HUISARTS DIRK PERSOON

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTS DIRK PERSOON
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.858.464

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0375-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 07.08.2013 13399-0046-012
26/03/2012
ÿþMOtl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui I UI Iii lUHhII lUl l

"12063595w

Ondernemingsar : 0839-858-464

Benaming

(voluit) : HUISARTS DIRK PERSOON

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tarwestraat 2 te 9060 Zelzate

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslagen

Neerlegging van het :

verslag van de zaakvoerder nopens de quasi-inbreng

- verslag van de bedrijfsrevisor nopens de quasi-inbreng

De zaakvoerder

Dirk Persoon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 MAlIR1 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDerifre GENT

Op de laatste hiz van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

13/10/2011
ÿþ Pend 2.0

[ Lr [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

im ii lilial lui iiii

*11154605*

vc behc

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr o t

Benaming

(voluit) : HUISARTS DIRK PERSOON

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tarwestraat 2, 9060 Zelzate

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoeming

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Jean-Luc Buysse met standplaats Zelzate op 20 september 2011, geregistreerd te Zelzate op 21 september 2011, boek 286, blad 83, vak 5, getekend de eerstaanwezend inspecteur Van Nieuland Anja, dat de heer Dirk Julien Marie Persoon, geboren te Zelzate op 3 juni 1951, echtgenoot van mevrouw Thant Marianne, wonende te Tarwestraat 2, 9060 Zetzate, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Huisarts Dirk Persoon" heeft opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9060 Zelzate, Tarwestraat 2.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is onderschreven en volstort door de oprichter, de heer Dirk Persoon, voornoemd, die verklaarde in te schrijven op het volledige maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) door inbreng in speciën, welk bedrag hij volstort heeft ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde zijn toegekend.

De te publiceren gegevens uit de statuten van de vennootschap luiden ais volgt :

Artikel een : Naam.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "Huisarts Dirk Persoon".

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tarwestraat 2, 9060 Zelzate.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring van de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van het bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

Artikel drie : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1.De uitoefening van de geneeskunde door de arts-vennoot, in de meest ruime betekenis van het woord en meer specifiek op het gebied van de huisartsenpraktijk. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat:

-het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

-het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voomoemde activiteiten, inclusief onroerende goederen, kortom een volledig materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-venno(o)t(en);

-het creëren van mogelijkheden om de arts-venno(o)t(en) toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

-het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot nodig tot de uitoefening van een optimale geneeskunde

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13f10F201i~ = Annexes-du-Moniteur-belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit ais bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel vier : Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel vijf : Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van éénfhonderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel veertien : Benoeming , ontslag van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds arts te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot de uitoefening van zijn medische activiteit. Herverkiezing is mogelijk. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel zeventien : Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt. De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel éénentwintig : Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste vrijdag van juni om 20 uur op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de werkelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in de oproeping.

Artikel zevenentwintig : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel achtentwintig : Schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel negenentwintig : Aandelen in onverdeeldheid  vruchtgebruik op aandelen

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in voile eigendom aan één enkel persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Artikel dertig : Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden en notulen opgemaakt.

Artikel éénendertig : Buitengewone algemene vergadering  statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen. INVENTARIS EN JAARSTUKKEN  VERDELING

Artikel tweeëndertig : Boekjaar - Inventaris - Balans.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van het hetzelfde jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel drieëndertig: Winstverdeling - reserve.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel vierendertig : Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel vijfendertig : Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel zesendertig: Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel zevenendertig: Batig saldo van de vereffening.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Artikel achtenveertig : Diversen

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Bovendien zijn de geneesheren-vennoten gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen. Deze worden geacht integraal deel uit te maken van de statuten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 20-09-2011 en wordt afgesloten op 31-12-2012.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3. Benoeming zaakvoerder

Het aantal zaakvoerders wordt op heden bepaald op één (1). Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor de duur van diens medische activiteiten en met de machten voorzien in de voormelde statuten: de heer Dirk Persoon, geboren te Zelzate op 3 juni 1951, wonende te Tarwestraat 2, 9060 Zelzate, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

4. Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden, conform artikel 60 van het

Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij de akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

5. Volmacht RPR, BTW administratie en KBO

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

en diverse administraties, aan mevrouw TAVERNIER Katleen, echtgenote van de heer DE POORTERE Ülrich, kantoor houdende te 9041 Gent, Oostakker, Kleemstraat 84, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel,

getekend Jean-Luc Buysse, Notaris

Waarmee gelijktijdig neergelegd : expeditie van de akte

Bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad -13/10/2011 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTS DIRK PERSOON

Adresse
TARWESTRAAT 2 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande