HODHOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HODHOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.926.425

Publication

15/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-10-2014

Griffie

*14309415*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563926425

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

HODHOD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de oprichtingsakte verleden op 10 oktober 2014 voor Jean De Groo, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN , met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, eerstdaags neer te leggen ter registratie, blijkt dat

De heer El-Saidy, Mohamed Fekry, geboren te Damanhour (Egypte) op 18 november 1953, gedomicilieerd en verblijvende te Palm Jumeirah (Verenigde Arabische Emiraten), Shoreline Apartment, Al Tamr Building 15, Apartment 601, P.O. BOX 75437, echtgenoot van mevrouw Auda, Mahroussa en de heer El-Saidy, Ahmed, ongehuwd, niet wettelijk samenwonend, geboren te Gent op 20 mei 1982, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Heernislaan 91, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  HODHOD , met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Limburgstraat 68, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Dat het kapitaal volstort is.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HODHOD".

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Limburgstraat 68.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. De vennootschap kan derhalve ook contracten van onroerende leasing afsluiten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

Onderwerp akte :

Limburgstraat 68 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. het beheer, de verrichtingen en de uitbating van sportieve vrijetijdsbesteding en alle hierbij horende activiteiten. Het verhandelen en verhuren van sportartikelen, kleding en producten behorende tot de sector van sport en lichaamsverzorging;

5. het verkopen van drank- en voedingsproducten;

6. het uitbaten van drankgelegenheden, het verschaffen van, snacks en het verrichten van aanverwante bedrijvigheden;

7. dienstverlening bij en uitvoering van ontsmettingen, wegnemen van hinderlijke geuren, ratten- en ongediertebestrijden in de ruimste zin van het woord, het hygiënisch reinigen en begassen van zowel private- openbare- als nijverheidsgebouwen, installaties, opbergplaatsen, transportmiddelen en roerende goederen, zonder enige beperking, noch van aard, noch van plaats van uitvoering;

8. het organiseren en/of geven van opleidingen, trainingen en adviezen en cursussen die verband houden met hygiëne en ongediertebestrijding in de meest ruime zin;

9. controle, expertises, vaststellingen, metingen en analyses die verband houden met voornoemde activiteiten;

10. fabricatie, aankoop, verkoop, invoer en uitvoer van voedingswaren, landbouwproducten, chemicals, producten en toestellen bestemd voor industriële en huishoudelijke hygiëne en ongediertebestrijding, evenals het stockeren ervan in pakhuizen;

11. het organiseren van evenementen, concerten, party s en fuiven;

12. uitbating van cafetaria, eethuis, tearoom, café, taverne, brasserie, snackbar, dancing, discotheken, clubs en night-clubs, feestzalen, hotels, motels, restaurants, broodjeszaken en ijssalons, kortom alle activiteiten in de horecasector met inbegrip van de verkoop van tabak- en rookwaren, souvenirs, fantasie- en luxeartikelen;

13. het uitbaten van een reclamebureau, het voeren van publiciteit, het geven van adviezen en verstrekken van diensten met betrekking tot marketing;

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Vergoedingen

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 28 februari om 19 uur.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van elk het daaropvolgende jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten

op 30 september 2016.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 28 februari 2017 om 19 uur.

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de heer

El-Saidy Ahmed, voornoemd, die zijn opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Machtiging voor de formaliteiten bij ondernemingsloket

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer De Keyser Gilbert, accountant, kantoor

houdende te 9000 Gent, Martelaarslaan 296, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de

inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de belasting over

de toegevoegde waarde aan te vragen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte.

Geassocieerd notaris Jean De Groo.

Coordonnées
HODHOD

Adresse
LIMBURGSTRAAT 68 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande