HUGO VYLS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUGO VYLS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.202.980

Publication

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

st i. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

)uilenaarde

2 4 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0477.202.980

Benaming (voluit) : Hugo Vyls

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kerkgate 19 - 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hugo Vyls ", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Kerkgate 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0477.202.980, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 20 december 2013 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

* het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen van het Wetboek van vennootschappen door de BVBA J. Vande Moortel & C°, bedrijfsrevisoren te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de Heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, in datum van 6 december 2013 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA HUGO VYLS.

De bijzondere algemene vergadering dd. 27 november 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 265.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure. Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 238.500, 00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura,

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in

de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat cie inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen

vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 2.397 nieuwe aandelen van de vennootschap HUGO VYLS BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 238.500, 00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 238.500, 00 euro teneinde het te brengen van 18, 600, 00 euro op 257.100, 00 euro;

8, De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn,

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend, Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Wiij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 6 december 2013.

BVBA J. Vande Mooitel & C°

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor"

* het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 7 december 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor. TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen nettodividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van ¬ 35.044,14 (vijfendertigduizend vierenveertig euro veertien cent) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op ¬ 53.644,14 (drieënvijftigduizend zeshonderd vierenveertig euro veertien cent) en creatie van een rekening `Uitgiftepremie" van ten bedrage van ¬ 203.455,86 (tweehonderd en drieduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesentachtig cent).

- Dienvolgens creatie van 2.397 (tweeduizend driehonderd zevenennegentig) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

- Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van veertien euro tweeënzestig cent (¬ 14,62), per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van, afgerond, vierentachtig zevenentachtig (¬ 84,87) per aandeel.

- Ieder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging  volstorting - bestemming der inbreng

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoot ingeschreven in ais volgt:

v #'1 6

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VPrvnln

- de Heer VYLS Hugo, voornoemd, verklaart een bedrag in te brengen van ¬ 238.500,00 (tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro) door middel van inbreng in natura van het vorderingsrecht ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrok van de roerende voorheffing) aan de vennoot, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, waarvan ¬ 35.044,14 (vijfendertigduizend vierenveertig euro veertien cent zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige ¬ 203.455,86 (tweehonderd en drieduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesentachtig cent) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura, worden 2.397 (tweeduizend driehonderd zevenennegentig) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, welke aandelen worden toebedeeld aan de Heer Vyls Hugo, voornoemd, die aanvaardt, 2.397 (tweeduizend driehonderd zevenennegentig) nieuw gecreëerde aandelen in volle eigendom.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tengevolge van het voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) tot ¬ 53.644,14 (drieënvijftigduizend zeshonderd vierenveertig euro veertien cent) en werd op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag geboekt van ¬ 203.455,86 (tweehonderd en drieduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesentachtig cent)

DERDE BESLISSING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van ¬ 203.455,86 (tweehonderd en drieduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesentachtig cent) om het te brengen van ¬ 53.644,14 (drieënvijftigduizend zeshonderd vierenveertig euro veertien cent) op ¬ 257.100,00 (tweehonderd zevenenvijftigduizend honderd euro) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie ten bedrage ¬ 203.455,86 (tweehonderd en drieduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesentachtig cent), zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ¬ 257.100,00 (tweehonderd zevenenvijftigduizend honderd euro, gesplitst in drieduizend zeshonderdnegenenzestig (3.669) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn op naam.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van ¬ 238.500,00 (tweehonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 20 december2013."

VIJFDE BESLISSING

Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen. ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. (Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van revisor  verslag zaakvoerder



Marc SOBRIE

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 20.06.2013 13200-0401-013
20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 14.06.2012 12177-0117-013
12/07/2011
ÿþ~ Mod2.0

LIM 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

+11105909

1p

~11 .denaarde 2 9 JUNI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0477.202.980

Benaming

(voluit) : HUGO VYLS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9700 Oudenaarde, Kerkgate 19

Onderwerp akte : KAPITAALSVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUGO VYLS", met zetel te 9700 Oudenaarde, Kerkgate 19, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 23 juni 2011, dat er onder meer beslist werd:

1/ het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd en achtduizend zeshonderd euro (108.600,00 EUR), om het te brengen van honderd zevenentwintigduizend tweehonderd euro (127.200,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, door opname van rekening-courant van de heer Hugo Vyls. De vermindering van het kapitaal zal worden verrekend op het reële kapitaal.

Deze opname van rekening-courant zal slechts geschieden binnen de twee maand na de publicatie der beslissing tot vermindering van kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad en mits naleving van de voorwaarden van artikel 317 van het Wetboek Vennootschappen.

VASTSTELLING

Ingevolge de verklaringen van de aandeelhouders, stelt de vergadering vast dat de door haar voorgestelde kapitaalvermindering werkelijk tot stand gekomen is, zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) is gebracht, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd tweeënzeventig (1.272) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

21 artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing in verband met de kapitaalvermindering, zal dit voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 euro), gesplitst in duizend tweehonderd tweeënzeventig (1.272) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde." 31 de zaakvoerderte machtigen de statuten te coördineren.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

marc SOBRIE

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en coördinatie van de statuten

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0518-013
24/06/2009 : OUT000362
26/06/2008 : OUT000362
02/08/2007 : OUT000362
15/06/2005 : OUT000362
16/06/2004 : OUT000362
08/07/2003 : OUT000362
10/04/2002 : OUA006193

Coordonnées
HUGO VYLS

Adresse
KERKGATE 19 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande