HOME & TRENDS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOME & TRENDS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.917.069

Publication

26/03/2014
ÿþa mod 11.1

DAI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v~_e_~_ .t



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbias





9067936*



Ondernemingsnr : 05 L e I 06' 9 Benaming (voluit) : Home & Trends

Onderwerp akte : CVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris, optredend voor de: burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een bvba "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde; ;: notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 11 maart 2014, voor: registratie, dat:

1, de heer VILLA. Alexandre Fernand, geboren te Gent op 9 mei 1974, wonende te 9070 Destelbergen,:

i"

; Bergenkruislaan 21

2. mevrouw BYL, Claudia Antoinette Madeleine, geboren te Gent op 23 juni 1975, wonende te 9070 Destelbergen, Bergenkruislaan 21,

3, de heer de FOOI, Francois Jacques Marie-Thérèse, geboren te Gent op 5 juli 1965, wonende te 9052 Gent; (Zwijnaarde), Klossestraat 26 en

4. de heer NELDE, Hendrik, geboren te Freiburg (Duitsland) op 7 augustus 1965, wonende te 9031 Gent (Drongen), Antoon Catriestraat 213, een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: "Home &; Trends".

ZETEL: 9070 Destelbergen, Bergenkruislaan 21.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, zowel in: !i België, als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon, voor zover dit alles: wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers daartoe de nodige vergunningen en/of erkenningen heeft/hebben, alle verrichtingen uit te voeren die betrekking hebben op volgende activiteiten: - Het uitgeven en bedelen van een periodiek medium, tijdschrift of krant, alsook op het internet;

- Het voeren van publiciteitsonderneming met alle erbij horende diensten zoals onder meer reclameadvies marktonderzoek, ontwikkeling van reclamestrategieën, creatie van concepten, schrijven van teksten;; (copywriting), supervisie van creatie-uitvoering, aankoop van illustratief en fotografisch werk, het houden van; een werkplaats voor fotografie, de aankoop en verkoop van mediaruimte, montage en zetwerk, begeleiding in',! fotogravure en drukwerk en volledige coördinatie en opvolging van communicatie-campagnes via alle mogelijker communicatietechnieken zoals onder andere promoties, direct marketing. t: Dit omvat eveneens alle activiteiten met betrekking tot public relations, sponsoring en organisatie van evenementen.

- Het optreden als aankoopcentrale voor vastgoed-gerelateerde bedrijven;

Het uitvoeren van alle "secondaire" taken van een immobiliënkantoor, met onder meer : het voeren van publiciteit op alle mogelijke manieren, arbitrage, het verlenen van advies op administratief-, operationeel en beheersniveau, het vervullen van administratieve taken, organiseren van opleidingen;

- Het drijven handel of optreden als tussenpersoon in de handel;

- De aankoop- en verkoop, van onroerende goederen,

- Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord;

Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen.

Dit alles in de meest ruime zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of:; zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten ent; leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusiefr; de eigen handelszaak.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergenkruislaan 21

9070 Destelbergen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.t1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Zij mag alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

DUUR: Onbepaald,

KAPITAAL; Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is samengesteld uit 6.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Dit kapitaal is volledig volstort.

Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST: Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 399 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van bestuurder is behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd.

BEVOEGDHEDEN: Indien er meerdere bestuurders zijn, vormen zij het college. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere bestuurder mag volmacht geven aan een andere bestuurder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

* Indien er meerdere bestuurders zijn, zal elke bestuurder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering,

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De bestuurders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één bestuurder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om 17 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap, Zij mag tevens worden gehouden op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénfiiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

1, Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt

op 31 december 2014.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

SLOTBEPALINGEN

- De heer Alexandre VILLA en mevrouw Claudia BYL, beiden voornoemd, werden benoemd tot bestuurder;

- Het mandaat van de bestuurders werd vastgesteld voor onbepaalde duur;

- Er werd beslist het mandaat van de bestuurders niet te vergoeden behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering.

- Er werd geen commissaris benoemd

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan de vennootschap EMSOFINA, te 9420 Erpe-Mere, Kouterstraat 50, alsook aan haar aangestelden, bedienden, zaakvoerders, om in naam van de oprichters en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en). bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n'ad 11.1

Voor-

behouden aan het BeIgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Fabienne Claeys Bouuaert, geassocieerd notaris.

Tedeliik hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15553-0013-011

Coordonnées
HOME & TRENDS

Adresse
BERGENKRUISLAAN 21 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande