HOT TEN DAELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOT TEN DAELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.482.987

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 30.07.2013 13395-0388-012
07/02/2013
ÿþrood Word 11,1

ion In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0898.482.987

Benaming

(vanuit) : I-10F TEN DAELE

(verkort) :

NEERGELEGD

2 8 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TF GFNT

im

is zgas

Vo beho aan Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING  algemene vergadering van de overgenomen vennootschap  ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 16 januari 2013 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op éénentwintig januari tweeduizend dertien, boek 201 blad 33 vak 1" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van documenten en verslagen.

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel en van de andere door de wet beoogde documenten waarvan de vennoten verklaren dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op drie oktober tweeduizend twaalf door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOF TEN DAELE in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op elf oktober tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig oktober daarna, onder nummers 12173986 en 12173987.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het verslag zoals bedoeld in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor neemt de vergadering kennis van de verslagen die zijn opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusie van deze verslagen luidt als volgt:

1) "8 Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Van Den Daele Thuisverpleging, bestaat uit een inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de BVBA Hof Ten Daele. De inbreng gebeurt aan netto boekwaarde en houdt een kapitaalverhoging in voor een bedrag van 168.800 Euro. De totale eigen vermogenstoename bij de BVBA Van Den Daele Thuisverpleging bedraagt 106.915,23 Euro, en omvat naast de kapitaalverhoging een vermindering van de overgedragen winst met 68.589,64 Euro en een verhoging van de winst van het lopende boekjaar met 6.704, 87 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsre-visoren inzake inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 101 aandelen van de vennootschap BVBA Van Den Daele Thuisverpleging, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 3 december 2012

(getekend)

Ernst & Young, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor - Vennoot"

2) "Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, brengen wij hierbij verslag uit over de geplande inbreng in natura bij kapitaalverhoging in de BVBA Van Den Daele Thuisverpleging. Na grondige studie met betrekking tot de wenselijkheid van de inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschap BVBA Hof Ten Daele (overgenomen vennootschap) door BVBA Van Den Daele Thuisverpleging (overnemende vennootschap) ter waarde van 106.915,23 Euro, is de zaakvoerder tot het besluit gekomen dat deze operatie voor de vennootschap niet enkel een zeer gunstig perspectief biedt, doch tevens beantwoordt aan een dwingende noodzaak.

Deze fusie heeft als doe! de solvabiliteit en de kapitaalstructuur van de overnemende vennootschap te versterken en om het nodige krediet te verkrijgen in het kader van de realisatie van een vastgoedproject. De Raad van Bestuur is van mening dat de aandeelhouders in een buitengewone algemene vergadering dienen bijeengeroepen te worden om in de optiek van wat hierboven is uiteengezet tot kapitaalverhoging te beslissen door inbreng in natura van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschap BVBA Hof Ten Daele.

De kapitaalverhoging zal gebeuren door inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschap BVBA Hof Ten Daele. Deze inbreng in natura bedraagt 106.915,23 Euro en is gewaardeerd op basis van de boekwaarde. Deze inbreng omvat de inbreng van volgende componenten van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap:

Kapitaal: 168.800, 00 Euro

Overgedragen verlies: -68.589,64 Euro

Winst van het lopende boekjaar: 6.704, 87 Euro

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding zal gebeuren op basis van een tussentijdse staat van actief en passief van de overnemende vennootschap BVBA Van Den Daele Thuisverpleging per 31 augustus 2012.

De Raad van Bestuur bevestigt dat de staat van actief en passief per 31 augustus 2012 met een balanstotaal van 366.901,58 Euro en een eigen vermogen van 264.243,46 Euro een getrouw beeld geeft van de vermogenssituatie van de onderneming.

De Raad van Bestuur bevestigt dat de aandeelhouders zich akkoord verklaren om de waardering van de onderneming te doen volgens de boekhoudkundige waarde blijkend uit de staat van actief en passief per 31 augustus 2012. De Raad van Bestuur is van oordeel dat er geen correcties dienen te gebeuren voor latente meer- of minderwaardes.

Aldus wordt een boekhoudkundige waarde bekomen voor de overnemende vennootschap BVBA Van den Daele Thuisverpleging van 264.243,46 Euro, of 1.056,97 Euro per aandeel. Voor de overgenomen vennootschap BVBA Hof Ten Daele wordt een boekhoudkundige waarde bekomen van 106.915,23 Euro, of 117,75 Euro per aandeel.

Dit geeft een ruilfactor van 0,11, of 0,11 aandelen van de BVBA Van Den Daele Thuisverpleging voor 1 aandeel BVBA Hof Ten Daele. Bijgevolg zal voor de totaliteit van de aandelen van BVBA Hof Ten Daele (908 aandelen), een uitgifte gebeuren van 101 aandelen in de BVBA Van Den Daele Thuisverpleging. De inbreng in natura zal via notariële akte verleden worden in de maand december van het jaar 2012, en zal retroactieve uitwerking hebben vanaf 1 september 2012. Alle verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de BVBA Van Den Daele Thuisverpleging (overnemende vennootschap). Als bedrijfsrevisor werd de BVCV Grant Thornton, Lippens & Rabaey, vertegenwoordigd door Leen Defoer, kantoorhoudende te Lievekaai 21, 9000 Gent, gelast en aangesteld om verslag uit te brengen over de beschrijving der geplande inbreng, de toegepaste methode van waardering en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Er werd niet afgeweken van de besluiten opgenomen in het revisoraal verslag.

Alle nuttige inlichtingen werden ter hand gesteld.

Aldus opgesteld op 22 november 2012 te Melle,

De zaakvoerder

(getekend)

Elke VAN DEN DAELE"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering keurt de inhoud van deze verschillende documenten goed. Een exemplaar van deze documenten wordt aan onderhavige akte gehecht, doch niet mee overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat de zaakvoerders van de vennootschap niet gehouden zijn de algemene vergadering op de hoogte te stellen van de mogelijke belangrijke wijzigingen die zich zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het fusievoorstel en de datum van de beslissing van de algemene vergadering die tot de fusie besluit.

De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dan drie maand op de datum van het fusievoorstel dient te worden opgesteld.

De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan

2. Besluit tot fusie.

De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOF TEN DAELE, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 166, door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING, met zetel te 9090 Melle, Brus-selsesteenweg 166 en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden. Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht gebeurt op basis van de op éénendertig augustus tweeduizend twaalf afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat.

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één september tweeduizend twaalf beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied.

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van honderd en één (101) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

d) De ruilverhouding van de aandelen wordt als volgt vastgesteld: negen (9) aandelen van de over te nemen vennootschap worden geruild voor één (1) aandeel van de verkrijgende vennootschap.

Op basis van bovenstaande zullen de vennoten van de over te nemen vennootschap honderd en één (101) aandelen verkrijgen in de overnemende vennootschap.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf de dag van de fusie.

Na de fusie-operatie zullen er dus driehonderd éénenvijftig (351) aandelen zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING (= tweehonderd vijftig (250) bestaande aandelen + honderd en één (101) nieuwe aandelen).

3. Wijziging van het maatschappelijk doel.

Om het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na de fusie beslist de vergadering om de tekst van het doel, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, te vervangen door het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Bestuur en exploitatie van ouderen- en welzijnsvoorziening, zoals woningen en verblijven voor bejaarden en service- en zorgflats, woningcomplexen met dienstverlening, dagverzorgingscentra, thuis-verzorgingscentra en centra voor kortverblijf en analoge dienstverlening betreffende opgesomde voorzieningen.

- Het beheren en uitbaten van serviceflats, verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven en andere soortgelijke en/of aanverwante activiteiten, met als voorbeeld doch niet exhaustief te interpreteren: maaltijdverstrekking, thuiszorg, verpleging en verzorging.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en uitbreiden van roerend en onroerend vermogen.

- Alle mogelijke advies- en/of dienstfuncties, consultancy, opleiding, op het vlak van medische en

paramedische vlakken.

- Het beheer en exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik, bestaande uit het verhu-

ren, aankopen en verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke

roerende en onroerende goederen.

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, bestaande uit het vervaardigen, verwerken,

kopen en verkopen van alle food- en non-foodproducten.

- Het beheren en uitbaten van drankgelegenheid, verbruiksalon, eetgelegenheid, niet limitatief.

- Het beheren en uitbaten van welnesslfitness centrum.

- Organisatie van sport- en entertaining evenementen in de meest brede zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Verlenen van alle diensten die verband houden met lichaamsverzorging en schoonheidszorg.

- De organisatie van congressen, seminaries, incentives, individuele en/of groepsreizen en  uitstappen.

- Het in gemeenschap brengen van de volledige beroepsactiviteiten door thuisverplegersvennoten, de uitoefening en de bevordering van de thuisverpleging, dit alles onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende verpleger opzichtens de patiënt en met strikte inachtname van de code van de plichtenleer, met dien verstande dat de honoria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de verpleger-zaakvoerder een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem/haar verrichte prestaties,

- De vennootschap mag reserves aanleggen teneinde alle nodige apparaten en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren die haar het meeste geschikt voorkomen, zowel in het binnen- ais in het buitenland.

De vennootschap kan optreden als zaakvoerder en/of vereffenaar in andere vennootschappen en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van der- den, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aarde zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4, Overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat de overdracht van het vermogen (rechten en verplichtingen) van de overgenomen vennootschap gebeurt door middel van toekenning aan haar van honderd en één (101) nieuwe geheel volgestorte gewone aandelen in de overnemende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe gewone aandelen zuilen identiek zijn aan de bestaande aandelen onder voorbehoud van wat hierna zal worden gezegd over de deelname in de winsten.

De activa en passiva worden aan de overnemende vennootschap overgedragen op basis van de cp eenendertig augustus tweeduizend twaalf afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

Deze overdracht bevat bovendien de eventuele onlichamelijke bestanddelen zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, die behoren tot het overgedragen vermogen.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt t Omschrijving

GEMEENTE MELLE, tweede afdeling

De gebouwen gelegen op een perceel grond en het opstralrecht gevestigd op hetzelfde perceel grond Brusselsesteenweg +166 en 166/A, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummers 156/K/6 en 156/H/6, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van drieëntwintig are negenennegentig centiare (23a 99ca).

Opmerkinq:

Ingevolge onderhavige fusie zal bijgevolg de grond eigendom blijven van mevrouw Elke Van den Daele en het opstalrecht en de gebouwen eigendom zijn van de burgerlijke vennootschap in vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING. 3. Voorwaarden

Het hiervoor beschreven onroerend goed wordt overgedragen aan de overnemende vennootschap onder de volgende voorwaarden.

Algemene voorwaarden:

1° Het onroerend goed wordt overgedragen in de staat waarin het zich nu bevindt, zonder waar-

borg voor gebreken en onvolkomenheden, ouderdom, slechte staat van het gebouw, gebreken van de grond of de ondergrond, met alle actieve en passieve erfdienstbaarheden, zichtbare en niet-zichtbare, voortdurende en niet-voortdurende waarmee het zou kunnen bevoordeligd of hefast zijn, onder beding voor de verkrijgende vennootschap om de ene in haar voordeel te exploiteren en zich te beveiligen tegen de andere, maar op haar kosten en risico, zonder tussenkomst van de overgenomen vennootschap en zonder verhaal op deze laatste.

De oppervlakte wordt niet gewaarborgd, waarbij het verschil in meer of min, dat één twintigste overschrijdt, voordeel of verlies uitmaakt voor de betrokken partijen en de kadastrale inlichtingen

ti º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

slechts ten titel van eenvoudige inlichting zijn opgegeven. De verkrijgende vennootschap wordt in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap met betrekking tot de gemeenschappelijke delen alsook de bijzondere voorwaarden en erfdienstbaarheden, die Kunnen voorkomen op haar eigendomstitels,

Zij wordt geacht de eigendomstitels van de overgenomen vennootschap en de overeenkomsten van bewoning, die betrekking hebben op de overgedragen onroerende rechten, te hebben ontvangen.

2° De meters, leidingen, kanalisaties, toestellen en andere installaties die over het algemeen willekeurig geplaatst zijn in de overgedragen onroerende goederen die door elke publieke of private administratie, die deze voorwerpen slechts in huur gegeven zou hebben, maken geen deel uit van het overgedragen goed en worden voorbehouden ten gunste van hen die er recht op hebben.

3° De minuuthoudende notaris heeft de aandacht gevestigd op de bepalingen van het Vlaams decreet betreffende de ruimtelijke ordening, gecoordineerd op zesentwintig april tweeduizend, decreet houdende wijziging van achttien mei negentienhonderd negenennegentig houdende organisatie van de ruimtelijke ordening en het decreet betreffende ruimtelijke ordening, gecoördineerd op tweeëntwintig oktober negentienhonderd zesennegentig.

I. Het grondgebied waarvan het bij deze ingebrachte goed deel uitmaakt, heeft het voorwerp uitgemaakt van het gewestplan de dato veertien september negentienhonderd zevenenzeventig. De verkrijgende vennootschap zal zich moeten richten naar alle voorschriften van deze plannen en eventuele wijzigende plannen dat de bestemming van het goede bepaalt en het met administratieve erfdienstbaarheden bezwaart.

II. De overgenomen vennootschap verklaart eveneens dat haar tot op heden geen andere stedenbouwkundige voorschriften betekend werden noch een onteigeningsontwerp of een ruilver-kavelingsbericht betreffende het voormelde goed.

III. De overgenomen vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft gekregen dat betreffende het overgenomen goed beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

IV. De overgenomen vennootschap verklaart dat het ingebrachte goed niet op de inventaris inzake de heffing op leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen staat, zoals bedoeld in het Vlaams decreet van negentien april negentienhonderd vijfennegentig, en dat zij evenmin werd gewaarschuwd dat het goed op gezegde inventaris zou worden geplaatst.

Overdracht van eigendom  Ingenottreding - Belastingen:

De verkrijgende vennootschap is, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voortkomen, in de plaats gesteld in aile rechten en vorderingen van de overgenomen vennootschap die voortvloeien uit overeenkomsten van huur, onderhuur of overdracht van burgerlijke of handelshuur.

De verkrijgende vennootschap moet de aan de gang zijnde bewoning respecteren zoals de overgenomen vennootschap tot plicht had dit te doen en moet rechtstreeks met de eigenaars en bewoners handelen voor alles wat de wijze en voorwaarden van hun bewoning, de te geven afstand en de voorwerpen, waarvan de eigenaars en bewoners zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren, aanbelangt,

5. Ontbinding zonder vereffening.

De vergadering stelt vast dat, onder opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

1. De ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

2. De vennoten van de overgenomen vennootschap worden de vennoten van de overnemende vennootschap.

3. De overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

6. Bevoegdheden.

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

b) als vergoeding voor de overdracht honderd en één (101) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, en, in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

d) In het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten

A

Luik B - Vervolg

ambtshalve inschrijving te nemen ter gelegenheid van de overschrijving van de notulen van de algemene vergaderingen die de fusie goedkeuren.

7. Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Maryns, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Muizelstraat 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of nocdzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

, ~ k

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van I]amme

Notaris

25/1/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/10/2012
ÿþt Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhlu I I Il I hIhI U lU 1 II 10

*12173986*



NEERGELEGD

i 1 0K r. 2012

REC1-11'11M A?v

KOOI'HA"1 E GENT_

Ondememingsnr: 0898.482.987

Benaming

(voluit) : HOF TEN DAELE

(verkort)



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Brusselsesteenweg 166, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



FUSIEVOORSTEL OMTRENT DE FUSIE DOOR OVERNEMING TUSSEN VAN DEN

DAELE THUISVERPLEGING BVBA (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) EN HOF TEN DAELE

BVBA (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

De zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VAN DEN

DAELE THUISVERPLEGING en de zaakvoerder van de BVBA HOF TEN DAELE zijn

heden samengekomen teneinde gezamenlijk een fusievoorstel op te stellen in overeenstemming met

artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de te fuseren vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen.



Om de solvabiliteit en de kapitaalstructuur van de overnemende vennootschap te versterken en om het nodige krediet te verkrijgen in het kader van de realisatie van een vastgoedproject wordt geopteerd om een herstructurering door te voeren, bestaande uit een fusie door overneming door te voeren waarbij VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA de overnemende vennootschap is en HOF TEN DAELE BVBA de overgenomen vennootschap.

DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

Enerzijds:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA VAN DEN DAELE

THUISVERPLEGING, waarvan de zetel gevestigd is te Brusselsesteenweg 166, 9090 Melle.

De vennootschap is ingeschreven in het RPR te Gent en heeft als ondernemingsnummer 0463.673.163.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Peter Verstraeten te Gavere op 17 juni 1998, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 juli 1998 daarna onder nummer 980709-392.

De statuten werden tot op heden éénmaal gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove

te Merelbeke op 19 juni 2009, houdende de omzettting van het kapitaal in euro, de afschaffing van

de nominale waarde van de aandelen, en de verhoging van het kapiitaal.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Anderzijds:

De BVBA HOF TEN DAELE, waarvan de zetel gevestigd is te Brusselsesteenweg 166, 9090 Melle. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent en heeft als

ondernemingsnummer 0898.482.987.

Opgericht middels akte verleden voor notaris Niek Van der Stroeten te Destelbergen, op 9 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 juni 2008, onder het nummer 08091364.

De statuten werden een keer gewijzigd ten gevolge van de inbreng in natura tot kapitaalsverhoging door incorporatie van een gedeelte van een rekening-courant, blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Wim Van Damme, notaris te Lochristi op 1 december 2011.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De aanwezige zakvoerders verklaren op de hoogte te zijn van:

1. De specifieke aansprakelijkheid van de zaakvoerder vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De verplichting van elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel, zes weken voor

de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van

de rechtbank van koophandel neer te leggen (artikel 693 alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen).

FUSIE  RECHTSVORM  NAAM  DOEL  ZETEL

De zaakvoerder verklaart dat ze aan de respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van BVBA HOF TEN DAELE (overgenomen vennootschap), met zetel te Brusseisesteenweg 166, 9090 Melle, overgaat naar de BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING (overnemende vennootschap), met zetel te Brusselsesteenweg 166, 9090 Melle.

De fusie zal gebeuren op basis van de tussentijdse toestand van de BV BVBA VAN DEN

DAELE THUISVERPLEGING BVBA (31 augustus 2012) en op basis van de tussentijdse toestand van de BVBA HOF TEN DAELE (31 augustus 2012). De fusie heeft een retroactieve uitwerking, en zal intreden op 1 september 2012 en aile verrichtingen verwezenlijkt na deze datum zijn voor rekening van de BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING (overnemende vennootschap).

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de betrokken vennootschappen is het volgende:

- De BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING (overnemende vennootschap)

De vennootschap heeft tot doel:

Het in gemeenschap brengen van de volledige beroepsactiviteiten door thuisverplegersvennoten, de uitoefening en de bevordering van de thuisverpleging, dit alles onder de

persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende verpleger opzichten de patiënt en met strikte inachtname van de code van de plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de verrichte prestaties ontvangen worden voor rekening van de vennootschap, en dat de verpleger-zakvoerdereen vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem/haar verrichte prestaties.

De vennootschap mag haar reserves aanleggen teneinde alle nodige apparaten en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die vechtreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

- De BVBA HOF TEN DAELE (overgenomen vennootschap)

Het bedrijf heeft tot doel in Belgie en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Bestuur en exploitatie van ouderen- en welzijnsvoorziening, zoals woningen en verblijven voor bejaarden en service en zorgfiats, woningcomplexen met dienstverlening,

dagverzorgingscentra, thuisverzorgingscentra en centra voor kortverblijf en analoge

dienstverlening betreffende opgesomde voorzieningen;

-Het beheer en uitbaten van serviceflats, verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven en andere soortgelijke en/of aanverwante activiteiten, met als voorbeeld doch niet exhaustief te

interpreteren: maaltijdverstrekking, thuiszorg, verpleging en verzorging.

-Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en uitbreiden van roerend en onroerend vermogen; -Aile mogelijke advies- en lof dienstfuncties, consultancy, opleiding, op het vlak van medische en para medische vlakken;

-Het beheer en exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik, bestaande uit het verhuren, aankopen en verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke roerende en onroerende goederen;

-Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, bestaande uit het vervaardigen, verwerken, kopen en verkopen van alle food- en non-food producten;

-Het beheren en uitbaten van drankgelegenheid, verbruiksalon, eetgelegenheid, niet limitatief; -Het beheren en uitbaten van welnessltitness centrum

-Organisatie van sport- en entertaining evenementen in meest brede zin van het woord; -Verlenen van aile diensten die verband houden met lichaamsverzorging en schoonheidszorg;

-De organisatie van congressen, seminaries, incentives, individuele en /of groepsreizen en uitstappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks

of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden ais zaakvoerder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan

zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden,

borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de

eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handeling verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel

of welke van aarde zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

1. Waardebepaling van HOF TEN DAELE BVBA (overgenomen vennootschap)

De substantiële waarde zal als waarderingsmethode worden gehanteerd. Deze start van het boekhoudkundig eigen vermogen gecorrigeerd voos latente meer- of minderwaardes.

De substantiele waarde van HOF TEN DAELE BVBA wordt als volgt bepaald:

In Euro Waarde Aantal aandelen Waarde per aandeel

Eigen vermogen

Kapitaal 168.800,00

Reserves 0,00

Overgedragen verlies -68.589,64

Winst periode 01/01/2012-

31/08/2012 6.704,87

Latente meetwaarde 0,00

Fiscale latentie (17%) 0,00

Substantiële waarde 106.915,23 908 117,75

Het boekhoudkundig eigen vermogen volgt uit de tussentijdse staat per 31 augustus 2012. Er werden

e

ee l

...

geen latente meer- of minderwaardes vastgesteld. Bijgevolg is de substantiële waarde gelijk aan de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde,

2. Waardebepaling van VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA (overnemende vennootschap)

De substantiële waarde zal ais waarderingsmethode worden gehanteerd. Deze start van het boekhoudkundig eigen vermogen gecorrigeerd voor latente meer- of minderwaarden.

De substantiële waarde van VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA wordt als volgt bepaald:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

In Euro Waarde Aantal aandelen Waarde per aandeel

Eigen vermogen

Kapitaal 6.197,33

Reserves 1.859,20

Overgedragen winst 250.188,69

Winst periode 01/01/2012-

31/08/2012 5.998,24

Substantiële waarde 264.243,46 250 1.056,97

Het boekhoudkundig eigen vermogen volgt uit de tussentijdse staat per 31 augustus 2012. Er werden

geen latente meer- of minderwaardes vastgesteld. Bijgevolg is de substantiële waarde gelijk aan

de boekhoudkundige eigen vermogenswaarde.

3. Vaststelling van de ruilverhouding

De fusie geschiedt enkel tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap zonder opleg in geld.

Ruilwaarde overgenomen vennootschap

X = x bestaande aandelen overgenomen vennootschap

Ruilwaarde overnemende vennootschap

Intrinsieke waarde per aandeel BVBA HOF TEN DAELE

(overgenomen vennootschap) 117,75 euro Intrinsieke waarde per aandeel BV BVBA VAN DEN DAELE

THUISVERPLEGING (overnemende vennootschap) 1.056,97 euro

De ruilfactor bedraagt bijgevolg: 0,11

Bijgevolg dienen er op basis van de gehanteerde waarderingsmethodologie 9 (afgerond) aandelen

HOF TEN DAELE BVBA voor 1 (één) aandeel BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING geruild

te worden. Bijgevolg geven 908 bestaande aandelen van HOF TEN DAELE BVBA recht op 101

nieuwe aandelen van VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA.

Art 703 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen stelt dat er geen omwisseling plaatsvindt van aandelen van de overnemende vennootschap tegen aandelen van de overgenomen vennootschap die worden gehouden door de overnemende vennootschap zelf of door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap handelt.

Gezien VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA voor de fusie geen aandelen bezit in de overgenomen vennootschap HOF TEN DAELE BVBA is voormeld artikel niet van toepassing.

Totaal aantal aandelen na fusie-operatie: 250 + 101 = 351

Na de fusie-operatie door overname zal de waarde per aandeel VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA als volgt zijn:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

¬ 264.243,46 + ¬ 106.915,23

¬ 1.057,43

351 aandelen

Dit benadert dicht de waarde van het aandeel vóór de fusie.

Aandeelhoudersstructuur na de fusie

Het maatschappelijk kapitaal van VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA na de fusie zal 174.997,33 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 351 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandeelhouderstructuur ziet er na de fusie als volgt uit:

Elke Van Den Daele 350 aandelen

Kurt Temmerman 1 aandeel

WIJZE VAN UITREIKING 351 aandelen

Omruiling van 90t3 aandelen BVBA HOF TEN DAELE BVBA in 101 nieuwe aandelen BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING zal gebeuren op maatschappelijke zetel.

De toekenning door BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING BVBA van de 101 ter

gelegenheid van de fusie nieuw uit te geven aandelen zal geschieden door inschrijving in

het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap BV BVBA VAN DEN

DAELE THUISVERPLEGING met vermelding van het aantal van de haar toekomende aandelen,

de hoedanigheid van de aandeelhouder en de datum van de fusie. Deze inschrijving zal gebeuren binnen

de 15 dagen na de publicatie van de fusiebesluiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Het bestaande aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na de fusie vernietigd worden. Een zaakvoerder van de Ovememende Vennootschap zal volmacht krijgen teneinde daartoe het nodige te doen.

DATUM DEELNAME IN DE WINST

De ter gelegenheid van de fusie door BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen dragen als de bestaande aandelen van BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING voor de fusie. Ze zullen deelnemen in het

bedrijfsresultaat van BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING en dividendgerechtigd zijn vanaf de dag van de fusie, zelfs indien een eventuele uitkering betrekking heeft op eerder gerealiseerde winsten,

Er wordt geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht. De datum vanaf de welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in per 1 september 2012.

BOEKHOUDKUNDIGE OVERNAME VAN HANDELINGEN HOF TEN DAELE BVBA

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 september 2012.

RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN

VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er werden door de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of andere effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Er worden bijgevolg geen bijzondere rechten toegekend door de Overnemende Vennootschap in het kader van de huidige fusie.

"

7

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE BEPALINGEN

De fusie zal gebeuren volgens de gewijzigde verslaggeving s- en documentatieverplichtingen inzake fusies, als gevolg van de wet van 8 januari 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

In concreto betekent dit:

-Geen fusieverslag van de respectievelijke bestuursorganen omwille van het feit dat alle vennoten

en houders van andere stemrechtverlenende effecten van elke bij de fusie betrokken vennootschap

hiermee instemmen

-Geen fusieverslag door de commissaris of bedrijfsrevisor. Aangezien er een kapitaalverhoging

plaatsvindt bij de overnemende vennootschap ten gevolge van de fusie, dient een verslag opgemaakt

te worden met betrekking tot de inbreng in natura.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap en aan de zaakvoerder van de Overgenomen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

STATUTENWIJZIGINGEN

Na het besluit tot fusie zullen de statuten van BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING gewijzigd worden, onder meer ingevolge de verhoging van het maatschappelijk kapitaal en uitgifte van nieuwe aandelen in het kader van de fusie.

JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van BVBA HOF TEN DAELE door BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING zal juridische uitwerking hebben vanaf 1 september 2012.

RECHTSGEVOLGEN

De fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen teweeg:

" BVBA HOF TEN DAELE houdt op te bestaan door vereffening zonder ontbinding

.het gehele vermogen van BVBA HOF TEN DAELE zowel de rechten als de verplichtingen  gaat over

op BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING.

NEERLEGGING

De comparanten verklaren het fusievoorstel te zullen neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Melle, 3 oktober 2012

ZAAKVOERDER VAN "BV BVBA VAN DEN DAELE THUISVERPLEGING"

Elke Van Den Daele

ZAAKVOERDER VAN " BVBA HOF TEN DAELE"

l

Elke Van Den Daele

"

.

Op de laatste blz. van Luik B vendelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 16.08.2012 12421-0489-013
23/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v _de_aacte

Ondernerringsnr : 0898.482.987

Benaming

(voluit) : HOF TEN DAELE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 1 december 2011 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op vijf december tweeduizend elf, boek 191 blad 48 vak 19" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. Devos Bevernage, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- Het verslag opgesteld door Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van Grant Thornton, Lippens & Rabaey BV CVBA, vertegenwoordigd door Leen Defoer, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Hof Ten Daele bestaat uit; 150.200,00 Euro, door incorporatie van een gedeelte van een rekening-courant van Elke Van den: Daele.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepalingen vans het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering!

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van:

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met;

de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet'

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 808 aandelen van de vennootschap BVBA Hof;

Ten Daele, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen;

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 10 augustus 2011,

(getekend)

Grant Thornton, Lippens en Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrijfsrevisor Vennoot"

- Het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde:

111111!1111.1j1t1111191I1111

be a

B1

st~

8 3 -12- 2011

RECH't"BANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met honderdvijftigduizend tweehonderd euro (¬ 150.200) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) te brengen op honderdachtenzestigduizend achthonderd euro (¬ 168.800) door middel van inbreng van een deel van de schuld in rekening-courant door mevrouw Elke Van den Daele.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van achthonderd en acht (808) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algmene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze' aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

3. Verwezenlijking van de inbreng.

Vervolgens komt tussen:

Mevrouw VAN DEN DAELE Elke Maria Gerda, geboren te Gent op drieëntwintig december negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.12.23 432-65, partner van de heer TEMMERMAN Kurt Gomar Philemon Yvonne, wonende te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 166, die een verklaring van wettelijk samenwonen heeft afgelegd te Melle op vijfentwintig oktober tweeduizend tien, die verklaart de inbreng te doen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, te akteren dat, ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdachtenzestigduizend achthonderd euro (¬ 168.800) wordt gebracht en vertegenwoordigd is door negenhonderd en acht (908) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

5. Wijziging van artikel 5 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtenzestigduizend achthonderd euro (¬ 168.800). Het wordt vertegenwoordigd door negenhonderd en acht (908) aandelen zonder vermelding van waarde."

6. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Maryns, gevestigd te 9041 Oostakker, Muizelstraat 4, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

9/12/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- volmacht

- gecoördineerde statuten

- publicatielijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

3r-

t Aden ai. helle Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 11.07.2011 11305-0316-011
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 20.07.2010 10323-0561-010

Coordonnées
HOT TEN DAELE

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 166 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande