HOFFINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOFFINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.477.716

Publication

12/01/2011
ÿþmod 2.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van-de-akte

N.I E P á E FG

II~wNIIWNIII~I~II~II~~M

~iioosas~+

 3 1U 2Z11

F b _ ~Fç~ VAN

" _. _~ " e I !~î~ l V f\

''..NrTcL TE G-:=K4T

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.477.716

Benaming : HOFFINVEST

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : ingelandgat 1

9000 Gent

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge I. Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op eenentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v66r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "HOFF1NVEST", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, BTW BE 0459.477.716 RPR Gent, de volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit: Principieel besluit tot ontbinding zonder vereffening en fusie door overneming.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel en van de aanvullende E verslagen, hierna vernield, waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "Management Engineering", met zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, BTW BE 0437.534.039 RPR Gent.

Verslagen :

1) de raad van bestuur heeft op 26 oktober 2010 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) De maatschap "Walkiers & C°", bedrijfsrevisoren te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de Heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op 26 oktober 2010, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag voor deze vennootschap luiden als volgt :

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de Heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 1 september 2010 door de raad van bestuur van de NV Hoffinvest, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0459.477.716, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht overeenkomstig artikel 695 W. Venn., het verslag op te maken over het i: fusievoorstel uitgaande van de raden van bestuur van de NV MANAGEMENT ENGINEERING en de NV HOFFINVEST.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut der ; Bedrijfsrevisoren.

De door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode is de waardering op basis van de bedrijfseconomische substantiële waarde, bepaald op basis van de balans per 30 juni 2010 van de NV MANAGEMENT ENGINEERING en de NV HOFFINVEST.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat de ruilverhouding, hetzij de uitgifte i van de 111 nieuwe aandelen MANAGEMENT ENGINEERING NV, als vergoeding voor het door HOFFINVEST NV ingebrachte vermogen ingevolge fusie, redelijk is.

Antwerpen, 26 oktober 2010

Walkiers & C° maatschap,

Voor wie optreedt:

Eric Vandenhouten,

Bedrijfsrevisor. "

i; b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de vennootschap ; "Management Engineering" tot eenzelfde besluit komt.

; c) Bijgevolg zal gans het vermogen van vennootschap "Hoffinvest", met alle rechten en verplichtingen, overgaan op vennootschap "Management Engineering".

De overgang geschiedt op basis van de toestand van de jaarrekening afgesloten op dertig juni tweeduizend en tien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mC 2.1

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en tien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Management Engineering".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "Hoffinvest" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap "Management Engineering".

Tweede besluit: Uitreiking aandelen  ruilverhouding.

a) Er zullen aan de aandeelhouders van vennootschap "Hoffinvest" honderd en elf (111) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "Management Engineering" worden uitgereikt, naar verhouding van nul komma éénentachtig (0,81) nieuwe aandelen tegen één oud aandeel, die vernietigd worden.

b) De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf voomoemde datum van één juli tweeduizend en tien.

c) De raad van bestuur van de ovememende vennootschap zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten. Zo zal deze raad van bestuur zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in vennootschap "Hoffinvest".

Deze raad van bestuur zal in ruil voor de vernietigde aandelen, zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister van de ovememende vennootschap "Management Engineering".

De kosten van deze verrichtingen komen ten faste van de overnemende vennootschap "Management Engineering"

Il. Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op éénentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MANAGEMENT ENGINEERING", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, ingelandgat 1, BTW BE 0437.534.039 RPR Gent, de volgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit: Besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, hierna vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Hoffinvest", met zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, ondernemingsnummer 0459.477.716, overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "Management Engineering".

Verslagen

1) De raad van bestuur heeft op 26 oktober 2010 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) De maatschap "Walkiers & C°", bedrijfsrevisoren te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de Heer Eric Vandenhouten, heeft een schriftelijk verslag opgesteld op 26 oktober 2010, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag voor deze vennootschap luiden als volgt :

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C°, gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 1 september 2010 door de raad van bestuur van de NV MANAGEMENT ENGINEERING, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0437.534.039, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht overeenkomstig artikel 695 W. Venn., het verslag op te maken over het fusievoorstel uitgaande van de raden van bestuur van de NV MANAGEMENT ENGINEERING en de NV HOFFINVEST.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De door de bestuursorganen weerhouden waarderingsmethode is de waardering op basis van de bedrijfseconomische substantiële waarde, bepaald op basis van de balans per 30 juni 2010 van de NV MANAGEMENT ENGINEERING en de NV HOFFINVEST.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat de ruilverhouding, hetzij de uitgifte van de 111 nieuwe aandelen MANAGEMENT ENGINEERING NV, als vergoeding voor het door HOFFINVEST NV ingebrachte vermogen ingevolge fusie, redelijk is.

Antwerpen, 26 oktober 2010.

Walkiers & C° maatschap,

voor wie optreedt:

Eric Vandenhouten,

bednjfsrevisor."

b) De vergadering van vennootschap "Management Engineering" heeft besloten over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap "Hoffinvest", zodat de opschortende voorwaarde als '. vervuld moet worden beschouwd.

c) Bijgevolg gaat gans het vermogen van vennootschap "Hoffinvest", met alle rechten en verplichtingen, over op vennootschap "Management Engineering".

De overgang geschiedt op basis van de toestand van een tussentijdse jaarrekening afgesloten op dertig juni tweeduizend en tien.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en tien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Management Engineering".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "Hoffinvest" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de ovememende vennootschap "Management Engineering".

Tweede besluit: Kapitaalverhoging.

a) De kapitaalverhoging, die de fusie door overneming, teweegbrengt in de ovememende vennootschap "Management Engineering" bedraagt tweeënzestigduizend vierhonderd euro zeventig cent (¬ 62.400,70), en stemt overeen met het kapitaal van de overgenomen vennootschap "Hoffinvest".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- . behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

b) De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

c) Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf één juli tweeduizend en tien. De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Hoffinvest" worden aandeelhouder van de ovememende vennootschap "Management Engineering".

d) Beschrijving van het overgenomen vermogen van vennootschap "Hoffinvest".

ROERENDE GOEDEREN

Derde besluit: Uitreiking aandelen -- ruilverhouding.

a) Er zullen aan de aandeelhouders van vennootschap "Hoffinvest" honderdenelf (111) nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap "Management Engineering" worden uitgereikt, naar verhouding van nul komma éénentachtig (0,81) nieuwe aandelen tegen één oud aandeel, die vernietigd worden.

b) De raad van bestuur van de ovememende vennootschap zal instaan voor de uitvoering van deze besluiten. Zo zal deze raad van bestuur zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in vennootschap "Hoffinvest".

Deze raad van bestuur zal in ruil voor de vernietigde aandelen, de nieuwe aandelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Hoffinvest" verdelen.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de ovememende vennootschap "Management Engineering"

Vierde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met vijf miljoen driehonderdachtendertigduizend zeshonderdvierenveertig euro drieëntachtig cent (E 5.338.644,83) om het te brengen van honderdvierentwintigduizend vierhonderd euro zeventig cent (¬ 124.400,70) op vijf miljoen vierhonderddrieënzestigduizend vijfenveertig euro drieënvijftig cent (¬ 5.463.045,53), door inbreng van :

- duizend vijfhonderdnegenenveertig (1.549) aandelen ter waarde van vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00) van de naamloze vennootschap "Joosen-Luyckx" met zetel te 2300 Tumhout, Oude Kaai 26, ondernemingsnummer 0404.162.277 door de Heer Florent Joosen, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog 59.

- vierhonderdtachtig (480) aandelen ter waarde van driehonderdachtendertigduizend zeshonderdvierenveertig euro drieëntachtig cent (E 338.644,83) van de naamloze vennootschap "Joosen-Luyckx Aqua Bio" met zetel te 2300 Turnhout, Oude Kaai 26, ondernemingsnummer 0440.948.241 door de Heer Florent Joosen, voornoemd.

Wegens voorafgaande kennisname door aile aanwezige aandeelhouders van het verslag van de maatschap "Walkiers & C"" te Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, de dato 26 november 2010 en van het verslag van de raad van bestuur, de dato 25 november 2010, opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van de hierboven beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging, werd de Voorzitter ervan ontslagen lezing te geven van beide voormelde verslagen.

De conclusies van het verslag van voormelde revisor luiden als volgt :

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, aangesteld op 1 september 2010 door de raad van bestuur van de NV MANAGEMENT ENGINEERING, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Ingelandgat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0437.534.039, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht, overeenkomstig art. 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut van de Bednjfsrevisoren.

De raad van bestuur wenst overeenkomstig art. 671 W. Venn. een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van HOFFINVEST NV, gevestigd te 9000 Gent, Ingelandgat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0459.477.716, gekend op de Rechtbank te Gent, - zowel de rechten als verplichtingen - als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de NV MANAGEMENT ENGINEERING overgaat, op basis van de balans per 30 juni 2010, tegen uitgifte van 111 aandelen in de MANAGEMENT ENGINEERING NV aan de aandeelhouders van de NV HOFFINVEST, zonder opleg van geld.

Vervolgens stelt de raad van bestuur voor het kapitaal te verhogen met ¬ 5.338.644,83 door inbreng van twee aandelenpakketten. In het bijzonder wordt:

-het maatschappelijk kapitaal verhoogd door inbreng van 1.549 aandelen Joosen-Luyckx NV met een waarde van ¬ 5.000.000,00, mits uitgifte van 112 nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen;

-het maatschappelijk kapitaal vervolgens verhoogd door inbreng van 480 aandelen Joosen-Luyckx Aqua Bio NV met een waarde van ¬ 338.644,83, mits uitgifte van 7 nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

-de door partijen weerhouden waarderingsmethode voor de 1.549 aandelen Joosen-Luyckx NV vanuit bedrjfseconomisch standpunt niet verantwoord is, doch leidt tot een inbrengwaarde die tenminste

Voor- ..................................

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

-de door partijen toegepaste waarderingsmethode voor de 480 aandelen Joosen-Luyckx Aqua Bio NV bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Mijn opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Tenslotte wordt het maatschappelijk kapitaal verhoogd met ¬ 2.036.954,47 door incorporatie van een gedeelte van de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Antwerpen, 26 november 2010.

Walkiers & C° maatschap,

voor wie optreedt:

Eric Vandenhouten,

bedrijfsrevisor. ".

Als vergoeding voor en tot beloop van voormelde inbreng werden honderdnegentien (119) nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "Management Engineering" zonder nominale waarde toegekend aan de Heer Florent Joosen voornoemd, hetzij honderdentwaalf (112) nieuwe aandelen in ruil voor de inbreng van de aandelen van de naamloze vennootschap "Joosen-Luyckx" en zeven (7) nieuwe aandelen in ruil voor de inbreng van de aandelen van de naamloze vennootschap "Joosen-Luyckx Aqua Bio".

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd met vijf miljoen driehonderdachtendertigduizend zeshonderdvierenveertig euro drieëntachtig cent (¬ 5.338.644,83) om het te brengen van honderdvierentwintigduizend vierhonderd euro zeventig cent (¬ 124.400,70) op vijf miljoen vierhonderddrieënzestigduizend vijfenveertig euro drieënvijftig cent (¬ 5.463.045,53).

De statuten zullen hiermee in overeenstemming worden gebracht.

Viifde besluit : kapitaalverhoging door incorporatie overgedragen winst

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd, om het te brengen van vijf miljoen vierhonderddrieënzestigduizend vijfenveertig euro drieënvijftig cent (¬ 5.463.045,53) op zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500.000,00), door incorporatie van overgedragen winst ten bedrage van twee miljoen zesendertigduizend negenhonderdvierenvijftig euro zevenenveertig cent (¬ 2.036.954,47), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500.000,00), vertegenwoordigd door driehonderdvijfenvijftig (355) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Zesde besluit : Wijziging van het doel van de vennootschap

Hiervoor werd op 08 november 2010 door de raad van bestuur het verslag opgemaakt, in uitvoering van het artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2010, hetzij minder dan drie maanden vôôr de datum van dit verslag.

De statuten zullen hiermee in overeenstemming worden gebracht.

Zevende besluit : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel werd vanaf 21 december 2010 verplaatst van 9000 Gent, Ingelandgat 1 naar 2300 Turnhout, Oude Kaai 26.

De statuten zullen hiermee in overeenstemming worden gebracht.

Achtste besluit : Wijziging maatschappelijke benaming

De maatschappelijke benaming werd vanaf 21 december 2010 gewijzigd in °JOOSEN INVEST".

De statuten zullen hiermee in overeenstemming worden gebracht.

Negende besluit : Wijziging externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De raad van bestuur heeft beslist dat behoudens de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, de raad van bestuur inzake dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd kan worden door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

De statuten zullen hiermee in overeenstemming worden gebracht.

Tiende besluit : Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten en bijgevolg :

" de eerste zin van artikel 1 werd vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "JOOSEN INVEST"."

" de eerste zin van artikel 3 werd vervangen door volgende tekst : "De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Oude Kaal 26"

" artikel 4 werd vervangen door volgende tekst :

"Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten van holdingmaatschappij. Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van

aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of

buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of op andere wijze

verwerven van een belang of deelneming in alle Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- Het valoriseren, verkopen, ten gelde maken of vervreemden van deze participaties of belangen;

- Het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

- Het verrichten van managementactiviteiten, zoals het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en het aanhouden van participaties in bedrijven en andere managementactiviteiten;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen, waaronder de functie van vereffenaar;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste

" zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

b) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

c) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

" artikel 5 werd vervangen door volgende tekst :

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeven miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 7.500.000,00). Het is

verdeeld in driehonderdvijfenvijftig (355) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en

met 355.

Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

" artikel 6 werd vervangen door volgende tekst :

"1. De volgestorte aandelen zijn aan toonder, op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Vanaf één januari tweeduizend en veertien zijn alle aandelen op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap de omzetting vragen van de volstorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde, zal, volgens opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

De aandelen zijn vrij overdraagbaar, zonder enige beperking.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De mede-eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn hiertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen. Ingeval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijke gemachtigde, moet de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

- in artikel 14 na de eerste alinea werd volgende alinea toegevoegd :

"Behoudens de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, kan de raad

van bestuur inzake dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door twee bestuurders

gezamenlijk optredend."

Elfde besluit: Kwiitinq bestuurders overgenomen vennootschap.

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

"Hoffinvest" voor de uitoefening van hun mandaat.

Twaalfde besluit : Ontslaq_en benoeming bestuurders

a) De vergadering heeft beslist de huidige raad van bestuur te ontslaan te rekenen vanaf 21 december 2010 " en met name :

- de Heer Florent Joosen, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog 59, nationaal nummer 52.06.30-027.13;

- de naamloze vennootschap "Alpha-Business", RPR 0423.387.578 met als vast vertegenwoordiger de heer Johan Lefevre, wonende te 3320 Hoegaarden, Hauthem 73 A, nationaal nummer 64.02.08-419.20;

- de naamloze vennootschap "Contens" (RPR 0468.121.010, met als vast vertegenwoordiger de Heer Johan Lefevre, voornoemd.

Décharge voor hun bestuur tot op 21 december 2010 zal hen verleend worden door de eerstvolgende jaarvergadering.

b) De vergadering heeft beslist te rekenen vanaf 21 december 2010 tot nieuwe bestuurders te benoemen tot na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zestien :

- de Heer Florent Joosen, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog 59, nationaal nummer 52.06.30-027.13;

- Mevrouw Nicole Moyaert, wonend te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarse-Hertog 59, nationaal nummer 53.01.22-274.89;

- de Heer Raf Joosen, wonende te 3600 Genk, Schabartstraat 58, nationaal nummer 77.08.26-009.11;

- de Heer Jan Joosen, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog 59, nationaal nummer

89.08.30-213.36;

- de naamloze vennootschap "LANTMAN", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Heidelbergstraat 132, RPR 0441.807.482, met als vast vertegenwoordiger de Heer Piet Lantsooht, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Engelendalelaan 123, nationaal nummer 58.07.12-011.23;

- de Heer Eric De Becker, wonende te 2550 Kontich, Ooststatiestraat 168/C, nationaal nummer 44.07.24-

293.57.

Deze mandaten zijn onbezoldigd.

Dertiende besluit : Machtigingen tot uitvoering van de genomen besluiten en coördinatie van de

statuten.

De vergadering heeft beslist de raad van bestuur, met macht tot indeplaatststelling, te machtigen om alle

voorgaande besluiten uit te voeren en alle verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan "mevrouw Tafia De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co,

Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)

en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de ondernemingsloketten of andere

administratieve diensten;

- aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en

ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

"

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift processen-verbaal van fusie door overneming, akten dd. 21 december 2010

" verslag van de raad van bestuur dd. 26 oktober 2010

" versl -g bedrijfsre i or dd. 26 oktober 2010

,~

Dir cFHen" r , o a s

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

_____________________________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 29.07.2010 10364-0172-014
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 09.07.2009 09394-0305-013
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 13.08.2008 08558-0053-015
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 28.09.2006 06811-3500-013
23/08/2006 : LE320212
05/10/2005 : AN320212
12/04/2005 : AN320212
27/09/2004 : AN320212
03/08/2004 : AN320212
20/11/2003 : AN320212
03/10/2003 : AN320212
28/04/2003 : AN320212
10/12/2002 : AN320212
22/10/2002 : AN320212
06/10/2001 : AN320212
09/09/2000 : AN320212
02/12/1999 : AN320212
29/09/1999 : AN320212
28/04/1998 : AN320212
10/04/1998 : AN320212

Coordonnées
HOFFINVEST

Adresse
INGELANDGAT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande