HOEBEKE KRISTINE

Société en commandite simple


Dénomination : HOEBEKE KRISTINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.707.460

Publication

08/05/2013
ÿþet1;,,.` _-. :~ ~,... . ,,.: . , ..~.~~.->,..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11111110111 J1)5111111111 Oudenaarde

2 6 APR. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 533 -

Benaming

(voluit) : HOEBEKE KRISTINE

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Solleveld 14 - 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een onderhandse akte, verleden te Herzele, op negentien april tweeduizend en dertien, dat een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht, waarvan de activiteit start op één mei tweeduizend en dertien, onder de maatschappelijke benaming: " HOEBEKE KRISTINE", met zetel te 9550 Herzele, Solleveld 14, door:

1.Hoebeke Kristine Gisele (Identiteitskaart n° 591-6303007-49  NN 74.09.21-342.63) geboren te Zottegem op 21 september 1974 en wonende te 9550 Herzele  Solleveld 14.

2.0e Troyer Eliane Suzanne, (identiteitskaart n° 591-3087130-13  NN 47.04.03-506.31 geboren te Aalst op 03 april 1947 en wonende te 9550 Herzele  Bokstraat 3.

De comparanten richten bij dezen een gewone commanditaire vennootschap op.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap. Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 EUR en is verdeeld in 100 aandelen

-Met een nominale waarde van 10 EUR

-Met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot onderstaande inbreng, en wel als volgt:

-De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 90 aandelen en betaalde hierop 900 EUR.

-De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hierop 100 EUR.

Samen 100 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en Ingeschreven aandelen

Deze inbreng in geld voor een bedrag van 900 EUR wordt gedaan door comparant sub 1, waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap tot zijn inbreng verkrijgt, hetzij 90 % van het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 100 EUR wordt gedaan door comparant sub 2 waarvoor hij een participatie in het kapitaal van de vennootschap tot zijn inbreng verkrijgt, hetzij 10 % van het kapitaal van de vennootschap

De comparanten verklaren te zijn overeengekomen wat volgt;

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Hoebeke Kristine.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele  Solleveld 14, welke is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde. De zetel mag niet worden verplaatst zonder de toestemming van alle vennoten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon in bewaameming of in consignatie, in de meest ruime zin van het woord, zoals ondermeer, import en export, groot- en kleinhandel, vervoer, huur, verhuur, vertegenwoordiging, promotie, installatie, transformatie, van alle goederen en producten, in de meest ruime zin van het woord, waaronder bijvoorbeeld textiel, kleding, schoenen, lederwaren, accessoires en andere materialen in de meest ruime zin,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of in onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn cie verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zlj kan ter zake hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter en wat bepaald is in de artikelen 7 en 8 kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Mevrouw Kristine Hoebeke is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Mevrouw Eliane De Troyer is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap dan tot beloop van wat zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De stille vennoot mag zich niet inmengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één statutaire zaakvoerder. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: Mevrouw Kristine Hoebeke.

Het mandaat van de wettige zaakvoerder kan niet zonder wettige reden worden herroepen zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald,

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid van stemmen

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht,

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Es er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meerdere directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten. Indien de overdracht door de andere vennoten geweigerd wordt, zullen zij zelf de participatie moeten inkopen. De overdracht geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een onafhankelijke deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Bij niet-betaling binnen de gestelde termijn kan de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen de ontbinding van de vennootschap vragen.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, zal de procedure voorzien in artikel 7 worden toegepast. Worden de erfgenamen niet tijdig betaald, kunnen zij eveneens de ontbinding van de vennootschap vragen.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 9: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

De jaarvergadering -zal gehouden worden op de 3de zaterdag van de maand juni om 10 uur ten maatschappelijke zetel of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste aoht dagen váór de vergadering ' bij de post aangetekend verzonden zijn naar het adres zoals bepaald in de vennotenregister. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Elk aandeel zal recht geven op een stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staken van stemmen is het voorstel verworpen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen van de vennoten.

Ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de quorumvereisten die gelden voor een statutenwijziging.

Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die als gevolg van de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerders. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van vertegenwoordigende raden.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.De oprichters verklaren dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

2.De voornoemde gecommanditeerde vennoten verklaren het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

3.Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvcerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: de Mevrouw Kristine Hoebeke die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt.

4.Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op één mei tweeduizend en dertien en eindigt op 31 december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

5.De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA D'Haeseleer Eric Boekhoudkantoor, Hugo Lefèvrestraat 27  9300 Aalst, evenals aan haar bedienden, haar aangestelden en haar lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, alle nuttige administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de Directe Belastingen.

WAARVAN AKTE

HOEBEKE KRISTINE

VENNOOT

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Coordonnées
HOEBEKE KRISTINE

Adresse
SOLLEVELD 14 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande