HERA HENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERA HENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.777.133

Publication

26/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UJ 1 13 IA

GRIFFIE

VAN Kaû CHTB t-iANp~LK

1 4 NOV 1013

DEND ~"~` ~+NDE

Ondernemingsnr: 0534.777.1 33

Benaming

(voiuit} : HERA HENA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oud Arenberg 39 A bus 1, 9130 KIELDRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de BVBA HERA HENA overgeplaatst

naar Stedderlo 2G bus 12 te 3600 Genk, Met ingang van 1 november 2013.

Aldus opgemaakt te Genk op 1 november 2013.

Hamerijckx Heidi

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013
ÿþ111111111111f311111 11111 1 11

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GF IFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 MEI 2013

DER NDE

Ondernemingsnr : 539 q'q 4 À S 3

Benaming

(voluit) : HERA HENA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9130 BEVEREN (KIELDRECHT) - Oud Arenberg 39a bus 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de oprichtingsakte der Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HERA HENA", verleden voor notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 28.05.2013, welke akte ter registratie werd

aangeboden, in tegenwoordigheid van haar oprichters, nl. 1) mw. HAMERIJCKX Heidi, wonende te 9130 Beveren (Kieldrecht), Oud Arenberg 39a bus 1 en 2) mw. DE CLERCQ Natalie, wonende te 3010 Kessel-Lo, Willem Coosemansstraat 198;

De verschijners, verzochten mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de handelsvennootschap die zij oprichten onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid volgens Belgisch recht met als naam "HERA HENA", waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 9130 Beveren (Kieldrecht), Oud Arenberg 39a bus 1 en met een maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 EUR werd volledig geplaatst.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven

1) Mw. HAMERIJCKX Heidi, voornoemd, schrijft in op 760 aandelen, waarvan zij 1/3de volstort door inbreng in geld van een bedrag van 4.712,00 EUR;

2) Mw. DE CLERCQ Natalie, voornoemd, schrijft in op 240 aandelen, waarvan zij 1/3de volstort door inbreng in geld van een bedrag van 1.488,00 EUR,

De verschijners verklaren en erkennen dat tot de gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van 6.200,00 EUR werd gestort en dat het totaal van deze storting gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC BANK agentschap Genk op rekening nummer BE29 7350 3320 1064 geopend op 23.05.2013.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling werd overhandigd aan de ondergetekende notaris.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

- Aan mw. HAMERIJCKX Heidi, voornoemd, die aanvaardt : 760 aandelen.

- Aan mw. DE CLERCQ Natalie, voornoemd, die aanvaardt : 240 aandelen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of ais tussenpersoon: uitbating van een restaurant, brasserie, taverne, traiteur, snackbar, broodjeszaak, café, hotel. Verkoop en distributie van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereidde vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel. De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn al dan niet bezoldigd. De vennootschap kan leningen aangaan en borg stellen. De vennootschap kan onroerende goederen bouwen, kopen verkopen en beheren. In het algemeen kan de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Indien de Algemene Vergadering van vennoten daartoe beslist kan de bezoldiging van de zaakvoerder zowel in geld als in natura gebeuren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

- Mw. HAMERIJCKX Heidi, voornoemd, is ais gewone zaakvoerder benoemd voor onbeperkte duur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om 20.00 uur 's avonds.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand maart van het jaar 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 28.05.2013, om te eindigen op 30.09.2014.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heelt bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerders (onder voorbehoud van de neerlegging van een uittreksel dezer ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en de eruit voortvloeiende rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren volmacht te verlenen, met macht van indeplaatsstelling, aan de heer Vereecken Bert, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Spaanskwartier 7a, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, BTW, alsook de administratie van het KBO en de Sociale Kas voor zelfstandigen.

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HERA HENA

Adresse
OUD ARENBERG 39A, BUS 1 9130 KIELDRECHT

Code postal : 9130
Localité : Kieldrecht
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande