HISTOIRE DEUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HISTOIRE DEUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.412.806

Publication

02/01/2014
ÿþ mod 11.1



~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ta1J1J1 iw

KI E~ 1- FI; e~D

1 8 BEC. 2013

i;Gï.i-ÍiS.ti:i. ":r`,N

KOOPstiffie.

t

Ondememingsnr: q J "i-I 1, O®

Benaming (voluit) : Histoire Deux

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Kruisken 11

9991 Maldegem (Adegem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeuien met standplaats te Zomergem op 10/12/2013, heden aangeboden ter registratie dat :

1. Mevrouw HAERS Karline Elianne Andrea, geboren te Eeklo op vijfentwintig januari negentienhonderd

il achtenzestig, (identiteitskaartnummer: 591-8700329-16 - rijksregistemummer: 68.01.25-228.69), ongehuwd,

wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Murkel 18.

En

2. De Heer LAMBERT Pieter Frans Jan, geboren te Eeklo op vijf december negentienhonderd vijfentachtig, (identiteitskaartnummer, 591-4241654-43 - rijksregistemummer: 85,12.05-361.97), ongehuwd, wonende te 9990 Maldegem, Kleitkalseide 206.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Histoire Deux" hebben opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem (Adegem), Kruisken 11.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het verlenen van allerhande diensten, advies, consultancy aan natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van algemeen management, organisatie, strategie, marketing en personeelsbeleid, alsook commercieel, operationeel, juridisch en financieel advies en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Het waarnemen van interim management, actief of niet actief bestuurderschap en crisis management voor vennootschappen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, sales en marketing activiteiten stellen, alsook tussenpersoon in het algemeen in roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijkendie rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

111

z

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag in België en in het buitenland, allerhande opleidingen en cursussen geven, seminaries, voordrachten, presentaties en workshops in de meest ruime zin van het woord, organiseren.

De vennootschap mag de aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking. Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders, zaakvoerder(s) en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband, geheel of gedeeltelijk verband met haar met maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen, doch enkel van aanwijzende aard

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal;

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie waarde van één honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur (18u00) op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er zullen geen andere zaakvoerders worden benoemd, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder

Bevoegdheid:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zaakvoerder:

Werd aangesteld aan als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de

vennootschap: Mevrouw Haers Karline, voornoemd.

Boekjaar:

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'-,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober (1/10) van een lopend jaar en eindigt op dertig september (30/09) van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan

Vereffening:

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars maken in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

Eerste boekjaar eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend vijftien (0312015). Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en sluit af op dertig september tweeduizend veertien (30/09/2014).

Voor eensluidend analytisch uittreksel Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- eensluidend afschrift akte

- bankattest

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HISTOIRE DEUX

Adresse
KRUISKEN 11 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande