HILAL VLEESWAREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILAL VLEESWAREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.213.911

Publication

24/10/2013
ÿþ Mad Wo1d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vc beh(

aar

Bei( Staal

IIIllIUUI11Vu

i II(

Ondernemingsnr : 0882.213.911

Benaming

(voluit) : HILAL VLEESWAREN

(verkort) :



NEERGEL Ee,7,D

1 5 OKT. 2013





FzC~? Ti, vf" dt',r,

KC~GPi~ ~.. "__FF r ;:'t'r

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bevelandstraat 18, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 01109/2013 werd unaniem beslist om:

- De maatschappelijke zetel van I-lital Vleeswaren bvba met onmiddellijke ingang fe verplaatsen naar Dendermondesteenweg 923 - 9070 Destelbergen.

Mevlut Taslidere

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2013
ÿþ4

Mod Word 11.1

11f1 i, ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Bevelandstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING - NAAMSWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lien Couck te Aalst op 23 juli 2013, geregistreerd te Aalst I op 30 juli 2013, boek 940, blad 36, vak 17, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Y.H." waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Bevelandstraat 18, met ondernemingsnummer 0882.213.911.

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen, de volgende beslissingen genomen:

1. Doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2013 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders en de staat van activa en passiva zullen in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel vier van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Oe vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Re uitbating van een slagerij en alle activiteiten die ermee verband houden. De bereiding en de handel, de aan- en verkoop van verbruiksgoederen, zowel eetbare als niet-eetbare, door groot- en kleinhandel, met inbegrip van in- en uitvoer als hoofdhandelaar, commissionair, vertegenwoordiger of tussenpersoon. De bereiding en de handel, de aan- en verkoop als traiteur van allerlei klaargemaakte mee te nemen en aan huis te bezorgen schotels.

- Het slachten van vee, het versnijden en verwerken van vlees

- De schoonmaak onder alle vormen evenals de desinfectie van huizen, van handels-, industriële en publieke lokalen, van openbare ruimtes, van meubilair en inboedel en van allerlei diverse zaken onder meer kantooruitrusting.

- Het ter beschikking stellen van personeel, de verhuring ervan met of zonder materieel.

- Het bedrijven van alle horeca-activiteiten, het uitbaten, het beheer en de inrichting van hotels, restaurants, bars, tearooms, drankgelegenheden, verbruikssalons, tavernes (snack-cafés), cafetaria, feestzalen, cafés, clubs, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van (feest)zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van aile diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

De groot- en kleinhandel in deze artikelen en alle daarmee verband houdende voorwerpen en activiteiten, de aan- en verkoop, de studie, fabricage, invoer, uit- en doorvoer van dezelfde artikelen.

De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst, de organisatie van banketten en feestelijkheden.

- De productie, de bereiding, handel, import en export, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alle mogelijke koude en warme gerechten, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

- Aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van aile voertuigen, motoren, en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook aile producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden.

Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen, wissel- en hulpstukken_van_motorvoertuigen,.brandstoífen,_ en _smeermiddelen,industriëla _oliën _en uetproducten;_Llitbating Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i r

Ondernemingsar : 0882.213.911 Benaming

(voluit) : Y.H.

(verkort) :

NEERGELEGD

1 s AUG. 2013

RENK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen.

- Alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven,

- Optreden als handelstussenpersoon."

2.Naamswijziging van "Y.H." in "Hilal Vleeswaren"

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen naar "1-lilal Vleeswaren" vanaf heden. Hiertoe wordt artikel één van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Hilai Vleeswaren",

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

3, Volmacht voor de coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Olivier Van Maele en Lien Couck, te Aalst, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijKe bepalingen ter zake.

4. Machtiging van de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren,

5. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Gerrit Lambert, te 9031 Gent(Drongen), Gaverlandstraat 73, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Lien Couck

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerders

- staat van activa en passiva

-

gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþ!Md Wied 11.5

!:S

11 ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

*13106899*

Ondernemingsnr : 0882.213.911

Benaming

(voluit) : Y.H.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijkheid

Zetel : Brugsesteenweg 6, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder Overdracht aandelen  Wijziging Maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 27/06/2013 werd unaniem beslist dat :

1. Over te gaan tot ontslag van Kimet Dogan, wonende te 9000 Gent, Brugsesteenweg 6. Er wordt algehele kwijting gegeven voor de periode van haar mandaat.

2. Kandil Serdal en Taslidere Mevlut worden benoemd tot zaakvoerders.

3. Mevrouw Kimet Dogan draagt haar 100 aandelen over aan

a. Kandil Serdal, Bevelandstraat 16 te 9000 Gent (50 aandelen)

b, Taslidere Mevlut, Ledebaan 34 te 9300 Aalst (50 aandelen)

c. Kandil Serdal en Taslidere Meviut aanvaarden elk 50 aandelen.

4. De maatschappelijke zetel van Brugsesteenweg 6, 9000 Gent wordt verplaatst naar Bevelandstraat 18 te 9000 Gent,

Kandil Serdal Taslidere Mevlut

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

~ k 'GELEGD

RECHT KOOPHAN

VAN

E GENT

Itipagtifüithut Bëtgiseh Sfâffsbldd- Ir/O'712013 =`Annexés-du MóriiteurTielge

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 13.06.2013 13178-0458-022
07/03/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEHUELEUU

2 6 FEB. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAI4'WE GENT

rf

11,111

*13039081*

Ondernemingsnr : 0882.213.911

Benaming

(voluit) : Y.H.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijkheid

Zetel : Zwijnaardsesteenweg 722, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder  Overdracht aandelen  Wijziging Maatschappelijke zetel

Bij bijzondere algemene vergadering van 29/01/2013 werd unaniem beslist dat

1. Over te gaan tot ontslag van Yusuf Dogan, wonende te 9000 Gent, Brugsesteenweg 6, Er wordt algehele kwijting gegeven voor de periode van zijn mandaat,

2. De heer Yusuf Dogan draagt zijn 75 aandelen over aan Kimet Dogan, mevrouw Kimet Dogan aanvaardt de 75 aandelen.

3. De maatschappelijke zetel van Zwijnaardsesteenweg 722, 9000 Gent wordt verplaatst naar Brugsesteenweg 6 te 9000 Gent,

Dogan Kimet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 23.10.2012 12614-0533-013
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.01.2012, NGL 25.01.2012 12018-0469-012
02/03/2015
ÿþVoor-

behoude aan het Beigiscr

Staatsbh

hlcd Word 11.1

Ondememingsnr : 0882113.911

Benaming

(voiuiij : HILAL VLEESWAREN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Dendermandesteenweg 923, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij bijzondere algemene vergadering van 30/09/2014 werd unaniem beslist om:

- Ontslag van de zaakvoerder Kandil Serdal met onmiddellijke ingang per 30/09/2014. Hem wordt volledige kwijting verleend voor zijn mandaat als zaakvoerder.

- Al zijn aandelen werden ook overgedragen aan de zaakvoerder Taslidere Meviut. Na de overdracht bezit Kandil Serdal nog 10/100] aandelen.

- De maatschappelijke adres wordt eveneens verplaatst naar.

Industrieweg 122 BLOK E - BUS A4, 9032 Wondelgem (GENT).

Mevlut Taslidere

Zaakvoerder

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie V

{

oftemo

Op de laatste bic. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.09.2010, NGL 09.12.2010 10629-0238-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 01.09.2016 16571-0503-013

Coordonnées
HILAL VLEESWAREN

Adresse
INDUSTRIEWEG 122 BLOK E - BUS 4A 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande