HOP!NVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOP!NVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.733.596

Publication

12/04/2013
ÿþe moei 11.1



.1. ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111fl1a 111111w1 1Im1

<1305772

NEERGELEGD

1 0 3 APR. 2033

RECIPOOK VAN

KOOPII \`: ',~'._. Tr cCNT

Ondememingsnr : 0500.733.596

Benaming (voluit) : HOPlNVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vennenbos 9

9840 De Pinte

Qnderwens akte :WIJZIGING DER STATUTEN, KAPITAALSVERHOGING:

WIJZIGING DER STATUTEN, KAPITAALSVERHOGING:

Uit een akte verleden voor Meester ANTON SINTOBIN, geassocieerd notaris te Zelzate, op 25 maart 2013, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 26/03/2013 , drie bladen geen verzendingen, boek 290 blad 48 vak 14, Ontvangen: 25 euro, (get.) Van den Broeke Dirk e.a. inspecteur a.i., blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van éénenvijftig miljoen achthonderd zevenennegentig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (¬ 51.897.645,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op éénenvijftig miljoen negenhonderd zestienduizend tweehonderd vijfenveertig euro (E 51.916.245,00) door uitgifte van drieëntachtigduizend zevenhonderd en zes (83.706) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die dezelfde rechten en plichten zullen hebben als de bestaande aandelen,

2. Aanvaarding van de inschrijving en de volstorting van de kapitaalverhoging voor een bedrag van éénenvijftig miljoen achthonderd zevenennegentig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (E 51.897.645,00) door mevrouw Veerle Deheegher, voornoemd, door inbreng van de volle eigendom van nabeschreven aandelen in de vennootschap:

Intekening en volstorting van drieëntachtigduizend zevenhonderd en zes (83.706) nieuw uitgegeven aandelen door mevrouw Veerle Deheegher voor een totaal bedrag van éénenvijftig miljoen achthonderd zevenennegentig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (¬ 51.897,645,00) door inbreng van de volle eigendom van vijfhonderd zesenveertigduizend tweehonderd éénennegentiq 546.291) volledig volstorte aandelen in de naamloze vennootschap DUVEL MOORGAT, met maatschappelijke zetel te 2870 Puurs, Breendonkdorp 58 en met als ondernemingsnummer 400 764 903. De waarde van deze aandelen wordt bepaald op éénenvijftig miljoen achthonderd zevenennegentig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (E 51,897.645,00), in ruil waarvoor er drieëntachtigduizend zevenhonderd en zes (83.706) nieuw uitgegeven aandelen worden toegekend.

3. Vaststelling dat de inbreng van voorschreven aandelen van de naamloze vennootschap DUVEL MOORGAT voor een waarde van éénenvijftig miljoen achthonderd zevenennegentig duizend zeshonderd vijfenveertig euro (¬ 51.897.645,00), is tot stand gekomen en dat de kapitaalsverhoging bijgevolg is verwezenlijkt in vergelding waarvan aan mevrouw Veerle Deheegher, drieëntachtigduizend zevenhonderd en zes (83.706) volledig onderschreven en volstorte nieuw gecreëerde aandelen zonder nominale waarde met lidmaatschapsrechten worden toegekend in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOPINVEST. Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

4. Schrapping van artikel vijf van de statuten integrale vervanging door volgende tekst: "Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENVIJFTIG MILJOEN NEGENHONDERD ZESTIENDUIZEND TWEEHONDERD VIJFENVEERTIG EURO (rr 51.916.245,00). Hef is verdeeld in drieëntachtigduizend zevenhonderd zesendertig (83.736) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. Coordinatie vande statuten,

op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

e' behouders

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

moaf1.s

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL. -(get, Geassocieerd Notaris Anton Sintobin te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, -verslag inbreng in natura.

- statutencoflrdinatie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie " - NGiLEGD

12 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

111111111111

*12188794*

....... ---------------

Ondernemingsnr: ce.) 1- 3 "I 55 ----

Benaming (voluit) : Hop!nvest

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vennenbos9

9840 De Pinte

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester ANTON SINTOBIN, geassocieerd notaris te Zelzate, op 07 november 2012, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 08/11/2012, zes bladen geen verzendingen, Boek 290 blad 9 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro. (get.) Van den Broeke Dirk, e.a. inspecteur a.i., blijkt dat:

1. 1°1- Mevrouw DEHEEGHER Veerle Estella Albert Maria, geboren te Gent op B september 1959, echtgenote van de heer BAERT Chris Rose Dirk, wonende te 9840 De Pinte, Vennenbos 9.

2°1- Mevrouw BAERT Kim Hendrika Jozef Maria, geboren te Gent, op 22 oktober 1985, ongehuwd, wonende te 9620 Zottegem, Kleine Meerlaan 34.

3°I- Mevrouw BAERT Elke Katharina Philippe, geboren te Gent, op 9 oktober 1987, ongehuwd, wonende te 9840 De Pinte, Vennenbos 9.

4°1- De heer BAERT Stiin Bleke Johan, geboren te Gent, op 20 april 1991, ongehuwd, wonende te 9840 De Pinte, Vennenbos 9.

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Hop!nvest.

3. Zetel: 9840 De Pinte, Vennenbos 9.

4. kapitaal: 18.600,00 euro. Het kapitaal is volledig volstort in geld.

5. Boekjaar: 01 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo: Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7, Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening vans, derden:

1. het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

behtuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

m od 11.1

--

vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al

dan niet met een (serai)-publiekrechtelijk statuut;

2. het verwerven en beheren van participaties in vennootschappen met een gelijkaardig of aanvullend doel of waarvan het doel van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins.

3. het waarnemen van functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen, ongeacht welk doel deze hebben, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap.

4. het verstrekken van leningen, voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor

om het even welke duur, voor zover ze tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel bijdragen. Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

5. het beheren en exploiteren van onroerende goederen.

6. het aankopen, verkopen en verhuren van onroerende goederen.

7. alle handelingen, alle bemiddelingen en dergelijke met betrekking tot vastgoed, met inbegrip van alle rechtstreeks of onrechtstreeks aanverwante activiteiten, het als tussenpersoon optreden in aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, het optreden als raadgever inzake vastgoed en als bouwpromotor, en dit in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- en buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanduidend.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving,

9.Jaarvergadering in de vennootschapszetel op de vierde maandag van de maand juni.

10. benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: mevrouw Veerle

Deheegher, voornoemd.

11. Volmacht: De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan bedrijfsrevisorenkantoor De Roover & C° Rijmenamsesteenweg 290 te 3150 Haacht, vertegenwoordigd door de heer Stefan Boonen om voor de vennootschap en in haar naam alle formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Anton Sintobin te Zetzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 20.08.2015 15446-0575-011

Coordonnées
HOP!NVEST

Adresse
VENNENBOS 9 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande