HUISARTS AN VERGAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTS AN VERGAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.423.316

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0160-015
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 29.08.2012 12457-0051-012
13/01/2011
ÿþ Mpd 2.0

4 Lu ik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Oudenaarde

0 4 JAN. 2011

Griffie

'11006943*

11







Ondernemíngsnr : O 8 32.4- 2:b 3 .4 G.

Benaming





(voluit) : HUISARTS AN VERGAERT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Heibaan 58

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Gent, met standplaats te Oostakker, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WULF &' VERB1ST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Christiaan Van der Heydenlaan 2, 0825.268.377 RPR Gent op dertig december tweeduizend en tien, neergelegd ter registratie;

dat

Mevrouw VERGAERT An Maria Marcella, geboren te Gent op 3 oktober 1980, nationaal nummer 80.10.03 096-12, ongehuwd en hebbende geen verklaring van wettelijk samenwoning afgelegd, wonende te 9550 Herzele, Heibaan 58.

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "HUISARTS AN

VERGAERT"

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9550 Herzele, Heibaan 58.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ ;

18.600,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬

12.400,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elke één/honderdste (1/1001 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw VERGAERT An, voornoemd ten belope van honderd (100); aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van dei vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het. hetzelfde jaar. WINSTVERDELING -- ONTBINDING  VEREFFENING

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

ONTBINDING-VEREFFENING

ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

VEREFFENING

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet

nadat zij openbaar zijn gemaakt.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, in de meest ruime betekenis

van het woord en meer specifiek op het gebied van de huisartsenpraktijk. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die

nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten; het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten, inclusief onroerende goederen, kortom een volledig materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en);

het creëren van mogelijkheden om de arts- venno(o)t(en) toe te laten zich verder te

bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot nodig tot de uitoefening van een optimale geneeskunde

het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op de datum van 30 december 2010 en eindigt op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING

"

"

V opr- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt, hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BENOEMING

Worden aangesteld als eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten,

Mevrouw VERGAERT An, geboren te Gent op 3 oktober 1980, wonende te 9550 Herzele, Heibaan 58, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de mevrouw TAVERNIER Kathleen, echtgenote van de heer DE POORTERE Ülrich, nationaal nummer 73.07.16 23888, kantoor houdende te 9041 Gent, Oostakker, Kieemstraat 88, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Regj

Steven VERBIST

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 30 december 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0203-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 31.08.2016 16513-0321-015

Coordonnées
HUISARTS AN VERGAERT

Adresse
HEIBAAN 58 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande