HENDRIK D'HOOGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENDRIK D'HOOGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.774.908

Publication

15/07/2013
ÿþ-- - - ..'- -- r^...

mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo, belle

aan

Belg Staat:

ïllt1111,111118

Ondernemingsnr : 0841.774.908

Benaming (voluit) : Hendrik D'hooge

~-~,.-_ .. ~.

.~. .~- ~ -+ " ,.. ~ - Y'° x~k

'iGerfÎEEf'°!T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burkelslag 31

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BAV - Wijziging van het boekjaar, in een boekjaar dat jaarlijks begint op een ,1 ja-nuari en eindigt op eenendertig december van het hetzelfde jaar en verlenging van het lopende boekjaar tot eenendertig december tweeduizend dertien. - Wijziging van artikel 31 van de statuten. - Wijziging datum algemene vergadering. - Aanpassing van artikel 18 van de statuten. Machtigingen.

¬ ; Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 26 juni 2013, neergelegd voor;; registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :J.

BESLUIT 1. WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te doen aanvangen op een,; januari en te beëindigen op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Gezien de datumverplaatsing van het boekjaar beslist de algemene vergadering met eenparigheid van;' stemmen dat bij wijze van uitzonderingsmaatregel het huidig boekjaar dat begonnen is op een juli tweeduizend;: en twaalf zal verlengd worden tot eenendertig december tweeduizend dertien.

BESLUIT 2. WIJZIGING VAN ARTIKEL 31 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 31 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 31. Boekiaar - jaarrekening jaarverslag. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op eenjanuari en eindigt op eenendertig december van het zelfde;, ;j jaar,

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de;: inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het Wetboek van;; Vennootschappen."

BESLUIT 3. WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de jaarlijkse algemene vergadering te;, verplaatsen naar de eerste zaterdag van de maand juni om achttien (18) uur.

" . BESLUIT 4. WIJZIGING VAN ARTIKEL 18 VAN DE STATUTEN. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 18 van de statuten in!: overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst:

;! "Artikel 18. Gewone. biizondere en buitengewone algemene vergadering.

" De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien (18) uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden omf ;, achttien (18) uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van sohriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen vans besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te;! besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten; ,! inhoudt,

Ten alle tijde kan ook de buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging;,

'_ _v-an4le s(atuten te beraadslagen_ert :te besluiten.__. _,--.----- - -- - - - --- -- --- -- _ - - -.-- - = -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

wyoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 91.1

De jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de'zetel van de

vennootschap of in elke andere plaats, aangewezen in de oproeping."

BESLUIT 5. LAATSTE BESLUIT ; MACHTIGINGEN.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om

voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coordineren.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van dè akte v66r registratie. De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 14.02.2013 13034-0138-015
23/12/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ii

J11,1111!11 30i I1IIIIO

V beft aa Bel Stal

NEERGELEGD

13 DEC. 2011

RECHTBP; '" N

KOOPHANDEL:r GENT

Ondernemingsnr : O Il \ C Cl/3

Benaming Hendrik D'Hooge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid/naamloze vennootschap

Zetel : OUDE BURKELSLAG 31

9990 Maldegem

Onderwerp akte : BVBA OPRICHTING.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 6 december 2011, neergelegd voor;

registratie, blijkt dat er door :

1. De heer D'HOOGE Hendrik Christiaan [IK 591-0622164-11] [RR 69.07.11-431.58], landbouwer, geboren te:

Gent op elf juli negentienhonderdnegenenzestig, wonende te 9990 Maldegem, Oude Burkelslag 31, in

procedure van echtscheiding met mevrouw VAN LOO Sylvie Maria Christina [RR 73.04.30-418.49], geboren te;

Eeklo op dertig april negentienhonderddrieënzeventig.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid/naamloze vennootschap wordt opgericht.

Naam : Hendrik D'Hooge

Zetel : 9990 Maldegem, Oude Burkelslag 31

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van'

derden of door deelname van deze:

- Aannemingswerken in de bouw, aannemingswerken in betonwerken. Daaronder onder meer begrepen, en dit; zonder beperkend te zijn; bouwen en gieten van sleufsilo's, mestkelders, mestputten, grondwerken en grondverzet. Plaatsen en gieten van industriële bevloeringen, polieren.

- Alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks de uitbating van de landbouwbedrijven ten goede:' komen en deze activiteiten ondersteunen en/of optimaliseren. In het bijzonder zal de vennootschap machines; aankopen en deze ter beschikking stellen voor het uitvoeren van landbouwloonwerken bij landbouwers in hoofd-; en bijberoep. Naast de verhuring van landbouwmachines zal zij diensten en arbeid kunnen verlenen in de ruimste zin voor de leden vennoten.

- De vennootschap heeft tevens als doel: aankoop-, verkoop-, onderhoud- en herstellen van landbouwmachines; en de handel in landbouwalaam.

- De vennootschap heeft bovendien tot doel het aankopen en toeleveren van grondstoffen en hulpstoffen voor de landbouwsector ten behoeve van landbouwers.

- De vennootschap heeft eveneens tot doel: het opbouwen en beheren van een roerend en onroerend

patrimonium door middel van aankoop, verkoop, huur, verhuring, het verlenen en vestigen van zakelijke rechten zoals erfpacht, opstal, vruchtgebruik, onroerende leasing.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met, betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende: goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van' roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan: en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden: hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle: verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door. inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van; welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000_001. Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd aandelen op naam zonder vermelding van de' nominale waarde.

Inbreng in geld:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

--'Vemr De heer D'HOOGE Hendrik voornoemd,verklaartin

Liehouden aen inbreng te doen geld ten belope van twintigduizend

aan het '

Belgisch euro (¬ 20.000,00), waarvoor hem zesh

Staatsblad onderd aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde. De oprichte verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) zodat alle aandelen volstort zijn.

' Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of reuhtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benuomd, is deze verplicht onder zijn xannoten.! zoakvoonÓens, bestuurders of werknemers een vast xenogonwonndiQer, natuurlijke per000n, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de!

rechtspersoon. !

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Tot statutaire zaakvoerder wordt vuurde duur van de vennootschap benoomd, de heer D'HOOGE Hendrik: vuumoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, mat! inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel uf! gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de!

vereisten voor de stat . !

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende~ beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn Óot. verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wat' toekomen aan de algemene vergadenng. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurst ken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk nptreden

. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vannuten, jaarvergadering genuemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur of op het uur vermeld in del oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur ofop het uur vermeld |ndeopnoep|ng~ Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Bestemming van de wins - Reserve. '

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen ! en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vnurm8gmnnmen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt

~ Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de al e vergadering besluiten dat de winst of een dee ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw |ngrid Van 8peybnoeok, met de mogelijkheid tot in de p/oohyu\aUing, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke ! formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een ^8.T.W.^'nummar, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer D'HOOGE Hendrik de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel ' 68 van het Wetboek van Vennnptoohmppon, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voonno|de! bijzondere rekening gehnudenupnmamxmndavannooVuuhupinoprichtingbij''Landbouwknediet^. agentschap! Eeklo. ; Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen i zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de . gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap. ! De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de' !ga|don. ! Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aongagoonwmrdenvoorreheningvandevonnoo~oh~p

~

!





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011 - Annexes du Moniteur belge







Voor-behaudeD aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte De Notaris, Christian VANHYFTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

à

~

"

L-_-'_-'_--'----'-'--'--'-'--------'-----'- Op de laatste blz. van Luik vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0



NEERGELEGD

25-02- 20-15

RECHTBeg Iv

Ondernemingsnr : 0841374.908

Benaming

(voluit) : HENDRIK D'HOOGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Burkelslag 31, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi - inbreng

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en revisoraal verslag met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen in, uitvoering van artikelen 220-222 van het Wetboek van Vennootschapsrecht. Ingevolge een beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 7 januari 2013 wordt de overdracht van de vermogensbestanddelen goedgekeurd.

Hendrik D'Hooge

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 14.07.2015 15298-0140-015

Coordonnées
HENDRIK D'HOOGE

Adresse
OUDE BURKELSLAG 31 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande