HOOGBLOEIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOOGBLOEIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.674.541

Publication

29/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-12-2014

Griffie

*14313266*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507674541

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HOOGBLOEIER

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING - STATUTEN  BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Francis Lemey, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, op 22 december 2014 blijkt dat er een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "HOOGBLOEIER" is opgericht met zetel te 9000 Gent, Tarbotstraat 23, met volgende kenmerken:

OPRICHTERS

a) de heer ROGIERS Vladimir, geboren te Hasselt op eenendertig augustus negentienhonderdachtenzeventig, echtgenoot van mevrouw VERCAMER Liesbet Clara Roger nagenoemd, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Jef Vandermeulenstraat 69 (identiteitskaart nummer 591-4421575-29; rijksregister nummer 78.08.31-251.28).

b) mevrouw VERCAMER Liesbet Clara Roger, geboren te Deinze op drieëntwintig december negentienhonderdachtenzeventig, echtgenote van de heer ROGIERS Vladimir voornoemd, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Jef Vandermeulenstraat 69 (identiteitskaart nummer 591-9355681-36; rijksregister nummer 78.12.23-116.43).

De voornoemde echtgenoten Rogiers  Vercamer verklaren gehuwd te zijn onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren.

c) de heer PHLIPS Stefaan Joseph Jacques, geboren te Brugge op twaalf september negentienhonderdeenenzeventig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9000 Gent, Tarbotstraat 23 (identiteitskaart nummer 591-1552246-57; rijksregister nummer 71.09.12-141.83).

d) mevrouw SYPRÉ Sabine, geboren te Berchem (Antwerpen) op achtentwintig april

negentienhonderdzeventig, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd, wonende te 9000 Gent, Tarbotstraat 23 (identiteitskaart nummer 591-1246787-51;

rijksregister nummer 70.04.28-276.91).

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en met de naam "HOOGBLOEIER".

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9000 Gent, Tarbotstraat 23.

KAPITAAL  VAST GEDEELTE - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met elk een nominale waarde van

tweehonderd euro (¬ 200,00).

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer Vladimir Rogiers, voornoemd sub 1), ten belope van tien (10) aandelen,

- door mevrouw Liesbet Vercamer, voornoemd sub 2), ten belope van dertig (30) aandelen,

Onderwerp akte :

Tarbotstraat 23 9000 Gent

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- door de heer Stefaan Phlips, voornoemd sub 3), ten belope van vijftien (15) aandelen, en

- door mevrouw Sabine Sypré, voornoemd sub 4), ten belope van vijfenveertig (45) aandelen. Totaal: honderd (100) aandelen.

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE83 1030 3700 0215 bij naamloze vennootschap Crelan te 1070 Brussel, Sylvain Dupuislaan 251, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negentien december tweeduizend veertien afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris wordt overhandigd om in zijn dossier bewaard te blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- Ontwikkelen, aankopen, aanpassen, vertalen en verkopen van individuele en collectieve opleiding, coaching, studiebegeleiding en andere educatieve diensten en producten voor een doelgroep van meer- en hoogbegaafde kinderen en (jong)volwassenen en alle belanghebbenden die bij deze thematiek betrokken zijn.

- Ontwikkelen, aankopen, aanpassen, vertalen en verkopen van allerlei didactische materialen in alle bestaande en toekomstig te ontdekken werkvormen voor een doelgroep van meer- en hoogbegaafde kinderen en (jong)volwassenen en alle belanghebbenden die bij deze thematiek betrokken zijn. - Organiseren van beurzen, seminaries, congressen en alle andere activiteiten voor een doelgroep van meer- en hoogbegaafde kinderen en (jong)volwassenen en alle belanghebbenden die bij deze thematiek betrokken zijn.

" Zo wil Hoogbloeier het verborgen potentieel van hoog- en meerbegaafde kinderen en volwassenen (weer) zichtbaar maken, ze goesting doen krijgen in leren en ze evenwichtig en gelukkig maken.

" Via een kwalitatieve, wetenschappelijk onderbouwde omkadering verwerven de kinderen en (jong)volwassenen zélf inzicht in hun eigen mogelijkheden zodat ze zich maximaal ontplooien en zich goed in hun vel voelen. Hoogbloeier wil geen talenten verloren laten gaan in onze maatschappij ! De vennootschap kan in het algemeen, in België en in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of die aan de bescherming van haar patrimoniale belangen beantwoorden.. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of aval verlenen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, alsmede kredieten verlenen, voorschotten toestaan of andere zekerheden stellen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen, instellingen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

Artikel 6  Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen met vermelding van hun nominale waarde. Elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Er worden vier (4) categorieën van aandelen gecreëerd:

1) Categorie A: deze aandelen worden onderschreven door de stichtende vennoten (hierna respectievelijk genoemd: A-aandelen en A-vennoten).

De A-aandelen hebben een nominale waarde van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel. Er zijn 100 A-aandelen dewelke het vast gedeelte van het kapitaal uitmaken.

2) Categorie B: deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door de natuurlijke personen en/of rechtspersonen die de hoedanigheid van structurele contractuele partner

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

hebben en die aan de toetredingsvoorwaarden voldoen. (hierna respectievelijk genoemd: B-aandelen en B-vennoten).

De B-aandelen hebben een nominale waarde van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel. Van deze categorie aandelen wordt minstens één (1) aandeel onderschreven.

3) Categorie C: deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door de klanten en sympathisanten en die aan de toetredingsvoorwaarden voldoen. (hierna respectievelijk genoemd: C-aandelen en C-vennoten).

De C-aandelen hebben een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Van deze categorie aandelen wordt minstens één (1) aandeel onderschreven.

4) Categorie D: deze aandelen zijn voorbehouden aan en kunnen worden onderschreven door de werknemers in loondienst en die aan de toetredingsvoorwaarden voldoen. (hierna respectievelijk genoemd: D-aandelen en D-vennoten).

De D-aandelen hebben een nominale waarde van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel. Van deze categorie aandelen wordt minstens één (1) aandeel onderschreven.

Elk aandeel dat wordt ondergeschreven moet onmiddellijk, volledig en onvoorwaardelijk worden volstort. Bij de uitgifte van nieuwe B, C en D aandelen kan de Raad van Bestuur uitzonderlijk bepalen dat deze aandelen voor minstens één vierde moeten volgestort worden.

De Raad van Bestuur kan te allen tijde van de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volstort, eisen dat zij deze binnen een welbepaalde termijn bijstorten, wanneer het belang van de vennootschap dit vereist en ongeacht de initieel overeengekomen volstortingstermijn.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn evenwel van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest van zeven percent per jaar te betalen vanaf de datum waarop het bedrag opeisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen. Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De Algemene Vergadering kan beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en alle overige modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de algemene vergadering van obligatiehouders.

Artikel 18 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit minimum 2 bestuurders en maximum 8 bestuurders, waarvan maximum twee bestuurders de hoedanigheid van niet-vennoot kunnen hebben, natuurlijke of rechtspersonen en die worden benoemd door de Algemene Vergadering.

De Bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd uit de kandidaten voorgedragen door de categorieën van vennoten. De helft van de bestuurders +1 wordt gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten en de overige bestuurders worden gekozen uit de kandidaten voorgedragen door de B, C en D -vennoten.

De benoeming geschiedt met een gewone meerderheid en geldt voor een periode van 4 jaar. De mandaten verstrijken telkens op de dag van de gewone Algemene Vergadering die gehouden wordt in het jaar waarin het mandaat afloopt. Uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar, maar dit op basis van een evaluatierapport dat de Raad van Bestuur voorlegt aan de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering mag een bestuurder op elk ogenblik zonder reden of vooropzeg ontslaan met een gewone meerderheid van stemmen, op voorwaarde dat bijkomend een gewone meerderheid van de A-vennoten aanwezig is en een gewone meerderheid van de A-vennoten behaald wordt. Een bestuurder kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap, doch zal in functie blijven totdat redelijkerwijs in diens vervanging kon worden voorzien.

Het mandaat van de bestuurders is in principe niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

De benoeming van een bestuurder treedt in werking na aanvaarding van het mandaat. De aanvaarding wordt vermoed plaats te vinden tenzij een uitdrukkelijke verklaring van de betrokkene dat hij zijn mandaat weigert op te nemen.

Binnen acht dagen na hun benoeming of ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, wordt, onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aangeduid die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam zou vervullen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 23 - Bevoegdheden tot delegeren-dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder, evenals aan elke andere natuurlijke persoon of rechtspersoon met de titel van algemeen directeur. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Dergelijke beslissingen tot delegatie van bevoegdheden of van het dagelijks bestuur dienen duidelijk genoteerd te worden in de notulen van de Raad van Bestuur. De beslissing tot het verlenen van deze delegaties wordt bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen, die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Artikel 24 - Vertegenwoordiging van de vennootschap

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de personen aan wie het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, alleen handelend.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 27- Oproeping

De Algemene Vergadering wordt opgeroepen door de Raad van Bestuur. De oproeping moet geschieden door middel van e-mail met ontvangstbevestiging als de betrokken vennoot zijn gegevens aan de vennootschap heeft bezorgd, ofwel via een aangetekende of gewone brief als de vennoot zijn voorkeur voor deze oproepingswijze schriftelijk kenbaar gemaakt heeft of indien de vennootschap niet beschikt over diens e-mailadres. Oproeping gebeurt met opgave van de agenda en dient, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de vergadering aan de vennoten te worden verstuurd. Met de oproeping worden alle in de wet of statuten verplicht gestelde documenten meegezonden.

De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald op de tweede zondag van juni om 10 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar, het te bestemmen resultaat, het jaarverslag en de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Wanneer wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De Algemene Vergadering kan ook in bijzondere of buitengewone zitting worden opgeroepen. De Algemene Vergadering moet samenkomen op verzoek van de vennoten met ten minste de helft van alle aandelen van hun categorie in hun bezit of in voorkomend geval van de commissaris.

De vergadering moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering komen bijeen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, zo deze afwezig of verlet is, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering. De voorzitter wijst de secretaris aan, die geen vennoot hoeft te zijn. De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten één of meerdere stemopnemers aan. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau van de algemene vergadering.

Vennoten moeten de aanwezigheidslijst van de vergadering ondertekenen, vooraleer zij tot de Algemene Vergadering worden toegelaten.

De bestuurders van de vennootschap wonen de Algemene Vergadering bij.

Artikel 33  Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 35 - Winstverdeling

Op voorstel van de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering zich uitspreken over de bestemming van het saldo van de nettowinst over het afgesloten boekjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt.

Ingeval de Algemene Vergadering tot de toekenning van een dividend zou beslissen, mag dit dividend in geen geval hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning ter uitvoering van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

artikel 1, § 2, 6° van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1962. De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door de Raad van Bestuur vastgesteld. Indien een vennoot zijn verzoek tot uittreding ter kennis heeft gebracht van de vennootschap,, zal de winstuitkering pro rata temporis gebeuren tot op het ogenblik van de beslissing van de Raad van Bestuur over het verzoek tot uittreding;

Artikel 36 - Ristorno

Als er een ristorno aan de vennoten wordt uitgekeerd, dan is dit uitsluitend a rato van de verrichtingen van een vennoot tegenover de vennootschap over het afgelopen boekjaar.

Hoofdstuk VII: ontbinding  vereffening

Artikel 37  Vereffening

Behoudens de wettelijke gronden tot ontbinding, kan de vennootschap ontbonden worden door de Algemene Vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijziging en met inachtneming van de regels en voorschriften uit het Wetboek van vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s), benoemd door de Algemene Vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de bestuurders van de vennootschap door de bestuurders van de vennootschap, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudend andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De Algemene Vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 38 - Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de uitbetaling van de vennoten overeenkomstig artikel 14.

De aandelen geven geen recht op enige andere uitbetaling dan voorzien in artikel 14. In geval het vermogen van de vennootschap ontoereikend is om de vennoten in eenzelfde mate uit te betalen overeenkomstig artikel 14, geschiedt de betaling op een pondspondsgewijze manier.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste bestuurders met ingang vanaf heden en dit voor onbepaalde duur:

a) de heer Rogiers Vladimir, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Jef Vandermeulenstraat 69,

b) mevrouw Vercamer Liesbet Clara Roger, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Jef Vandermeulenstraat 69,

c) de heer Phlips Stefaan Joseph Jacques, wonende te 9000 Gent, Tarbotstraat 23, en

d) mevrouw Sypré Sabine, wonende te 9000 Gent, Tarbotstraat 23.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Daarna zijn de bestuurders in de raad van bestuur bijeengekomen om tot gedelegeerd bestuurders te benoemen: mevrouw Liesbet Vercamer voornoemd, en mevrouw Sabine Sypré voornoemd. De ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze

bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één juli tweeduizend veertien tot op heden.

De partijen erkennen door de ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B&A Advies met zetel te 9402 Meerbeke, Halsesteenweg 42, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met recht om alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te verrichten voor de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de aansluiting van de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot registratie als aannemer, en om daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

Voor eensluidend uittreksel afgeleverd vóór registratie.

Notaris Francis Lemey.

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
HOOGBLOEIER

Adresse
TARBOTSTRAAT 23 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande