HET NIEUWSHUIS

Société en commandite simple


Dénomination : HET NIEUWSHUIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.492.546

Publication

09/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. V " 2071

Griffie Rechtbank van Koophandel

ta Lets : ie

Ondernemingsnr: 0838.492.546

Benaming (votuit) : HET NIEUWSHUIS

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Koppelstraat 37

3060 Bertem

Onderwerp akte :CV: KAPITAALVERHOGING - OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP BENOEMING ZAAKVOERDER - AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN VOLMACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "HET NIEUWSHUIS", met maatschappelijke zetel te 3060; Bertem, Koppelstraat 37, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 22 september 2014, welk proces-verbaal werd neergelegd ter registratie, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden :

Eerste beslissing

De vergadering besloot met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met, achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) om het kapitaal te brengen van zesduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 6.250,00) op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

De vergadering besloot dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van driehonderd (300) aandelen van dezelfde aard en die; dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen; pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van achtenzestig euro vijfenzeventig cent (¬ 68,75) per: :; aandeel, waarvan:

(i) tweeënzestig euro vijftig cent (¬ 62,50) per aandeel zal geboekt worden op de rekening "Kapitaal",i hetzij in totaal achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00); en,

(H) zes euro vijfentwintig cent(¬ 6,25) per aandeel zal geboekt worden op de rekening "Uitgiftepremies", hefrij in totaal duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.875,00).

Op ieder aandeel zal onmiddellijk gestort worden in kapitaal tot beloop van twintig procent (20 %). Het; bedrag van de uitgiftepremie zal onmiddellijk volledig worden gestort.

Tweede beslissing '

1. Vervolgens hebben de vennoten voormeld sub 1 en 2, verklaard volledig op de hoogte te zijn van dei statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de driehonderd (300), nieuwe aandelen van de Vennootschap, tegen de prijs van achtenzestig euro vijfenzeventig cent(¬ i 68,75) per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- De heer LOENS Eric, vennoot voormeld sub 1, ten belope van tweehonderd zeventig (270) aandelen; j - Mevrouw HAVET Lut, vennoot voormeld sub 2, ten belope van dertig (30) aandelen.

2. De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering erkenden dat

(i) op ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, gestort is in kapitaal, ten belope van twintig ü procent (20%); op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van drieduizend zevenhonderd; vijftig euro (¬ 3.750;00); en,

(ii) de daarbijhorende uitgiftepremie, ten belope van honderd procent (100 %) werd gestort, hetzij in totaal duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.875,00).

e.

3. De inbrengen in geld werden gestort op een bijzondere rekening met nummer BE52 0882 6707 1206 op naam van de vennootschap bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

kredietinstelling op 19 september 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

Derde beslissing

De vergadering stelde vast en verzocht mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder vermelding van waarde.

Vierde beslissing

De vergadering besloot het volledige bedrag van de uitgiftepremie, zijnde duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.875,00), te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

De vergadering besloot het kapitaal van de Vennootschap een tweede maal te verhogen met duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.875,00), om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op zesentwintigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 26.875,00), door incorporatie van het volledige bedrag van de uitgiftepremie in het kapitaal en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelde vervolgens vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van duizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.875,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesentwintigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 26.875,00), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing

e) De vergadering nam kennis van het verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen omzetting van de vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij een staat van actief en passief gevoegd is die niet ouder is dan drie maanden, en van het bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS -BEDRIJESREVISOREN", met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 51, hier vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, betreffende deze staat van actief en passief en over de hierna beschreven omzetting,

Het besluit van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, aangesteld door de zaakvoerder van de COMM. V HET NIEUWSHUIS, heeft met het oog op de omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 juni 2014, onderzocht. Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto,actief volgens de staat van activa en passiva bedraagt ¬ 6.875,00 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 6.250, 00.

Alvorens tot de omzetting over te gaan zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 20.625 om het te brengen op ¬ 26.875,00. Deze kapitaalverhoging zal doorgevoerd worden als volgt:

- inbreng in speciën ten bedrage van ¬ 18.750, 00, waarvan ¬ 3.750, 00 volgestort, met uitgifte van 300 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

- incorporatie van een uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 1.875, 00, dewelke volledig wordt volgestort.

Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap ¬ 26.875,00 bedragen, volgestort ten bedrage van ¬ 91,875,00, vertegenwoordigd door 400 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Aldus zal voldaan zijn aan de vereisten inzake minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Wij wijzen op de toepassing van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingevolge dit artikel is het bestuursorgaan van de vennootschap die wordt omgezet hoofdelijk gehouden tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimum bedrag van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Boom, 15 september 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bederevisor"

Beiden verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Leuven.

b) Vervolgens besloot de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de juridische vorm

van de vennootschap om te zetten van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze behoudt dezelfde benaming en dezelfde zetel.

Er wordt geen enkele wijziging gebracht, noch aan haar doel, noch aan de duur, noch aan het

bedrag van het kapitaal, noch aan de reserves, noch aan het aantal of aan de persoon van de

vennoten, noch aan de activa en passiva bestanddelen.

De vennootschap behoudt haar hierboven aangehaalde ondernemingsnummer.

Er werd daarbij aangestipt dat de omzetting geschiedt:

a) overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

b) onder het regime voorzien door artikel 121, paragraaf 1 van het wetboek der registratierechten en artikel 211, paragraaf 2 van het wetboek der inkomstenbelastingen;

c) overeenkomstig artikel 11 van het B.T.W.-wetboek.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 juni 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de revisor,

Deze omzetting zal zijn uitwerking hebben te rekenen vanaf 22 september 2014_

De algemene vergadering stelde vast dat de omgezette vennootschap geen nieuwe vennootschap is, doch wel de voortzetting van de reeds vroeger bestaande vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, zonder dat enige wijziging aan actief en passief werd gebracht.

Het kapitaal van zesentwintigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 26.875,00) wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde, te overhandigen aan de vennoten, eigenaars vôôr de omzetting a rato van één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één aandeel van de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Zesde beslissing

Vervolgens heeft de algemene vergadering de statuten gewijzigd en bij algemeenheid van stemmen de nieuwe tekst ervan vastgelegd.

De te publiceren artikelen luiden als volgt

1) De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam el-IET NIEUWSHUIS»

2) De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3060 Bertem, Koppelstraat 37.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

Het verrichten van diensten op vlak van redactie in de ruimste zin, zowel als verantwoordelijke voor de bewerking van inhoud van publicaties allerhande zoals voor kranten, tv-programma's, boeken tijdschriften, websites en andere media, alsook de feitelijke bewerking van de inhoud;

Het verrichten van diensten als hoofdredacteur, redactiechef of eindredacteur in de ruimste zin;

De productie, uitwerking en uitzending van televisieprogramma's voor nationale, regionale en lokale zenders;

De productie en uitwerking van radio- en videoprogramma's;

Het aanmaken van commerciële audio- en videoproducties;

De activiteit van onafhankelijk productiehuis;

De activiteit als regisseur;

Het uitoefenen van alle journalistieke activiteiten voor diverse media in de ruimste zin, zowel

geschreven, audiovisueel als via internet;

Het leveren van alle andere handelingen die verband houden met de journalistiek en verslaggeving. Dit omvat onder meer en niet beperkend het vergaren, bewerken en verspreiden van journalistieke gegevens, op alle mogelijke manieren, zowel in binnen- als in buitenland;

Het schrijven en uitgeven, denken, uitwerken en materialiseren van boeken, artikels in tijdschriften en kranten en alle andere soorten teksten en scenario's met inbegrip van alle publicaties van journalistieke, promotionele, informatieve of culturele aard;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van l u k B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mad 11.1

Het verrichten van diensten in de mediasector en dienstverlening met betrekking tot

audiovisuele middelen, dit alles in de ruimste zin van het woord. Dit omvat eveneens het deelnemen aan uitzendingen voor de audiovisuele media in binnen- en buitenland;

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, trading, in- en uitvoer van geschreven teksten, klank-, film-, video- en televisieproducties en  programma's, shows, spektakels, alsook van alle goederen en producten die hiermee verband houden;

- Alle verrichtingen met betrekking tot vertaling en/of aanpassingen van teksten voor aile doeleinden, voor zover de wet dit toelaat;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de ruimste zin van het woord;

Het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken, logos, bedrijfsbrochures, affiches en aanverwante producten, en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal,

instrumenten, hard- en software;

- Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het besturen van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, afgevaardigd-bestuurder of gedelegeerd-bestuurder, zaakvoerder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed;

- Het optreden als volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen;

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

- Het deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier, alsook het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd;

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

- Het ontwikkelen, aan- en/of verkopen, in licentie nemen en/of geven van concepten, merken, octrooien, knowhow, concessies en distributierechten en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis, zoals onder meer inzake de financiële, commerciële, operationele aspecten van de bedrijfsvoering;

De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

- Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel in België als in het buitenland;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden, De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

5) Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zesentwintigduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 26.875,00), dat verdeeld is in vierhonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



r -(400) aandelen zonder Waanduiding van« nominale waarde, die ieder één 400sté van -de waarde-vertegenwoordigen.

6) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, Niet-statutaire zaakvoerder: de heer Goens Eric, wonende te 3060 Bertem, Koppelstraat 37.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten,

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

7) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand december om achttien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de

eerstvolgende werkdag gehouden. ,

8) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30'juni van ieder daaropvolgend jaar.

9) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd niet aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Zevende beslissing

De omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelde een einde aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, de heer Goens Eric, voornoemd.

De algemene vergadering verleent hem décharge voor de door hem gestelde bestuursdaden De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de uitoefening van het mandaat sinds 01 juli 2014.

Niettemin werd de heer Goens Eric, voornoemd, door de instrumenterende notaris uitdrukkelijk gewezen op het bepaalde in artikel 786 van het Wetboek Vennootschappen luidend als volgt: "ln geval van omzetting van ,.., een gewone commanditaire vennootschap, blijven ... de beherende vennoten .., ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van voor het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76.",

Achtste beslissing

Rekening houdend met de besliste omzetting van de vennootschap en om in overeenstemming te zijn met de nieuwe artikelen van de statuten, besliste de algemene vergadering met ingang van 22 september 2014 te benoemen tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: de heer Goens Eric, wonende te 3060 Bertem, Koppelstraat 37, die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Voormeld mandaat is van onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn.

Negende beslissing

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bruno Van Damne

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- verslag revisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

011110

11

IIV

NEERGELEGD

1 0 OKT, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDEtregflGENT

Ondernemingsnr : 0838.492.546

Benaming

(voluit) : HET NIEUWSHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Steendam 72 c - 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

"

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder d.d. 30/04/2013 wordt de zetel van de vennootschap met

ingang van 01/05/2013 naar het volgende adres verplaatst:

Koppelstraat 37 3060 Bertem

Gedaan te Gent, op 30/04/2013

Getekend:

De heer Eric Goens Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 11111011111101111 ~I

*12101521*

Ondernemingsnr : 0838.492.546

Benaming

(voluit) : HET NIEUWSHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Winkelstraat 61 - 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Ingevolge de beslissing van de zaakvoerder d.d. 30 april 2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap met ingang van I mei 2012 verplaatst wordt van de Winkelstraat 61 te 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize), naar het volgende adres:

Steendam 72 c

9000 Gent

Opgesteld te Herzele (Steenhuize-Wijnhuize),

Getekend:

De heer Eric Goens

Zaakvoerder



MM'



vc behc

aar

Belt Staal

Oudenaarde

25ME12012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

*11119729*

Onderne ningsnr : O S ' S 4.92- 5 4

" Benaming

HET NIEUWSHUIS

4

Oudenaarde

1 1 AUG. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Winkelstraat 61 - 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 12 juli 2011 dat:

1. De heer Eric GOENS, geboren te Nieuwpoort, op 21 april 1969, wonende te 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize), Winkelstraat 61;

2. Mevrouw Lut NAVET, geboren te Leuven op 14 mei 1982, wonende te 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize), Winkelstraat 61;

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming van "Het Nieuwshuis", met zetel te 9550 Herzele (Steenhuize-Wijnhuize), Winkelstraat 61.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger:

- Het verrichten van diensten op vlak van redactie in de ruimste zin, zowel als verantwoordelijke voor de bewerking van inhoud van publicaties allerhande zoals voor kranten, tv-programma's, boeken tijdschriften, websites en andere media, alsook de feitelijke bewerking van de inhoud;

- Het verrichten van diensten als hoofdredacteur, redactiechef of eindredacteur in de ruimste zin; -De productie, uitwerking en uitzending van televisieprogramma's voor nationale, regionale en lokale zenders;

-De productie en uitwerking van radio- en videoprogramma's;

-Het aanmaken van commerciële audio- en videoproducties;

-De activiteit van onafhankelijk productiehuis;

-De activiteit als regisseur;

-Het uitoefenen van alle journalistieke activiteiten voor diverse media in de ruimste zin, zowel geschreven,

audiovisueel als via internet;

-Het leveren van alle andere handelingen die verband houden met de journalistiek en verslaggeving. Dit

omvat onder meer en niet beperkend het vergaren, bewerken en verspreiden van journalistieke gegevens,

op alle mogelijke manieren, zowel in binnen- als in buitenland;

-Het schrijven en uitgeven, denken, uitwerken en materialiseren van boeken, artikels in tijdschriften en

kranten en aile andere soorten teksten en scenario's met inbegrip van alle publicaties van journalistieke,

promotionele, informatieve of culturele aard;

-Het verrichten van diensten in de mediasector en dienstverlening met betrekking tot audiovisuele middelen,

dit alles in de ruimste zin van het woord. Dit omvat eveneens het deelnemen aan uitzendingen voor de

audiovisuele media in binnen- en buitenland;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de creatie, realisatie, organisatie, uitvoering, productie, distributie, trading, in- en uitvoer van geschreven teksten, klank-, film-, video- en televisieproducties en  programma's, shows, spektakels, alsook van alle goederen en producten die hiermee verband houden;

-Alle verrichtingen met betrekking tot vertaling enlof aanpassingen van teksten voor alle doeleinden, voor zover de wet dit toelaat;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met communicatie in de ruimste zin van het woord;

Op de laatste blz. van luíkl3 vernielden : Recto : Naam en hnedani.3heid van de insti amer''terende notaris hel ii van de peiselain(en)

bevae0 de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenNooidcgen

»Es!? . Naam en handte',ening

iy

" -Het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken, -logos, bedrijfsbrochures, affiches'en aanverwante producten, en dit alles in de ruimste zin van het woord; -Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

-Het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

-Het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

-Het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

-Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, het besturen van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, afgevaardigd-bestuurder of gedelegeerd-bestuurder, zaakvoerder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed;

-Het optreden als volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen;

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

-Het deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier, alsook het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd;

-Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties;

-Het ontwikkelen, aan- en/of verkopen, in licentie nemen en/of geven van concepten, merken, octrooien, knowhow, concessies en distributierechten en aanverwante immateriële duurzame activa;

-Het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering en dit in de ruimste betekenis, zoals onder meer inzake de financiële, commerciële, operationele aspecten van de bedrijfsvoering;

-De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

-Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel in België als in het buitenland;

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

VENNOTEN

De heer Eric GOENS, voorgenoemd comparant, treedt op als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk, en is aangewezen als niet statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Hij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 juli van ieder jaar en wordt afgesloten op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op heden en wordt uitzonderlijk afgesloten op 30 juni 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden i aan het Belgisch Staatsblad

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd vijftig (6.250,00) EURO, in te brengen als

volgt:

- door de heer Eric GOENS: vijfduizend zeshonderd vijfentwintig (5.625,00) euro;

- door mevrouw Lut NAVET: zeshonderd vijfentwintig (625,00) euro;

Als vergoeding voor deze inbrengen heeft de heer Eric GOENS recht op negentig (90) aandelen, en heeft mevrouw Lut NAVET recht op tien (10) aandelen.

De honderd (100) aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

Eric GOENS,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte





























Op de laatste hiz. van,Illuik B vermeiden Recto Niaam en hoedaneeiej van de Instrumenterende notaris, netzif van de pereo(o)n(en) bevoegd de rechtspereoon ten aanzien van derden te ve.nagenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
HET NIEUWSHUIS

Adresse
STEENDAM 72C 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande