HOUSE OF GLORY

Association sans but lucratif


Dénomination : HOUSE OF GLORY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 835.332.425

Publication

18/07/2012
ÿþ" MOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III

*12127297*

bel a; BE Sta

i i i 1 i

in

G5.11 ~ k~~,~ia~

VAN 1<0 O~~l-il f i+DE=L

- 9 JUL1 20i2

DENDERMONDE ,

Griffie

Ondernemingsnr : 835.332.425

Benaming

(voluit) : House of Glory

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel iL,ste_ -trtit.. rtiSAcOO1r Ail glob eo-balt

Onderwerp akte : Ontslagname en aanstelling bestuurders en leden, wijziging zetel en statuten.

House of Glory vzw

ONTSLAGNAME

1. De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het ontslag van mevr. Mariane Bah, wonende te 9300 Aalst, Tweehagenstraat 14, geboren te Lubumbashi op 22 mei 1967, als werkend lid en bijgevolg eveneens als bestuurder van de vereniging.

2. De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het ontslag van mevr. Makutu Kala MPUNGU, wonende te 9300 Aalst, Meuleschettestraat 61, geboren te Kinshasa op 17 april 1970, als werkend lid en bijgevolg eveneens als bestuurder van de vereniging.

3. De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het ontslag van dhr. Serge Leon J VANDEPUTTE, wonende te 8560 Gullegem, De Westakker 70, geboren te Halluin op 12 juli 1941, als werkend lid en bijgevolg eveneens als bestuurder van de vereniging

BENOEMING

1. De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het benoemen van mevr. Valerie Blanche MBOUENDÉ LEKANÉ, wonende te 9300 Aalst, Groenstraat 43, geboren te Yaoundé op 28 september, als werkend lid en eveneens als bestuurder van de vereniging,

2. De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het benoemen van mevr. Jacqueline MENKENG DJOUMADZE, wonende te 9300 Aalst, Groenstraat 43, geboren te Dschang op 1 januari 1946, als werkend lid en eveneens als bestuurder van de vereninging.

WIJZIGING ZETEL

De Algemene Vergadering van 1 maart 2012, heeft besloten tot het wijzigen van de maatschappelijke zetel; van de Tweehagenstraat 14, 9300 Aalst naar het nieuwe adres van de zetel, namelijk: Groenstraat 43, 9300 Aalst, in het gerechtelijke arrondissement Dendermonde.

WIJZIGING STATUTEN

De Algemene Vergadering van 20 juni 2012, heeft onderstaande statuten volledig en unaniem aanvaard ais de enige echte actuele en nieuwe statuten van de vereniging waarbij alle vorige versies vervallen:

TITEL I: NAAM, ZETEL, DOEL en DUUR van de vereniging

Artikel 1

De vereniging draagt als naam "HOUSE OF GLORY

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2.2

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 9300 Aalst, Groenstraat 43 in het gerechtelijk

arrondissement Dendermonde.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de verkondiging en onderwijzen van het evangelie en de Bijbelse principes, overeenkomstig de geloofsbelijdenis, de filosofie en de regels van het geloof zoals voorgeschreven door de Protestants-Evangelische Kerk. Ze doet dit door het organiseren en ondersteunen van bijbels geïnspireerde activiteiten van alle aard, die de religieuze, culturele en sociale ontwikkeling van haar leden alsmede van de gehele bevolking nastreven.

De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te. verwezenlijken. Zij mag deelnemen in - en samenwerken met - alle verenigingen die voor haar doelstelling nuttig kunnen zijn.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet- winstgevende doelstellingen.

Arti kel4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II: LEDEN

Artikel 5

De vereniging groepeert alle personen die:

'Aanvraag doen tot aansluiting bij deze vereniging;

" De doelstelling van de vereniging en haar interne reglementen eerbiedigen;

" }{un jaarlijkse bijdrage betaald hebben;

" Door de Raad van Bestuur als lid zijn aanvaard;

'Niet uit de vereniging uitgesloten zijn.

Artikel 6

De vereniging heeft enkel werkende leden. Het aantal mag niet minder dan 3 bedragen. De lijst of het

register van de leden dient steeds aanwezig te zijn op de zetel.

Artikel 7

De jaarlijkse bijdrage voor de leden is ¬ 50, tenzij de Algemene Vergadering besluit dit bedrag te verlagen.

Het Kan niet hoger zijn dan ¬ 50.

Artikel 8

glk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht of door en bestuurder voor ontvangst tegengetekend. De betaalde bijdrage is niet terugvorderbaar. Elke bijeenkomst van de vereniging is vrij toegankelijk voor elk lid, behoudens tuchtzaken.

TITEL 111: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij diens afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door een bestuurder die de voorzitter heeft aangewezen. Bij afwezigheid van de voorzitter of diens aangeduide vervanger leidt de oudste van de aanwezige werkende leden de vergadering.

Artikel 10

Elk werkend lid heeft in geval van zijn/haar aanwezigheid een stem. Stemmen bij volmacht is niet toegelaten. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld dat steeds ter inzage op de zetel bewaard wordt. Dit verslag wordt ook schriftelijk aan alle leden bezorgd.

Artikel 11

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het:

'Opmaken en wijzigen van de statuten;

'Jaarlijks goedkeuren van de jaarrekening en van de begroting;

'Benoemen en afzetten van de leden van de Raad van Bestuur,

" Uitsluiten van een lid;

M0D 2.2

~.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Ontbinden van de vereniging.

" De benoeming van een (der) commissaris(sen)

Artikel 12

De Algemene Vergadering komt samen telkens het belang van de vereniging zulks vereist en minimaal en keer per jaar. Tot deze samenkomst worden de werkende leden schriftelijk opgeroepen door de Raad van Bestuur minimaal 14 dagen voor de datum van samenkomst.

De Algemene Vergadering vindt bij voorkeur plaats voor 31 maart op de zetel van de vereniging.

TITEL IV; RAAD van BESTUUR

Artikel 13

De Raad van Bestuur bestaat enkel uit werkende leden. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering. Er zullen maximaal 5 bestuurders zijit ln principe wordt een bestuurder voor 5 jaar benoemd met ingang van de benoeming. Wanneer een mandaat vroegtijdig openvalt, zal de eerstvolgende Algemene Vergadering een plaatsvervanger benoemen voor de resterende duur van het oorspronkelijk mandaat; zulke benoeming is slechts nodig indien het aantal beneden de 3 zou komen. De Raad van Bestuur verkiest onder zich een Voorzitter.

De kandidaturen moeten worden ingediend uiterlijk één maand voor de algemene vergadering, op welk agenda de benoemingen zullen voorkomen voor alle mandaten die vacant zijn of komen voor de volgende algemene vergadering. De verkiezing gebeurt schriftelijk en geheim in twee rondes : in de tweede stemronde wordt gestemd over die kandidaturen die in de eerste stemronde de meeste stemmen behaalden, waarbij het aantal kandidaten voor de tweede stemronde het aantal te begeven mandaten omvat plus één.

Artikel 14

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging in de meest ruime zin, enkel beperkt door wat de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Ten behoeve van de uitvoering van haar beslissingen kan de Raad van Bestuur een volmacht verlenen van een bestuurder of zelfs aan een derde. De vereniging wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders.

Zij kan ook volmachten verlenen voor bepaalde (soorten) opdrachten, en de voorwaarden en beperkingen van zulke volmachten bepalen.

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging zulks vereist en telkens wanneer de voorzitter de bestuurders hiertoe uitnodigt. Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag opgesteld dat op de zetei van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende. Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid genomen. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend voor zover hij deze wil bekendmaken, Een bestuurder kan zich niet door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen.

TITEL V: BEGROTING en REKENING

Artikel 16

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de

begroting en de jaarrekening voor en legt deze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

TITEL VI: WIJZIGEN van statuten

Artikel 17

Alleen de Algemene Vergadering kan de statuten wijzigen. Tot wijziging van deze statuten kan slechts besloten worden indien die wijziging op de oproeping Is vermeld en indien twee derden van de werkende leden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen. Deze tweede vergadering kan een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezige leden. Voor elke statutenwijziging is bovendien de goedkeuring van een meerderheid van 2/3 van de aanwezige leden vereist tenzij voor de wijziging van de doelstellingen van de vereniging waarvoor de unanimiteit vereist is van de aanwezige leden.

TITEL VII: ONTBINDING en VEREFFENING van de vereniging

Artikel 16

Om over te gaan tot de ontbinding van de vereniging gelden dezelfde regels als voor de statutenwijziging

zonder doelwijziging, zoals omschreven in artikel 17.

Artikel 19

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering 1 of meerdere

vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningvoorwaarden.

Artikel 20

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doet.

TITEL. VIII: HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Artikel 21

In aanvulling op deze statuten kan de vereniging een huishoudelijk reglement opstellen.

Aalst, 20 juni 2012

Er waren geen verdere opmerkingen.

Ondergetekenden gaan akkoord met bovenvermeld verstag van de Algemene Vergadering van 20 juni 2012:

Mevr. Sarah Omoregie U AMASIHOHU, bestuurder,

Mevr. Valerie Blanche MBOUENDÉ LEKANÉ, bestuurder;

Mevr. Jacqueline MENKENG DJOUMADZE, bestuurder.

1loori nehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van j uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

20/04/2011
ÿþ MOD 2.0

1.7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*110609]9

v

beh aa Bel Stag

Benaming

(voluit) : House of Glory

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Tweehagenstraat 14 - 9300 Aalst

Ondernemingsnr : 835. 3b2 15-

Voorwerp akte : Stichting

Op 18 februari 2011 beslissen,

1.Mevrouw Mariane Bah, wonende te 9300 Aalst, Tweehagenstraat 14, geboren te Lubumbashi op 22 mei-

1967

2.Mevrouw Sarah Omoregie U Amasihohu, wonende te 9320 Erembodegem, Dintseweg 33, geboren te"

Benin op 25 juni 1969

3.Mevrouw Makutu Kala Mpungu, wonende te 9300 Aalst, Meulschettestraat 61, geboren te Kinshasa op 17;

april 1970

4.De heer Serge Leon J Vandeputte, wonende te 8560 Gullegem, De Westakker 70, geboren te Halluin op

12 juli 1941

tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen :

TITEL I: NAAM, ZETEL, DOEL en DUUR van de vereniging

Artikel 1

De vereniging draagt als naam "HOUSE OF GLORY".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 9300 Aalst, Tweehagenstraat 14 in het

gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel bij te dragen tot de verkondiging en onderwijzen van het evangelie en de'.

Bijbelse principes, overeenkomstig de geloofsbelijdenis, de filosofie en de regels van het geloof zoals;

voorgeschreven door de Protestantse Kerk.

Ze doet dit door het organiseren en ondersteunen van bijbels geïnspireerde activiteiten van alle aard, die de:

religieuze, culturele en sociale ontwikkeling van haar leden alsmede van de gehele bevolking nastreven.

De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te:.

verwezenlijken. Zij mag deelnemen in - en samenwerken met - alle verenigingen die voor haar doelstellind

nuttig kunnen zijn.

Daarnaast kan de vereniging aire activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de..

verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige.

commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de'

opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet

winstgevende doelstellingen.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ten allen tijde worden ontbonden.

TITEL II: LEDEN

Artikel 5

De vereniging groepeert alle personen die:

" Aanvraag doen tot aansluiting bij deze vereniging;

" De doelstelling van de vereniging en haar interne reglementen eerbiedigen;

" Hun jaarlijkse bijdrage betaald hebben;

" Door de Raad van Bestuur als lid zijn aanvaard;

" Niet uit de vereniging uitgesloten zijn.

Artikel 6

De vereniging heeft enkel werkende leden. Het aantal mag niet minder dan 3 bedragen. De lijst of het

register van de leden dient steeds aanwezig te zijn op de zetel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOO 2.0

Artikel 7

Jaarlijks bepaalt de Algemene Vergadering de in artikel 5 bedoelde bijdrage, die niet hoger kan zijn dan 50

E.

Artikel 8

Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht of door en bestuurder voor ontvangst tegengetekend. De betaalde bijdrage is niet terugvorderbaar. Elke bijeenkomst van de vereniging is vrij toegankelijk voor elk lid, behoudens tuchtzaken.

TITEL Ill: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij diens afwezigheid zal de vergadering voorgezeten worden door een bestuurder die de voorzitter heeft aangewezen. Bij afwezigheid van de voorzitter of diens aangeduide vervanger leidt de oudste van de aanwezige werkende leden de vergadering.

Artikel 10

Elk werkend lid heeft in geval van zijn/haar aanwezigheid één stem. Stemmen bij volmacht is niet toegelaten. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld dat per brief naar de werkende leden verstuurd wordt en dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende, samen met de aanwezigheidslijsten.

Artikel 11

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor het:

" Opmaken en wijzigen van de statuten;

" Jaarlijks goedkeuren van het werkingsverslag en de rekening en van de beleidsnota en de begroting;

" Benoemen en afzetten van de leden van de Raad van Bestuur;

-Uitsluiten van een lid;

" Ontbinden van de vereniging.

" De benoeming van één (der) commissaris(sen)

Artikel 12

De Algemene Vergadering komt samen telkens het belang van de vereniging zulks vereist en minimaal én keer per jaar. Tot deze samenkomst worden de werkende leden schriftelijk opgeroepen door de Raad van Bestuur minimaal 14 dagen voor de datum van samenkomst. Bij ontstentenis van een schriftelijke uitnodiging komt de Algemene Vergadering steeds samen op 1 maart telkens om 20.00 uur op de zetel van de vereniging.

TITEL IV: RAAD van BESTUUR

Artikel 13

De Raad van Bestuur bestaat enkel uit werkende leden. De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de Algemene Vergadering. Er zullen maximaal 5 bestuurders zijn. In principe wordt een bestuurder voor 5 jaar benoemd met ingang van de benoeming. Wanneer een mandaat vroegtijdig openvalt, zal de eerstvolgende Algemene Vergadering een plaatsvervanger benoemen voor de resterende duur van het oorspronkelijk mandaat; zulke benoérning is slechts nodig indien het aantal beneden de 3 zou komen. De Raad van Bestuur verkiest onder zich een Voorzitter.

De kandidaturen moeten worden ingediend uiterlijk twee maand vóôr de algemene vergadering van maart, op welk agenda de benoemingen zullen voorkomen voor alle mandaten die vacant zijn of komen vóór de volgende algemene vergadering. De verkiezing gebeurt schriftelijk en geheim in twee rondes : in de tweede stemronde wordt gestemd over die kandidaturen die in de eerste stemronde de meeste stemmen behaalden, waarbij het aantal kandidaten voor de tweede stemronde het aantal te begeven mandaten omvat plus één, tenzij er meer dan drie mandaten te begeven zijn, in welk geval men bij het aantal te begeven mandaten er twee bijtelt.

Artikel 14

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging in de meest ruime zin, enkel beperkt door wat de wet of de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehoudt, en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Ten behoeve van de uitvoering van haar beslissingen kan de Raad van Bestuur een volmacht verlenen van één bestuurder of zelfs aan een derde.

De vereniging wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders.

Zij kan ook volmachten verlenen voor bepaalde (soorten) opdrachten, en de voorwaarden en beperkingen van zulke volmachten bepalen.

Artikel 15

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging zulks vereist en telkens wanneer de voorzitter de bestuurders hiertoe uitnodigt. Van elke samenkomst wordt een verslag opgesteld dat op de zetel van de vereniging ter inzage ligt van elke belanghebbende. Elke beslissing wordt bij gewone meerderheid genomen. Bij staking der stemmen is het voorstel verworpen. Een bestuurder kan zich niet door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen.

TITEL V: BEGROTING en REKENING

Artikel 16

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de begroting en de rekeningen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering van februari. Het eerste werkjaar loopt tot 31 december 2011.

MOD2.fl

Luik B - Vervolg

TITEL VI: WIJZIGEN van statuten

Artikel 17

Alleen de Algemene Vergadering kan de statuten wijzigen. Tot wijziging van deze statuten kan slechts besloten worden indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de werkende leden aanwezig zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen. Deze tweede vergadering kan een geldig besluit nemen ongeacht het aantal aanwezige leden. Voor elke statutenwijziging is bovendien de goedkeuring van een meerderheid van 2/3 van de aanwezige leden vereist tenzij voor de wijziging van de doelstellingen van de vereniging waarvoor de unanimiteit vereist is van de aanwezige leden.

TITEL VII: ONTBINDING en VEREFFENING van de vereniging

Artikel 18

Om over te gaan tot de ontbinding van de vereniging gelden dezelfde regels als voor de statutenwijziging

" zonder doelwijziging, zoals omschreven in artikel 17. "

Artikel 19

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de Algemene Vergadering 1 of meerdere

vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden. "

Artikel 20"

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel.

" TITEL VIII: HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Artikel 21

In aanvulling op deze statuten kan de vereniging een huishoudelijk reglement opstellen.

SLOTBEPALINGEN

Na de oprichting zijn de oprichters meteen in voltallige algemene vergadering bijeengekomen en hebben

aangesteld als bestuurders voor een periode die in principe eindigt op 18 februari 2016:

1.Mevrouw Mariane Bah, wonende te 9300 Aalst, Tweehagenstraat 14, geboren te Lubumbashi op 22 mei

;1967

2.Mevrouw Sarah Omoregie U Amasihohu, wonende te 9320 Erembodegem, Dintseweg 33, geboren te

Benin op 25 juni 1969

" 3.Mevrouw Makutu Kala Mpungu, wonende te 9300 Aalst, Meulschettestraat 61, geboren te Kinshasa op 17 april 1970

4.De heer Serge Leon J Vandeputte, wonende te 8560 Gullegem, De Westakker 70, geboren te Halluin op 12 juli 1941

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-oudep a, n het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOUSE OF GLORY

Adresse
TWEEHAGENSTRAAT 14 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande