HET BOUWTEAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET BOUWTEAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.696.473

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14216-0500-015
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.06.2013 13246-0038-016
18/02/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9000 Gent, New Orleansstraat 24A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 4 februari 2013, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HET BOUWTEAM", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, New Orleansstraat 24A, BTW BE 0824.696.473 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de beslissing van het bestuursorgaan van 28 september 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 oktober daarna, 10148997, om de zetel te verplaatsen naar 9000 Gent, New Orleansstraat 24A, te bevestigen.

TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders, opgesteld op 30 januari 2013, waarin hij zijn voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 30 november 2012, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden.

De aandeelhouders erkennen vooraf die staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op deze verslagen en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en pasdiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren. DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 november 2012, goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3, van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het negende besluit.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de wijze van overdracht van aandelen te vervangen door hetgeen wettelijk voorzien is: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 8, van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het negende besluit.

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het bestuur van de vennootschap aan te passen aan de huidige praktijk en te wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van de artikelen 10 en 11, van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het negende besluit, en een nieuw artikel 11 bis.

ZEVENDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het vrijwillig ontslag van de statutair zaakvoerder, de Heer DEGRAEVE Philippe, van 31 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 september daarna, 12160348, te bevestigen en hiertoe de benoeming in het oude artikel 10 van de statuten te verwijderen uit de statuten.

ACHTSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de beschrijving van de algemene vergadering de verduidelijken en uit te breiden: hiertoe wordt de bestaande tekst van de artikel 14, van de statuten vervangen door de tekst, zoals opgenomen in het negende besluit.

NEGENDE BESLUIT







Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 6 FEB. 2013

RECHTBANK VGENVT,

KOOPHAN F¢

Ondernemingsnr : 0824.696A73

Benamîng

(voluit) HET BOUWTEAM

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de voorgaande beslissingen, de desbetreffende artikelen als volgt te wijzigen of aan te vullen:

Artikel 2 (eerste zin)

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9000 Gent, New Orleansstraat 24A.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in

het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-het (laten) optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten;

-het (laten) uitvoeren van algemene bouwwerken;

-het (laten) uitvoeren van renovatie- en/of voltooiingswerken;

-het (laten) optrekken van (al dan niet geprefabriceerde) woningen;

-het (laten) uitvoeren van dakwerkzaamheden, hieronder begrepen doch niet beperkt tot dakschrijnwerken,

dakdichtingswerkzaamheden, het plaatsen/herstellen/verwijderen/vervangen/en dergelijke meer, van goten en

afvoeren, het plaatsen/herstellen/verwijderen/vervangen/en dergelijke meer, van (velux)ramen in daken;

-het (laten) uitvoeren van voegwerken en reinigen van gevels;

-het (laten) uitvoeren van elektriciteitswerken;

-het (laten) uitvoeren van sanitaire werken, van loodgieterij, en het

plaatsen/herstellen/verwijderen/vervangen van CV-verwarmingen;

-het (laten) uitvoeren van betegelingswerken van vloeren en wanden, alsook het (laten) uitkleden van gevels;

-de studie omtrent, en het (laten) uitvoeren van intelligente energietechnieken, ventilatietechnieken, en isolatietechnieken;

-het (laten) aanleggen van terassen, opritten en parkings, alsook het (laten) plaatsen van afsluitingen, grondwerken in het algemeen;

-in algemeenheid, alle aannemingen en onderaannemingen van bouwwerken, inclusief grond- en metselwerken, aile beton-, metaal- en houtconstructies, de uitrusting van terreinen, en de inrichtingen en afwerking van gebouwen;

-alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop van onroerende goederen, het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium met inbegrip van het verkavelen, het bouwen, het verbouwen, het renoveren, het onderhouden en het verhuren van allerhande onroerende goederen, alsook alle handelingen met betrekking tot bouwpromotie

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële , financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreekse verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch van aanwijzende aard.

Artikel 8

Op straffe van nietigheid mogen de aandelen niet worden overgedragen onder levenden dan met de toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen (i) aan een vennoot, of (ii) aan de echtgenoot van de overdrager, of (iii) aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdragende vennoot.

De overgang van aandelen wegens overlijden wordt beheerst door dezelfde regels als die die gelden voor de overdracht onder levenden,

In geval van overdracht die ingevolge dit artikel is onderworpen aan de goedkeuring van de vennoten dient de vennoot die één of meer aandelen wenst over te dragen, of dienen desgevallend de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die één of meer aandelen verwerven, de zaakvoerder van de vennootschap hiervan in kennis te stellen bij een aangetekend schrijven. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, dient, in geval van overdracht onder levenden, de prijs, de identiteit van de overnemer en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren mee te delen aan de zaakvoerder.

Van zodra hij dit schrijven heeft ontvangen, roept de zaakvoerder een algemene vergadering bijeen om te beslissen over de voorgestelde overdracht.

ln geval van weigering van de goedkeuring dienen de andere vennoten binnen twee maanden te rekenen van de dag waarop de algemene vergadering werd gehouden, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd aan te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat ze reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De prijs van de overdracht wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de algemene vergadering goedgekeurd, behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen.

De aandelen die binnen twee maanden te rekenen vanaf voornoemde algemene vergadering niet door de andere vennoten zouden zijn gekocht overeenkomstig dit artikel worden geldig overgedragen aan de door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen. De regeling van artikel 252 van het Wetboek van vennootschappen is van toepassing indien een erfgenaam, legataris of andere rechtverkrijgende van aandelen die overgaan bij overlijden, niet wordt toegelaten door de algemene vergadering.

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder In naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te steilen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs Indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 11 bis: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van het Wetboek van vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Artikel 14

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeenheid van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Met "regelmatig samengestelde algemene vergadering" wordt bedoeld de algemene vergadering waarbij alle formaliteiten met betrekking tot de oproepingen van de nodige deelnemers correct zijn uitgevoerd.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden van de algemene vergadering uit. Hij kan die niet overdragen.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid doch verliest dan het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in die vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan."

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten

ELFDE BESLUIT

De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer CLAERHOUT Nicolas, advocaat, kantoorhoudende in 9968 Oosteeklo, Molenhoek 12, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk

Voor- behoorden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondememingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

Steven Verbist (geassicieerd notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 4 februari 2013.

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-~

Vo beho

aan

Belg Staat

111 iï1 i'11' '1'1 1' 1111 1i11 'i1 '11

*121603k6"

NEERGELEGD

1.7 SEP, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAF firt TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0824.696.473

Benaming

(voluit) ; Het Bouwteam

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : New Orleansstraat 241e 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders - benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 31 augustus 2012:

Met ingang op 31 augustus 2012 aanvaardt de algemene vergadering het vrijwillig ontslag van de volgende zaakvoerders: dhr Philippe Degraeve, dhr Jonathan Degraeve, Mevr Anja Thomas en dhr Leopol Goormachtigh.

Met ingang op 31 augustus 2012 worden als nieuwe zaakvoerders benoemd, en dit voor onbepaalde duur: dhr Dany De Soomer, woonachtig in 9160 Lokeren, Rechtstraat 372 en dhr Kurt Wante, woonachtig in 9240 Zele, Oude Kouterdreef 116, De uitoefening van deze mandaten is niet bezoldigd.

dhr Dany De Soomer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.08.2012 12504-0191-010
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 02.07.2012 12240-0053-010
09/06/2011
ÿþMotl 2,0

ti`

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0824696473 Benaming

(voluit) : HET BOUWTEAM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : New Orleansstraat 24 bus A, 9000 Gent

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij buitengewone algemene vergadering van 1 april 2011 werd beslist om vanaf diezelfde datum aan Dhr. Van Tornhout Kevin, wonende te Vierweegsestraat 67/A te 9032 Wondelgem, ontslag te verlenen als zaakvoerder.. Er wordt hem volledige kwijting verleend voor zijn gevoerde beleid.

Degraeve Philippe

Zaakvoerder

Ilement

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Coordonnées
HET BOUWTEAM

Adresse
NEW ORLEANSSTRAAT 24, BUS A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande