HOSPITABLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOSPITABLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.309.502

Publication

11/05/2012
ÿþ!

Ln\ Mod Word 111

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aaoaeaia*

Ondernemingsnr : 0475.309.502

Benaming

(voluit) : HOSPITABLE

(verkort) :

NEERGELEGD

3 0 APR. 2011

RLCHTI3ANK VAN

KOOPHrC?~~.. TE GENT

0 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHee TE GENT ,

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwem akte : FUSIE DOOR OPSLORPING  algemene vergadering van de overgenomen vennootschap  ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 april 2012 en vervolgens dei vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op drieëntwintig april tweeduizend twaalf, boek 195; blad 24 vak 15" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

I. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking. van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, hier vertegenwoordigd door de heer Jonas Dhaenens, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap NEW MEDIA; MANAGEMENT, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan° één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen,

Het fusievoorstel werd opgesteld op acht december tweeduizend elf door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap NEW MEDIA MANAGEMENT en de zaakvoerder van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSPITABLE, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op zevenentwintig februari tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna, onder nummers 12053060 en 12053061.

Il. De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift te hebben ontvangen van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen,

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van= deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken; en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie: betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van commissarissen over de laatste drie boekjaren.

Ill. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening -Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; HOSPITABLE en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op acht december tweeduizend: elf door de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap NEW MEDIA MANAGEMENT en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSPITABLE en dat` werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op zevenentwintig februari= tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart; daarna, onder nummers 12053060 en 12053061.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de gewone commanditaire vennootschap NEW MEDIA MANAGEMENT, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, hierna genoemd "de ovememende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSPITABLE, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap te ontbinden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één juli tweeduizend elf geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen,

5. Eigendomsovergang -- algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap omvat de activa en passiva zoals opgenomen in de staat van activa en passiva afgesloten per dertig juni tweeduizend elf.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepassselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens

" . 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt:

1.Omschrijving

STAD GENT, vijfentwintigste afdeling, deelgemeente SINT-DENIJS-WESTREM

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Buchtenstraat nummer 4, gekadastreerd

of het geweest, volgens titel en kadaster sectie A, nummer 122/M en 1091F, met een oppervlakte

volgens titel en kadaster van tien are drieëntachtig centiare (10a 83ca).

Kadastraal inkomen: vijfhonderd dertien euro (¬ 513).

2. Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSPITAI3LE, met zetel te Gent, heeft voorbeschreven onroerend goed verkregen jegens mevrouw Beata Rachella Etienne Robert' blijkens akte koop verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, houder der minuut, en notaris Mieke Steyaert te Gent op negenentwintig juli tweeduizend negen, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Gent op elf augustus daarna, onder formaliteitennummer 067-T-111081200910746.

3. Voorwaarden

Het hiervoor beschreven onroerend goed wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap

onder de volgende voorwaarden.

Algemene voorwaarden:

1° Het onroerend goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich nu bevindt, zonder

waarborg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van het gebouw, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voordurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of belast zijn, onder beding voor de verkrijgende vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overgenomen vennootschap en zonder verhaal op deze laatste.

De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in meer of min, dat één twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de betrokken partijen en de kadastrale inlichtingen slechts ten titel van eenvoudige inlichting zijn opgegeven. De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot de gemeenschappelijke delen alsook de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden, die kunnen voorkomen op haar eigendomstitels.

Zij wordt geacht de eigendomstitels van de overgenomen vennootschap en de overeenkomsten van bewoning, die betrekking hebben op de overgedragen onroerende rechten, te hebben ontvangen.

2° De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over het algemeen willekeurig geplaatst zijn in de overgedragen onroerende goederen die door elke publieke of private administratie, die deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van het overgedragen goed en worden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben.

3° De minuuthoudende notaris heeft de aandacht gevestigd op de bepalingen van het Vlaams decreet betreffende de ruimtelijke ordening, gecoördineerd op zesentwintig april tweeduizend, decreet houdende wijziging van achttien mei negentienhonderd negenennegentig houdende organisatie van de ruimtelijke ordening en het decreet betreffende ruimtelijke ordening, gecoördineerd op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig.

I. Het grondgebied waarvan het bij deze ingebrachte goed deel uitmaakt, heeft het voorwerp uitgemaakt van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan AFBAKENING GROOTSTEDELIJK GEBIED GENT de dato zestien december tweeduizend vijf en van het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan HANDELSBEURS de dato acht maart tweeduizend zeven. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten richten naar alle voorschriften van deze plannen en eventuele wijzigende plannen dat de bestemming van het goede bepaalt en het met administratieve erfdienstbaarheden bezwaart.

IL De overgenomen vennootschap verklaart eveneens dat haar tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften betekend werden noch een onteigeninsontwerp of een ruilverkavelingsbericht betreffende het voormelde goed.

III. De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft gekregen dat betreffende het overgenomen goed beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeen-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

komstig de wetgeving op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

IV. De overgenomen vennootschap verklaart dat het ingebrachte goed niet op de inventaris inzake de heffing op leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen staat, zoals bedoeld in het Vlaams decreet van negentien april negentienhonderd vijfennegentig, en dat zij evenmin werd gewaarschuwd dat het goed op gezegde inventaris zou worden geplaatst.

V. VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 14 november 2007 door de RWO voor wegenis- en rioleringswerken, herinrichting van circulatie in de bestaande parking, ontsluiting van de bestaande parkings vanaf de nieuwe ringweg, bouwen van geluidsbermen en  schermen en plaatsing van een tijdelijke overbrugging (stedenbouwkundige vergunning "publiekrechtelijke rechtspersonen en werken van algemeen belang);

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de brief van de stad Gent de dato achttien april tweeduizend twaalf een zone voor lokale bedrijven is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift (en de verklaring van de overgenomen vennootschap), voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat er geen voorkooprecht rust op voormeld onroerend goed;

5° dat het goed niet gelegen is in een verkaveling.

De notaris verwijst de comparant naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

Bijzondere voorwaarden:

In de akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, houder der minuut, en notaris Mieke Steyaert te Gent op negenentwintig juli tweeduizend negen waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSPITABLE het voorbeschreven onroerend goed heeft verkregen jegens mevrouw Beata Roberti, zoals beschreven in voormelde oorsprong van eigendom, staat letterlijk hetgeen volgt:

"Voormelde akte verleden voor notaris Tom de Sagher te Evergem op 19 januari 2005, bevat volgende clausules welke alhier letterlijk worden overgenomen :

In dit verband verklaren comparanten dat in voormelde akte, verleden voor notaris Jean-Pierre Leirens te Gent op dertig december negentienhonderd achtentachtig onder meer letterpk wordt vermeld wat volgt

Afle welkdanige erfdienstbaarheden, uit hoofde van lichten, vensters, luchtgaten, aflopen, leidingen en putten allerhande, die heden ten dage feitelijk zouden bestaan onderscheidenlijk ten voor- of ten nadele van het verkochte goed en de aanpalende eigendommen, zullen ten titel van erfdienstbaarheid ten eeuwigen dagen en onvergeld dienen te blijven bestaan, zoals heden, en de onderhouds-, herstellings-, reinigings- en ruimkosten zullen desgevallend als naar recht door de respectieve eigenaars van de eigendommen, die gebruik maken van de onderscheiden leidingen, aflopen en putten, moeten gedragen worden, zonder dat er uit dit beding echter méér rechten voor derden zouden kunnen voortspruiten dan deze hun bij wet of door wettige en niet verjaarde titels toegekend.

De toegangsweg vanaf de openbare weg is de koper bekend en loopt over het eigendom van aangelanden. "

De koper wordt hier uitdrukkelijk in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de verkoper, voortvloeiende uit deze bijzondere voorwaarden, voor zover deze nog van toepassing zijn. Overdracht van eigendom  Ingenottreding - Belastingen:

De verkrijgende vennootschap is, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortkomen, in de plaats gesteld in alle rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap die voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

De verkrijgende vennootschap moet de aan de gang zijnde bewoning respecteren zoals de overgenomen vennootschap tot plicht had dit te doen en moet rechtstreeks met de eigenaars en bewoners handelen voor alles wat de wijze en voorwaarden van hun bewoning, de te geven afstand en de voorwerpen, waarvan de eigenaars en bewoners zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren, aanbelangt.

Bepalingen inzake het Bodemsaneringsdecreet:

I. De overgenomen vennootschap verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken.

II, De overgenomen vennootschap verklaart dat de verkrijgende vennootschap vóór onderhavige fusie op de hoogte is gebracht van de inhoud van de bodemattesten afgeleverd door OVAM op tien april tweeduizend twaalf.

. ti

Luik B - Vervolg

De inhoud van deze attesten luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

. 1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonder-

zoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de, overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be,

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of onfvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van verontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voorzover voorafgaande verklaring door de overgenomen vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijgende vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de overgenomen vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn,

Hypothecaire staat:

a) Het hierboven beschreven onroerend goed is vrij en onbelast van om het even welke inschrijving of overschrijving in het algemeen.

b) De overgenomen vennootschap heeft geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot het overgedragen onroerend goed verleend.

Overgang:

Het tevoren beschreven goed heeft het voorwerp uitgemaakt van geen enkele andere overgang, binnen de laatste vijf jaar voorafgaand aan de huidige overdracht, dan deze voortvloeiend uit de verkoop van het voorschreven onroerend goed door mevrouw Beata Roberti vastgesteld in de akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, houder der minuut, en notaris Mieke Steyaert te Gent op negenentwintig juli tweeduizend negen middels de prijs van driehonderdvijfenzeventig-duizend euro (¬ 375.000).

Ontheffing van ambtshalve inschrijving:

De hypotheekbewaarder wordt er uitdrukkelijk van ontheven ambtshalve inschrijving te nemen ter gelegenheid van de overschrijving van de notulen van de algemene vergaderingen die de fusie goedkeuren.

Keuze van woonplaats:

Voor de uitvoering dezer doen de overgenomen vennootschap en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in hun maatschappelijke zetel.

6. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbe-standdelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgesteld door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot

uitvoering van de genomen beslissingen.

4. Volmacht tot vernietiging van het register van aandelen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overne-

mende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

27/4/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- publicatielijst





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09/03/2012
ÿþ~

Ondernemingsnr : 0475.309.502

Benaming

(voluit) : HOSPITABLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel van fusie tussen de BVBA HOSPITABLE en de Comm. V NEW MEDIA MANAGEMENT, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0869.801.473, gedateerd op 08/12/2011.

Opgesteld te Gent, op 02/02/2012

Getekend:

De heer Jonas Dhaenens, vaste vertegenwoordiger van de Comm. V NEW MEDIA MANAGEMENT Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fa

ICI IINIV~I~WIN~III ISW

*iaos3oeo*

ff N

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

~d

NEERGEL

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

21 FE$. 2012

Griffie

EGD

Mod word 11.1

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.01.2012, NGL 20.02.2012 12039-0165-013
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 02.02.2011 11026-0197-013
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 01.02.2010 10030-0105-014
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.01.2009, NGL 13.02.2009 09042-0124-015
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 23.11.2007, NGL 12.02.2008 08041-0230-016
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 02.02.2007 07040-3664-014
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 25.11.2005, NGL 29.11.2006 06884-4027-013
19/07/2006 : BLAA12626
28/02/2005 : BLAA12626
09/12/2004 : BLAA12626
10/03/2004 : BLAA12626
18/06/2003 : BLAA12626
22/04/2003 : LE106991
18/02/2003 : LE106991

Coordonnées
HOSPITABLE

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande