HUISARTSENPRAKTIJK DOKTER VRELUST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DOKTER VRELUST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.469.251

Publication

10/10/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa Ber Staa

GRIFFIE RECI ITBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 1 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griftie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.469.251

Benaming (voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK DOKTER VRELUST

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KNAPTANDSTRAAT 163

9100 SINT-NIKLAAS

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Overschrijving tweede hypotheekkantoor Dendermonde

Overschrijving eerste hypotheekkantoor Gent

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op vijfentwintig september tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist

Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder  Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op 22 augustus 2014, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato 22 augustus 2014 werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato 17 september 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk:

"V. Besluit. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van HUISARTSENPRAKTIJK DR. VRELUST BV ovv BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Knaptandstraat 163, een boekhoudkundige staat afgesloten op 22 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 800.501,87 en een nettoactief van E 800.501,87.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder door hem zullen worden gerealiseerd. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die de ondergetekende heeft uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, heeft hij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien wijst de

ondergetekende erop dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni,

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

geraamd op een bedrag van E 78.190,00, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

2950 Kapellen, 17 september 2014.

Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor."

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de

zaakvoerder, mevrouw Vrelust Maria-Theresia, voornoemd.

Haar wordt bovendien kwijting verleend voor het door haar gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

In de staat van actief en passief de dato 22 augustus 2014, staan geen passiva vermeld.

Hieruit blijkt dat er thans geen passiva meer zijn, zodat de voorzitter vaststelt dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Vijfde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door mevrouw Vrelust Maria-Theresia in haar domicilie.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoot. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoot, die deze evenwel slechts ten laste zal nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot heeft ontvangen.

Zesde beslissing  uitkering naar aanleiding van de invereffeningstelling.

Voorafgaande uiteenzetting :

Het volledige maatschappelijk vermogen komt toe aan de enige vennoot.

De enige vennoot besluit om over te gaan tot uitkering aan zichzelf in het kader van de vereffening van het vermogen van de vennootschap in vereffening, waarbij de gebouwen met grond door uitbreng in natura worden toegewezen aan de enige vennoot, welke zich in het patrimonium van de vennootschap bevinden, en wel als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-'behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

'hehoeten

aan het

Belgisch

Staatsblad



Toebedeling onroerende goederen:

Voorafgaande uiteenzetting :

A. De vennootschap bezit de geheelheid volle eigendom in volgende onroerende goederen :

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

1.STAD SINT NIKLAAS, derde afdeling

In een appartementsgebouw op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Sint-Niklaas, 3° afdeling, Hendrik Heymanplein 196, kadaster sectie E, nr. 1557/P, met een niet geïndexeerd kadastraal inkomen van 1031 euro, groot honderd tweeënvijftig vierkante meter (152 m2),

1. Het appartement 206, met huisnummer 196, op de tweede verdieping, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, WC, berging, living met keuken, badkamer, twee slaapkamers waarvan één met terras én berging nummer 206.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 138/10.000 in de gemene delen van de

grond en 126/10.000 in de gemene delen van het gebouw.

2. De autostaanplaats in de ondergrond met nummer 46, omvattende: a)in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats ;

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 15/10000 in de gemene delen van de grond en 33110000 in de gemene delen van het gebouw.

2. STAD SINT-NIKLAAS, vierde afdeling

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen Knaptandstraat nummer 163, ten kadaster gekend onder sectie D, nummer 804/M/3, met een oppervlakte van honderd éénennegentig vierkante meter (191 m2).

3. STAD GENT, twintigste afdeling

ln een appartementsgebouw op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Gent, voorheen Ledeberg, aan de Ledebergstraat 27/F, kadaster A, nummer 1741R15, met een niet geindexeerd kadastraal inkomen van 751 euro, , groot tweehonderd en tien vierkante meter (210m2),

1. het appartement gelegen op de tweede en derde verdieping, langs de kant van de Willem Blanckestraat, het appartement C2, omvattende:

a)in privatieve en uitsluitende eigendom op de tweede verdieping : inkom, keuken, living, en een WC en op de dakverdieping twee slaapkamers en een badkamer met WC.

b)in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: 109/653 in de gemene delen van de grond en de gemene delen van het gebouw.

Na deze uiteenzetting heeft de verschijner in deze, handelend in haar hoedanigheid van vennoot-vereffenaar van de vennootschap, besloten naar aanleiding van de invereffeningstelling, ten titel van uitkering in het kader van de verdeling van het maatschappelijk vermogen het voorschreven onroerend goed uit het maatschappelijk vermogen toe te bedelen aan zichzelf, die aanvaardt.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huisartsenpraktijk Dokter Vrelust in vereffening, wordt hierna tevens "de overdrager" genoemd.

De enige vennoot worden hierna tevens "de overnemer" genoemd.

ZEVENDE BESLISSING  Machten.

De enige vennoot verleent machtiging aan de vereffenaar tot uitvoering van voormeld besluit tot uitkering.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan accountantskantoor Fidusteir BVBA om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/10/2013 : DET000227
07/08/2012 : DET000227
04/07/2011 : DET000227
24/06/2010 : DET000227
01/09/2009 : DET000227
07/10/2008 : DET000227
10/10/2007 : DET000227
29/06/2006 : DET000227
30/06/2005 : SNT000227
01/07/2004 : SNT000227
29/07/2003 : SNT000227
26/07/2002 : SNT000227
06/08/1999 : SNT000227
20/08/1992 : SNT227

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DOKTER VRELUST

Adresse
KNAPTANDSTRAAT 163 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande