HERWEBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERWEBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.691.575

Publication

07/03/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsbla

Mod words 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

GRIFFIE EEt= r1 F. l<

VAN Kt,U~`.-`,:'. :r -

-------

26 FEB 20111

Ondememingsnr : 0840.691.575

Benaming

(voluit) : Herwebo

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huivelde 74, 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 01-02-2014 blijkt:

1. De algemene vergadering aanvaardt unaniem het ontslag als zaakvoerder van de heer Bart Herwege,

nationaal nummer 880803-167-95, wonende te 9240 Zele, Eikenlaan 35, met ingang van 01-02-2014. Een algemene kwijting over zijn mandaat wordt verstrekt.

2.0e algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als zaakvoerder in BVBA Herwebo

vanaf 01-02-2014:

-mevrouw Charlotte Herwege, nationaal nummer 910916-224-09, wonende te 9240 Zele, Huivelde 74. t

Zij aanvaardt haar mandaat.

Getekend: Paul Herwege, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van LuiLg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 23.12.2013 13698-0409-015
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 29.12.2014 14710-0001-014
10/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~Id~l~llll

*11170268*

HI

ID

io

I01~

IN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ortzioraterninganr : $t10, 69/1 , 5 .1- S

Benaming : MGI~~~~®

(bolaio)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Huivelde 74

924) Zele

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris met standplaats te Zele, op zesentwintig oktober tweeduizend en elf neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

Vennoot : 1) de Heer HERWEGE Paul Celesta Joseph, nationaal nummer 64042306535 geboren te Gent op driëentwintig april negentienhonden vierenzestig, (Identiteitskaart nummer : 590-9810542-85, echtgenoot van VAN VVIELE Catharina Maria Hippoliet, geboren te Gent driëntwintig april negentienhonderd vierenzestig, wonende te Zele, Huivelde 74.

Gehuwd onder het het wettelijk stelsel bij gebreke aan huwelijkscontract ongewijzigd

2) de Heer HERWEGE Ward Raimond Elvire, nationaal nummer 89.02.11-117.78, ongehuwd, geboren te Dendermonde op elf februari negentienhonderd negenentachtig, (Identiteitskaart nummer : 590-8157329-43), wonende te 9240 Zele, Durmen 172. Naam: "Herwebo".

Maatschappelijke zetel: 9240 Zele, Huivelde 74.

Doel: a) De vennootschap heeft tot doel:

Algemene aannemingsactiviteiten.

Alle werkzaamheden in verband met de oprichting, inrichting en de afwerking van gebouwen. Het uitoefenen van projectontwikkelaar voor

individuele woningen, industriële gebouwen.

De bouw van individuele 'sleutel op de deur'.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken. Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan

derden van administratieve, organisatorische, sociale,

informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

het beroep van beroepsoprichter de nieuwbouw en voor renovatiewerken

appartementsgebouwen, commerciële

huizen of appartementen volgens de formule

en

van.

en

Luik - Vervolg

Zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke

andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen,

samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Voor-

behouden

abri het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

LUJk l - Vervolg

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZENDZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt

vertegenwoordigd door HONDERD (100,-) aandelen zonder nominale waarde.

a) De Heer Herwege Paul, voornoemd, verklaart in te schrijven op

50 aandelen voor een bedrag van 9.300,00E door een inbreng in

geld te doen van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (3.100,00).

b) De Heer Herwege Ward, voornoemd, verklaart in te schrijven op 50 aandelen voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD (9.300,00) door een inbreng in geld te doen van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (3.100,00).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot gewone zaakvoerders voor onbeperkte duur worden met eenparigheid benoemd:

Tot gewone zaakvoerders voor onbeperkte duur worden met eenparigheid benoemd:

De Heer Paul Herwege, voornoemd :

De heer Ward Herwege, voornoemd ;

De Heer Bart Herwege, nationaal nummer 88080316795,-

wonende te Zele, Eikelaan 35.

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend Bestemming van het resultaat: a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien

Voorbehouden aari het Bolgisch Staatsblad

en

in

jaar. dertien.

op Het

één

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota ris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - vervolg

dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle "reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorbehouden aai het B'elglsch Staatsblad

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL Notaris Christiane Denys

Tegelijk hiermee

oprichtingsakte. neergelegd: expeditie van de

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 28.01.2016 16032-0271-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 16.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0433-015

Coordonnées
HERWEBO

Adresse
HUIVELDE 74 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande