HOLDING DE WAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING DE WAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.033.039

Publication

06/06/2014
ÿþOndernemingsr:r : 0832.033.039

Benaming

(voluit) : HOLDING DE WAELE

(verkort) "

Rechtsvorm : BVBA

Zetel ; KONINGIN ELISABETHLAAN 21

9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL Dp. 06/05/2014

A. De BVBA "HOLDING DE WAELE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi,: Koningin Elisabethlaan 21,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Wim Van Damme, te Lochristi, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2010 onder nummer, 20101229/0189425.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer; RPR Gent 0832.033.039 BTW nummer: NVT

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderdduizend (1,900.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizendnegenhonderdste (1/1.900ste van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de oprichting van 15 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 december 2010, onder nummer 20101229/0189425.

1.De heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21; hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De BVBA "IMMO D.W.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Wim Van Damme te Lochristi op 27 november 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2014 onder nummer 20140108/0009257.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent 0543.639.963 BTW nummer: NVT

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenvijftigduizend zevenhonderdtweeëntachtig eur vijftig eurocent (59.782,50 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend achthonderdvijfenzeventig (2.875) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweeduizend achthonderdvijfenzeventigste (1/2.875ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming ingevolge de oprichting, bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2014 onder nummer 20140108/0009257.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

V behl

gai Sei! Staa

ullu

" 14113 6

ui

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21,

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn, dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand,

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA "IMMO D.W." overgaat naar de BVBA "HOLDING DE WAELE", voormeld.

Aile aandelen van de BVBA "IMMO D.W." verenigen zich nu reeds, sinds 20 april 2014 In handen van de BVBA "HOLDING DE WAELE".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, In België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: "

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitahatieondernenningen, het stellen

-van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen In alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegelei-'ding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies.

-Managementsactiviteiten van holdings; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur, Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken of uit te breiden, De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn de verwezenlijking van haar doei.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

Zij mag zowel in België ais In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, In België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

-Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop,

-Zij mag onroerende goederen vervreemden met het ocg op de wederbelegging van de opbrengst.

-De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen, Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitahatieondemenningen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen In alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegelei-*ding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies,

-Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

-Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De Vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België ais In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel niet gewijzigd noch aangepast te worden.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 20 april 2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden tel zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 26 april 2014.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Johnny Da Waele

ZaakvoeF?r

f>Voor-a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 27.06.2014 14219-0267-013
10/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 SEP. 2014

RECHTezittevAN KOOPHANDei -re eirvq-r



Dinal



1.96

111

Iii

Ii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Voor-

behoudel

aan het

Belgischi

StaatsbIa

Ondernemingsnr : 0832.033.039

Benaming

(voluit) : HOLDING DE WAELE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 27 augustus 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te doen van de in de agenda aangekondigde verslagen

aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen:

" «11. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA "HOLDING DE WAELE", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, die werd opgesteld in het kader van dei procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht dodr de zaakvoerder van de van-, nootschap, afgesloten per 08 augustus 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis'. waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van twee miljoen tweehonderdnegenentachtig-duizend tweehonderdeenenzestig eur tweeënvijftig eurocent (2.289.261,52 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van min zevenhonderdenvierduizend tweehonderdvijftig eur twaalf eurocent ((-) 704.250,12 EUR). Het netto-actief bedraagt twee miljoen tweehonderdzeventigduizend negenhon-

" derdzestig eur vijfendertig eurocent (2.270.960,35 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van Bedriffsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van zevenendertigduizend zesennegentig eur vier eurocent (37.096,04 EUR), die zal ont' staan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Te Gent, 14 augustus 2014

Joseph VAN WEMMEL

Bedriffsrevisor

(getekend)»

Het verslag van de bedrijfsrevisor met in bijlage het verslag van de zaakvoerder zal aan deze notulen gehecht blijven, nadat het door de comparanten en door mil, notaris, is geparafeerd en «ne varietur» ondertekend.

2. Voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

4. irt

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De aanwezige vennoten verklaren dat de vennootschap op heden geen andere passive heeft dan deze die blijken uit het verslag van de bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de vergadering om geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

De vennoten verklaren expliciet te verzaken aan de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder aan de mogelijkheid om zich te laten bijstaan door een revisor of accountant.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gehouden worden ten huize van de heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, gedurende minimum vijf (5) jaren.

De hierboven vermelde vennoten verklaren alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te hunnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen. Zij betalen vanaf nu aile passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan, en in verhouding tot hun aandelenbezit.

4. Gebrek aan onroerende goederen of rechten.

De vennoten verklaren dat de vennootschap geen enkel onroerend goed noch onroerend recht bezit.

5. Ontslag.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de statutair zaakvoerder, te weten de heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabetinlaan 21, van rechtswege ontslagnemend is.

6. Machten.

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap Accountancy Audit & Taks Group Burgerlijke Vennootschap ovv CVBA, gevestigd te 9000 Gent, Apostelhuizen H1-J, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

28/8/2014

Tezeifdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte

- volmacht

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder omvattende staat van actief en passief

- publicatielijst

. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ fi..

(,',''. -: '" , ,' Mod Word 11.1

...' "' '7,1 'elk" -" i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14146468*

V( beh( aar Bel Staa



NEERGELEGD

18 JOLI 201k

RECHTEINHINyAN

KOOPHANDEL TE GENT _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.033.039

Benaming

(voluit): HOLDING DE WAELE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damne te Lochristi op 15 juli 2014 blijkt dat de Besloten

" Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing van de statutair zaakvoerder de dato 27

" december2013 om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 98C, naar 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, beslist de vergadering om de tekst van artikel 2 te vervangen door de volgende tekst:

'Artikel twee: Maatschappelijke zetel.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21,

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden, België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Door een enkel besluit van de zaakvoerder kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen,"

2. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten, allen voornoemd, verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 6 mei 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap, met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W., in toepassing van het Wetboek van: Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27; mei 2014 en de neerlegging ervan werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van' 6 juni daarna onder nummers 14113368 en 14113369.

II. De vennoten bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

3. Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO

en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 6 mei 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W. en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27 mei 2014 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna onder nummers 14113368 en 14113369.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE, met zetel te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W., met zetel te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 26 april 2014 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid. Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te warden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is ais huurder of verhuurder;

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer; aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake

Oak omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort

over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat

enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere

voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap IMMO D.W. geen eigenaar is van onroerende

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B Vervolg

goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de ove rgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgeled door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

4. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Accountancy Audit & Taks Group Burgerlijke Vennootschap ovv CVBA, gevestigd te 9000 Gent, Apostelhuizen H-l-J, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispunten bank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

16/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

- volmacht;

Voorbehouden - aan het Belgisch Staatsblad

OrapdaàtrittsbhblzarldrulkaileitmitiEddenReltbictetatalrraundrobdedÉgtigicbirianatedaginetruenterieneledlotartaribgtHeipuateckemr beimegEletreabbitemeocieriemaaierieranatededete teedegegerosotiv:gen Xelblean)

VeVsesoNegameneirahEitititelaingng

10/02/2014
ÿþM

~

Ondernemingsnr : 0832.033.039

Benaming

(voluit) : HOLDING DE WAELE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 98 C

9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de beslissing van de Statutaire Zaakvoerder dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Antwerpsesteenweg 98 C te 9080 Lochristi

NAAR Koningin Elisabethlaan 21 te 9080 Lochristi, en dit vanaf 27/12/2013

Goedgekeurd in de beslissing van de Statutaire Zaakvoerder dd. 27/12/2013.

Johnny De Waele

Statutaire Zaakvoerder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

"l~lit' Ir i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUK BEL D

nll

Vc behc aan Bele Staal

i

i

*190387 8*

0 3 -02- 2014 3ELGISCH STAATS

-9 JAN. 2014

v,~1, !

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 03.07.2013 13251-0585-012
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 19.07.2012 12313-0027-012

Coordonnées
HOLDING DE WAELE

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 21 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande