HOMEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOMEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.207.817

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 03.06.2013 13144-0572-011
24/04/2012
ÿþ modi 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

'12078781*

101

NEERGELEGD

12 -04 2012

-

' RECHTBANK VAN

L----- KOCPHAA GENT

: Ondernemingsnr : o sL4 5 . q- .

Benaming (voluit): HOMEL

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Molenaarsstraaat 111 bus lb

9000 Gent

Onderwer" akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Annelles WYLLEMAN, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN' met zetel te Evergem-Sleídinge, Sleidinge-dorp 102 op 5 april 2012, ter registratie aangeboden, dat :

1°- Tussen

1. De heer LIEDTS Lawrence, geboren te Gent op 7 juni 1974, met rijksregisternummer 74.06.07-007.21, ongehuwd, wonende te 9840 De Pinte, Langevelddreef 58.

2, De heer LIEDTS Alain Jean Marie, geboren te Lessines op '26 april 1947, met; rijk5registernummer 47.04.26-063.75, en zijn echtgenote mevrouw MEESEN Marie-Françoisel Thèrèse Lucienne, geboren te Tienen op 10 juli 1946, met rijksregisternummer 46.07.10-028.08, samen wonende te 9840 De Pinte, Berkenlaan 59.

een naamloze vennootschap werd opgericht.

2°- De benaming van de vennootschap is : HOMEL

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Molenaarsstraat 111 bus 1 b.

4° Het doel van de vennootschap is

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alles verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals des aankoop en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur ens verfluur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aller verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de, aankoop en de verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun;; beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve ens; financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,;, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten;, vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel;; identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als; tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend (250.000,00) euro.

6° Het maatschappelijk kapitaal van tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) is volledig geplaatst en het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

het kapitaal volledig gestort is als volgt:

-de heer Lawrence Liedts voormeld sub 1 verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvoor hem 200 aandelen toegekend worden, elk volledig volstort;

-de heer Alain Liedts voormeld sub 2 verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor hem 25 aandelen toegekend worden, elk volledig volstort;

-mevrouw Marie-Françoise Meesen voormeid sub 2 verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), waarvoor haar 25 aandelen toegekend worden, elk volledig volstort;

7° De duur ; de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de oprichting.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2012 tot op heden.

8° a)De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste drie en ten hoogste zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn,

b)Zij worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c)De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. leder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

d)Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e)De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgische Staatblad te worden bekendgemaakt.

f)Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurliik persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Vergadering van de raad van bestuur

a)De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of van de gedelegeerd-bestuurder.

b)De raad wordt voorgezeten door de voorzitter.of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.- De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

c)De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem. Deze bepaling houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

d)Er worden notulen gehouden.

Op de iaatele btz" van tunc B vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

e)ln uitzonderlijke gevallen, wanheer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpariq schriftelijk akkoord van de bestuurders, behoudens voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Salaris

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Intern bestuur  Beperkingen

a)De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b)Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan een of door derden niet worden tegengeworpen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

a)De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk handelend, hetzij door de gedelegeerd-bestuurder die alleen handelt.

b)De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die alleen optreden, en directeur worden genoemd. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

c)De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de uitoefening van deze functies.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal hij/zij de andere leden daarvan in kennis stellen voordat het comité beraadslaagt en zal het zich schikken naar de bepalingen van de artikelen 524 bis en ter van het Wetboek van vennootschappen.

Bijzondere volmachten

De raad van bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

9° Artikel 31. - Boekjaar  Jaarrekening  Jaarverslag

a)Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar,

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen tot 31 december 2012.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, almede de jaarrekening, in voorkomend geval en geconsolideerde, en handelen verder naar het voorschrift van artikelen 92 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders stellen bovendien, in voorkomend geval, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

b)Vijftien dagen vôôr de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de aandeelhouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

c)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

10° Verdeling van de winst  aanleggen van reserves:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



a)Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge b)Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c)De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht

d)Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

e)De jaarrekening moet binnen dertig dagen, nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de raad van bestuur op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 97 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

f)De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren naar het voorschrift van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

11° De algemene vergadering

a)De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van mei om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand mei om 10 uur in 2013,

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan ook een buitengewone vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

e)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bevoegdheden van de algemene vergaderingen

a)De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de benoeming en het ontslag van de bestuurders en eventuele commissaris; vaststelling van hun salaris; het instellen van de vennootschapsvordering tegen hen of het verlenen van kwijting.

b)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en dit ten overstaan van een notaris.

Bijeenroeping

a)De raad van bestuur en iedere commissaris (indien er een is) kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag,

De raad van bestuur en de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b)De houders van aandelen op naam of onder gedematerialiseerde vorm, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam of onder gedemáterialiseerde vorm (met medewerking van de .vennootschap .uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken,

d)De oproeping moet naast dag, uur en plaats van de vergadering, nauwkeurig de agendapunten opgeven in voorkomend geval de voorstellen tot besluit, de vermelding van de verslagen, de formaliteiten om aan de vergadering deel te nemen en de vermelding van de stukken ter inzage op de zetel van de vennootschap.

e)lndien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r vyr. mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Toelating tot de vergadering

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten de eigenaars van de aandelen op naam binnen de vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst de Raad van Bestuur inlichten bij aangetekende brief dat zij het voornemen hebben de vergadering bij te wonen, met aanduiding van het aantal effecten waarvoor zij aan de stemming zullen deelnemen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen moeten binnen dezelfde termijn op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De obligatiehouders mogen de vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij hun aandelen hebben neergelegd overeenkomstig dit artikel.

Deelneming aan de vergadering  Vertegenwoordiging

a)Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits een geschreven volmacht. Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b)Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van vennootschappen, hebben zij gewoon stemrecht.

c)Voor vennootschappen, die een publiek beroep doen of hebben gedaan op het spaarwezen moet het verzoek tot verlening van een volmacht de vermelding bevatten, vermeld in artikel 548 van het Wetboek van vennootschappen. Bij een openbaar verzoek tot verlening van een volmacht, moeten bovendien de voorwaarden van artikel 549 van het Wetboek van vennootschappen worden vervuld.

d)In het kader van het recht op informatie hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, en alle mede-eigenaars in het algemeen, van een aandeel, het recht op inzage in alle documenten die de wetgever voorschrijft voor het houden van een algemene vergadering, alsmede het recht om deel te nemen aan de algemene vergaderingen, zelfs al hebben ze geen stemrecht.

Voorzitterschap -- Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door het oudste lid in jaren van die raad. De voorzitter wijst een secretaris en stemopnemer aan, die geen aandeelhouder behoeft te zijn. Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

Verloop van de vergadering

a)De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergadertechniek.

b)De bestuurders en de commissaris (indien er een is), geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun jaarverslag of tot de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

c)De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

d)De algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin impliciet zijn vervat.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Voor vennootschap, die een publiek beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, moet de agenda naast de te behalen onderwerpen, de voorstellen tot besluit bevatten.

Stemrecht

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.i



b)Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c) Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in blote eigendom en vruchtgebruik wordt het stemrecht uitsluitend uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Aandeelhouders, die ziek zijn of gehandicapt of die wonen op een afstand van meer dan honderd kilometer of in het buitenland, kunnen per brief stemmen door middel van een formulier, dat de volgende vermelding bevat: de agendapunten, in voorkomend geval de voorstellen tot besluit en de drie stemwijzen: aanvaarding, verwerping of onthouding.

Besluitvorming

a)De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en beslissen op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b)De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt dan is een nieuw bijeenroeping volgens artikel 558 van het Wetboek van vennootschappen nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen, behoudens in de gevallen waar de wet een strengere meerderheid vereist. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

c)Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, Kunnen de aandeelhouders éénpariq en schriftelllik aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, Niet ontvangen, dan worden ai de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders,

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam of in gedematerialiseerde vorm, die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Benoeming van de eerste bestuurders

Met eenparigheid van stemmen worden door de oprichters als eerste bestuurders benoemd voor de tijd van zes (6) jaar met ingang van de neerlegging van het uittreksel op de.griffie.van de Rechtbank:

-voornoemde heer Liedts Lawrence;

-voornoemde heer Liedts Alain;

-voornoemde mevrouw Meesen Marie-Françoise;

-de heer Geers Johny, met rijksregisternummer 50.02.10-365.11, wonende te Sint Lievens-

Houtem, Balai 59;

Zij aanvaarden hun opdracht onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een

maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap als college door de meerderheid van zijn leden.

Op de laatste blæ. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan'het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



In hun hoedanigheid van leden van de raad van bestuur, verklaren voornoemde bestuurders,, met eenparigheid van stemmen, te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder voor de tijd van zes (6) jaar voornoemde heer Liedts Lawrence, hier aanwezig en dit verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij is bevoegd de vennootschap de vennootschap alleen te vertegenwoordigen.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt benoemd: voornoemde heer Liedts Lawrence, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voormelde vertegenwoordigingsorganen van de vennootschap kunnen pas optreden vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.



Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vôôr registratie van de akte, met ais doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman, Notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie der akte stichting;

- ban kattest;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOMEL

Adresse
MOLENAARSSTRAAT 111, BUS 1 B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande