HOLDERBEKE INVEST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOLDERBEKE INVEST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.814.148

Publication

12/06/2014
ÿþRechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Houw 1, 9550 Herzete

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - MACHTEN

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 26 mei 2014 blijkt dat deze buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

1. De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negentig duizend Euro (90.000 EUR) om het te brengen van tweeduizend Euro (2.000 EUR) tot tweeënnegentig duizend Euro (92.000 EU R), te onderschrijven en integraal te volstorten door inbrengen in speciën door de bestaande vennoten, met creatie van 9.000 nieuwe aandelen. Gemelde intekenaars/leden van de vergadering verklaarden en erkenden dat de kapitaalverhoging van negentig duizend Euro (90.000 EUR) aldus volledig onderschreven en integraal volstort is.

2.De vergadering heeft besloten om de bestaande tekst van artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënnegentig duizend Euro (92.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderd gelijke aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, alle met een fractiewaarde van 1/9.200ste van het maatschappelijk kapitaal"

3. De vergadering heeft alle machten toegekend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten uit te voeren. Opgemaakt in drievoud te Herzele, op 27 mei 2014.

Mario Holderbeke

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 26 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mm Word >>a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7

Ï1111111.1ï1,1.11.1111111Ï

Gent

Afdeling Ondenaaxdr

0 2 JUNI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 8 AL " Ay

Benaming

(voluit) : HOLDERBEKE INVEST

(verkort) :

07/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Oudenaarde

behouden 2 8 JAN, 2013

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenli fie Eelgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernernïngsrir : 050t

Benaming

(voluit) : HOLDERBEKE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Houw 1, 9550 Herzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ondergetekenden,

HOLDERBEKE Mario Cyriel Victor, wonende Houw 1, 9550 Herzele

PLATEAU Suzy , wonende Houw 1, 9550 Herzele

verklaren hierbij op 24 januari 2013 over te gaan tot oprichting van een Vennootschap onder Firma (V.O.F.)' met benaming "HOLDERBEKE INVEST", waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

ZETEL-DOEL-DUUR

De zetel is gevestigd Houw 1, 9550 Herzele,

De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Q'De vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en' onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

Q'Het opnemen van zaakvoerders-, bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Q'Het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten; vennootschappen;

:Net bevorderen van de oprichting van vennootschappen door Inbreng, participatie of investering;

Q'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even; welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-, en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders', van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Q'De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Verder mag de vennootschap alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk' doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op; welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar' maatschappelijk doel.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

KAPITAAL-AANDELEN

De vennootschap wordt opgericht met een kapitaal van 2.000 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiseres of verweerster, wordt de

vennootschap gebonden door de handtekening van de zaakvoerders of een door hen gevolmachtigde,

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

7j-

'Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Elk jaar komen de vennoten bij elkaar in de algemene vergadering die zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap en dit telkens op de laatste zaterdag van de maand november met betrekking tot de cijfers van het voorbije boekjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien.

INVENTARIS-BOEKHOUDING

Elk jaar, op 30 juni, wordt een staat van actief en passief en een resultatenrekening over het boekjaar opgesteld overeenkomstig de wet. De boekhouding wordt gevoerd zoals voorzien in de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van ondernemingen.Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2014.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit. Het saldo wordt aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VASTSTELLING

De oprichters stellen vast dat de V.O.F. "HOLDERBEKE INVEST" is opgericht en het onderschreven kapitaal is volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

In uitvoering van de wettelijke en statutaire bepalingen met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschijners bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen: De heer Mario Holderbeke, wonende Houw 1, 9950 Herzele, wordt met ingang van heden benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur;

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde "D'Hoker, Lemmens 8 Co BVBA", Buke 186, 9620 Zottegem, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Wim D'Hoker, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voor het bekomen van aile benodigde attesten, vergunningen, indien vereist.

Opgemaakt in drievoud te Herzele, op 24januari 2013,

Mario Holderbeke

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOLDERBEKE INVEST

Adresse
HOUW 1 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande