199.918, B.T.W. nummer BE-0 886.199.918, 2/ de Naamloze Vennootschap "OGIERLANDE", met maatschappelijke zetel gelegen te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 236, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0 860 331 206, niet BTW plichtig, 3/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAXIS", met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Mortelputstraat 42B, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0 893.235.881, en 4/ de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ERSO", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Philippe de Denterghemlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0 893.287.549, de Naamloze vennootschap " Heivelde " opgericht hebben, door inbreng in geld - ¬ 62.000,00 volgestort ¬ 62.000,00 ten belope van 620 aandelen.

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Heivelde".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 62.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- Alle bedrijvigheid betreffende onroerende goederen, bebouwd of ongebouwd en alle betreffende onroerende rechten, dit alles zo voor eigen noodwendigheid of rekening als met het oog op vervreemding, of voor rekening of in samenwerking met derden. De vennootschap mag aldus  zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn  alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, beheren, er toezicht over uitoefenen, aile hoegenaamde gebouwde of bouwwerken laten oprichten, onderhouden, afbreken.

- Het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken.

- Het beleggen in , het verwerven van, en het beheren van onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die van die aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen, zoals onder meer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing , de aan  en verkoop, de leasing en de verhuring van deze goederen, projectontwikkeling, het verrichten van coördinatie, zowel bij private als openbare werken, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen de rechtstreeks, of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen. Deze opsomming is enkel aanhalend doch niet beperkend.

- Het deelnemen aan en bezoeken van vastgoed gerelateerde beurzen in binnen- en buitenland.

- Het analyseren van vastgoedopportuniteiten in het buitenland, zowel binnen als buiten de EU.

- De activiteiten van vastgoedpromotie, projectontwikkeling en projectmanagement;

- Het beheren en onderhouden van onroerende goederen, en meer bepaald het uitvoeren van alle syndicopdrachten voorrekening van derden;

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij

Op de laatste biz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Me 2.0

Luik B~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.11I1111111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD 12 JAN. 2011

R1?C11" ' i; NK VAN

GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime zin te worden geïnterpreteerd.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 62.000,00 (tweeëzestigduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 620 (zeshonderdentwintig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénlzeshonderdentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen, te weten 310 (driehonderd en tien) aandelen van categorie A, genummerd van één (1) tot en met driehonderd en tien (310) en 310 (driehonderd en tien aandelen) van categorie B, genummerd van driehonderd en elf (311) tot en met zeshonderd twintig (620).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 12 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

ARTIKEL ELF  VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan om, mits eenparigheid van stemmen, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meer van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, of aan één of meer directeurs of andere lasthebbers, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap zal tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend, waarvan telkens één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie A, en één bestuurder gekozen uit de bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders categorie B en/of één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

ARTIKEL DRIEÈNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van eik jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interim-dividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interim-dividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interim-dividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interim-dividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interim-dividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Eerste boekjaar en jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf.

Bestuurders

"

Ig

" Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen warden door de oprichters tot' eerste bestuurders benoemd:

- de heer CLARYSSE Eddy, voornoemd.

- de nv "OGIERIANDE", vertegenwoordigd zoals voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Clarysse Frederik, voornoemd, daartoe benoemd door de bestuurders.

- de bvba "CHAKRI", vertegenwoordigd zoals voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de bvba "SCHUTTE INVEST, voornoemd, op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer SCHUTTE Charly, voornoemd, daartoe benoemd ingevolge beslissing van de zaakvoerders de dato 21 december 2010.

- de bvba "MAXIS°, vertegenwoordigd zoals voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Speybroeck Michaël, voornoemd, daartoe benoemd ingevolge beslissing van de zaakvoerders de dato 22 december 2010.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Raad van bestuur

1/ tot voorzitter van de raad van bestuur, voor een termijn ingaand van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering over het boekjaar eindigend in 2015.

-de bvba "CHAKRI", vertegenwoordigd als voormeld.

21 tot gedelegeerd bestuurder voor een termijn ingaand van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallend onmiddellijk na de jaarvergadering over het boekjaar eindigend in 2015.

- de bvba "CHAKRI", vertegenwoordigd als voormeld.

- de Heer CLARYSSE Eddy, voornoemd.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten: "VANDELANOTTE ACCOUNTANCY bvba" te 8500 Kortrijk, President Kenneydpark la, alsmede ai haar zaakvoerders, aangestelden en werknemers.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, geassocieerd notaris Vanden Broecke Pol. Mede neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HEIVELDE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 62 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande