HOLDING ATELIER 4

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOLDING ATELIER 4
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.111.834

Publication

05/01/2012
ÿþMadwoW 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111 1111 II I

*13003611*

Ondernemingsnr : 0%4 dL ~~~ g3Lç

Benaming 11

(voluit) : HOLDING ATELIER 4

(verkort) :

Vo beho aan Belg Staat



NEERGELEGD



I 2 3 DEC, 2011

RECHTBA~Nv VAN

KOOPHANDEnGENT







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BLEKERSDIJK 33 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte verleden op 1 december 2011 tussen de ondergetekenden :

A -mevrouw De Baere Mita, wonende te 9200 Dendermonde Sint-Onolfsdijk 26, geboren te Dendermonde' , op 24 november 1961, nationaal nummer 61.11.24-108-45

B -de heer Van Driessche Peter, wonende te 9060 Zelzate, Wachtebekestraat 155 bus 7 geboren te Gent. op 09 september 1964, nationaal nummer 64.09.09-453.05

dat tussen hen een vennootschap onder firma wordt opgericht.

A. STATUTEN

RECHTSVORM EN DOEL : Wordt tussen mevrouw De Baere Mita en de heer Van Driessche Peter een vennootschap onder firma opgericht, hebbende als doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen' naam als in opdracht en voor rekening van derden :

-Het nemen van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden of projecten, op, gelijk welke wijze, met het oog op het renderen van de beschikbare middelen.

-De uitbouw van een vermogen, zowel roerend als onroerend, zonder op te treden als vermogensadviseur-' of bankier.

" -Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,;

organisatie, toezicht en efficiëntie, verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

-Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen:

" van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere! managementactiviteiten.

-De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens mandaten en functies uitoefenen. -Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit ' verscheidene economische sectoren.

DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

ZETEL : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Blekersdijk 33.

NAAM : De benaming van de vennootschap onder firma is "HOLDING ATELIER 4" steeds voorafgegaan of. gevolgd door de vermelding VOF.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van driehonderdtachtigduizend euro (380.000,00 EUR), vertegenwoordigt door 10.000 aandelen van 38,00 euro elk. Mevrouw De Baere Mita brengt in de vennootschap : honderdnegentigduizend euro (190.000,00 EUR), wat 5.000 aandelen vertegenwoordigt. De heer Van Driessche Peter brengt in de vennootschap : honderdnegentigduizend euro (190.000,00 EUR), wat 5.000 aandelen vertegenwoordigt. De volledige inbreng gebeurt door inbreng van 1/3 de van de aandelen van bvba Immo Atelier 4 (ondernemingsnummer 0439.316.760). De verslag van de bedrijfsrevisor Ulrich De. Poortere wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven geheel volstort zijn. De maatschappelijke inbrengsten brengen geen intrest op.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GELIJKHEID VAN RECHTEN VAN AANDELEN : Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der' winsten en de opbrengsten van de verdeling.

ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN : De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Mede-eigenaars van éénzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die i aan dit aandeel verbonden zijn geschorst, tot een gemeenschappelijke lasthebber is aangesteld. Wanneer de

" aandelen voor het vruchtgebruik aan een persoon en voor de blote eigendom aan een ander persoon , toebehoren, zullen.-alle.-aan-deze aandelen- verbonden rechten en-verplichtingen, waaronder het-stemrecht-op -. . de algemene vergadering, en het recht op winstuitkering, uitgeoefend en nagekomen worden door de vruchtgebruiker. De aandelen zullen nooit in pand kunnen gegeven worden zonder de schriftelijke toestemming van de jaarvergadering of de algemene vergadering.

VERHANDELBAARHEID VAN DE AANDELEN : de rechten en verplichtingen die aan een aandeel zijn verbonden, volgen dit in om het even in welke hand dit overgaat. De eigendom van een effect behelst van " rechtswege de instemming met de maatschappelijke statuten en met de beslissingen van de algemene vergadering. Geen enkele overdracht van aandeel mag geschieden tenzij krachtens een speciale beslissing, voor iedere cessie, van de zaakvoerders die in college optreden en ten bate van een door hen aanvaarde cessionaris. De overdracht heeft pas effect van zodra de algemene vergadering deze bevestigd heeft in de jaarvergadering of in een bijzondere algemene vergadering.

MACHTEN VAN DE VENNOTEN : De erfgenamen, rechtverkrijgenden of schuldeisers van een ' aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen, of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatste verzet aantekenen, de verdeling of de liquidatie van het maatschappelijke bezit vorderen, noch zich in het om het even wat van haar bestuur mengen; voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich te schikken naar de jaarrekeningen van de vennootschap en naar de beslissingen van de algemene vergadering.

HANDTEKENINGENBEVOEGDHEID : voor verrichtingen vanaf 5.000,00 EUR (vijfduizend euro) is de handtekening van alle vennoten vereist.

STEMRECHT : Ieder aandeel geeft recht op één stem. Een statutenwijziging is alleen dan aangenomen ' wanneer zij drie vierden van de stemmen verbonden aan de aandelen heeft verkregen.

JAARVERGADERING : De-boeken worden gehouden op de maatschappelijke zetel. Elk jaar op

" eenendertig december en voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend en twaalf wordt er door , de vennoten een resultatenrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar. De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op de tweede dinsdag van juni om 20 Lite

NETTOWINST : Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke

kosten en de nodig geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst, Het saldo staat ter beschikking van de

algemene vergadering die over de aanwending er van zal beslissen.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van mevrouw De Baere Mita en de heer Van Driessche

Peter als zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Hun mandaat is onbezoldigd.

C. VOLMACHT

De zaakvoerders geven hierbij volmacht aan de heer Etienne Verbraeken, erkend boekhouder, te 9041 Gent, Gentstraat 359/100 (nationaal nummer 52.01.01-663.18 en/of mevrouw Katleen De Poortere-Tavernier,

" accountant-belastingconsulent (nationaal nummer 730716-238-88) te Oostakker (Gent), Kleemstraat 88, om in hun plaats alle formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank Ondernemingen via het ondernemingstoket en bij de BTW-administratie " en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijving en te dien einde alles te doen wat nuttig of

" noodzakelijk is. ~

Tee Rto !rnee mnee.seeescl : .S 1Q c ckc. saglie

Mita De Baere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOLDING ATELIER 4

Adresse
BLEKERSDIJK 33 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande